A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Élő műsorban várják a támogatást a Rex Kutyaotthon Alapítvány négylábú lakói!

2021. december 09., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A Rex Kutyaotthon Alapítvány rendhagyó jótékonysági kampányt indít, hogy segítséget nyújtson a gazdira várakozó négylábúaknak, akiknek a tél beköszöntével még nagyobb szüksége van a támogatásra. Most pár kattintással te is tehetsz értük!



 

December 12-én, 14 órától a Rex Kutyaotthon Alapítvány lakói az online térbe költöznek, és egy új technológiai megoldás segítségével - live stream shopping szolgáltatással - élő online közvetítésben mutatkoznak be a smuc.io jóvoltából. A műsor közben adományozható lesz pl. orvosi ellátás, kutyaeledel, játékok, kutya kozmetika, továbbá egy téglajegy is, amely megvásárlásával a 30 éves jubileum alkalmából, a Rex Állatszigetre tervezett Felelős Állattartás Házának megépüléséhez is hozzájárulhat a néző.

 

A „The REXpendables - A támogathatók” elnevezésű kampányban szuperhősökként kerülnek bemutatásra az állatotthon kutyái, akik büszkén mutatják meg a nézőknek, hogy mire képesek. Az akciófilmek zsánereire épülő kampányban a különleges alakulat együtt küzd a tél ellen, ám most nekik egy hősre van szükségük.

 

 

 

 

 

A szervezetnél jelenleg több mint 80 kutyus vár gazdára, amelyek fényképes és szöveges bemutatkozása a www.rex.hu oldalon érhető el, de a szervezet [email protected] e-mail címén bővebb tájékoztatást is lehet kérni.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista! Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista!
Minden apró segítség jól jön az állatvédő egyesületeknek, fajtamentőknek, menhelyeknek – akár 50 forint is! Összeszedtük, hogyan segítheted a REpont visszaváltó rendszerrel az árva állatokat!

Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni
A kóborló gazdátlan állatok száma elképesztő mennyiséget öltött az országban. Ugyanakkor az örökbefogadási kedv és lehetőség lassan nullához közelít.

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt. Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Vádat emeltek a nő ellen, aki csaknem húsz kutyakölyköt rejtegetett szállodai szobájában Hírek - Címlapon
Vádat emeltek a nő ellen, aki csaknem húsz kutyakölyköt rejtegetett szállodai szobájában
A világ egyik legjelentősebb nemzetközi kutyakiállítását rendezik meg Budapesten decemberben Hírek - Címlapon
A világ egyik legjelentősebb nemzetközi kutyakiállítását rendezik meg Budapesten decemberben