A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Élő műsorban várják a támogatást a Rex Kutyaotthon Alapítvány négylábú lakói!

2021. december 09., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A Rex Kutyaotthon Alapítvány rendhagyó jótékonysági kampányt indít, hogy segítséget nyújtson a gazdira várakozó négylábúaknak, akiknek a tél beköszöntével még nagyobb szüksége van a támogatásra. Most pár kattintással te is tehetsz értük!



 

December 12-én, 14 órától a Rex Kutyaotthon Alapítvány lakói az online térbe költöznek, és egy új technológiai megoldás segítségével - live stream shopping szolgáltatással - élő online közvetítésben mutatkoznak be a smuc.io jóvoltából. A műsor közben adományozható lesz pl. orvosi ellátás, kutyaeledel, játékok, kutya kozmetika, továbbá egy téglajegy is, amely megvásárlásával a 30 éves jubileum alkalmából, a Rex Állatszigetre tervezett Felelős Állattartás Házának megépüléséhez is hozzájárulhat a néző.

 

A „The REXpendables - A támogathatók” elnevezésű kampányban szuperhősökként kerülnek bemutatásra az állatotthon kutyái, akik büszkén mutatják meg a nézőknek, hogy mire képesek. Az akciófilmek zsánereire épülő kampányban a különleges alakulat együtt küzd a tél ellen, ám most nekik egy hősre van szükségük.

 

 

 

 

 

A szervezetnél jelenleg több mint 80 kutyus vár gazdára, amelyek fényképes és szöveges bemutatkozása a www.rex.hu oldalon érhető el, de a szervezet [email protected] e-mail címén bővebb tájékoztatást is lehet kérni.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MTI Brimo partysátor Mondial Assistance GesmbH AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Vádat emeltek a nő ellen, aki csaknem húsz kutyakölyköt rejtegetett szállodai szobájában Hírek - Címlapon
Vádat emeltek a nő ellen, aki csaknem húsz kutyakölyköt rejtegetett szállodai szobájában
A világ egyik legjelentősebb nemzetközi kutyakiállítását rendezik meg Budapesten decemberben Hírek - Címlapon
A világ egyik legjelentősebb nemzetközi kutyakiállítását rendezik meg Budapesten decemberben