A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ennél cukibb kutyás videót ma már nem látsz!

2016. június 29., 14:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




A kiscica akciófilmbe illően hajt végre szökési tervet csak azért, hogy szomszédjával, a kölyökkutyával játszhasson. Ennél ma már nem lesz cukibb videó! Ez biztos!



A barátságnál kevés erősebb dolog van a világon! Egy tajwani kisállat-kereskedésben ez újfent bizonyítást nyert: egy kiscica nem volt hajlandó beletörődni, hogy csak az üvegfalon keresztül szemlélheti szomszédja, egy kölyökkutya ténykedését: fogta magát és hajmeresztő mutatvánnyal áttornászta magát a szomszédba. Hihetetlenül aranyos!

 

 

 

Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a kölykök, legyen az cica, vagy kutya, társas lények. Igénylik a (faj)társaik jelenlétét, a játékot, a törődést. Fontos része ez a szocializációnak, amely ha kimarad, annak a későbbiekben akár súlyos viselkedészavar is lehet a vége. Sajnos nagyon sok kisállat-kereskedésben még mindig az a gyakorlat, hogy a kölyköket egymástól elválasztják, és külön mutatják be őket a vásárlóknak. 

 

Még egy érv az örökbefogadás mellett!

 

 

Forrás: thedodo.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell
Bármennyire is nem szeretünk gondolni rá, fontos, hogy tisztában legyünk azokkal a betegségekkel, melyek hamar leverhetik lábukról kiskedvencünket. Ismerjük fel a jeleket!

Tündéri videón a labrador és a macska – Megható, mennyire szeretik egymást! Tündéri videón a labrador és a macska – Megható, mennyire szeretik egymást!
… pedig a cica eleinte nagyon nem akarta az új jövevényt.

Eljárás indult egy fiatal férfi ellen, aki négy újszülött kiskutyát tett ki egy szemetes mellé Eljárás indult egy fiatal férfi ellen, aki négy újszülött kiskutyát tett ki egy szemetes mellé
Megdöbbentő embertelenség: egy veszprémi társasház szemetese mellé tett ki egy fiatal férfi négy újszülött kiskutyát. Az elkövető ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást indított.

Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya
… de nem volt egyedül. Négy aprócska kölykét szerette volna biztonságban tudni, mielőtt feladná a reményt.

Miért félnek egyes kutyák a hangos zajoktól és a tűzijátéktól, míg mások nem? Miért félnek egyes kutyák a hangos zajoktól és a tűzijátéktól, míg mások nem?
Tomboló vihar nyáron, tűzijáték ünnepségekkor és újévkor… Rengeteg kutyát tölt el rettegéssel a velük járó hangzavar, de akadnak olyanok is, akiknek szinte fel sem tűnik, hogy mi zajlik körülöttük. Érdekes eredményeket mutatnak a kutatások is!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Bronzba öntve a kilenc magyar kutyafajta Hírek - Címlapon
Bronzba öntve a kilenc magyar kutyafajta
Óriási magyar sikerek az Európa Bajnokságon! Hírek - Címlapon
Óriási magyar sikerek az Európa Bajnokságon!