A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Felhőtlen boldogság: így örült volt „tanárának” a kedves uszkár

2021. augusztus 03., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Mosolyt csal arcunkra a pillanat, ahogy a kutyus felismeri egykori oktatóját, és boldogan a nyakába ugrik!Bizonyára mindnyájunknak akad olyan tanító az életében, akire szívesen emlékezünk vissza, még hosszú idő távlatából is. Kutyáink is megőrzik szívükben mindazon embereket, akik segítették őket útjukon vagy egyszerűen csak jó érzés volt a társaságukban lenni.

 

Raven, az uszkár számára az egyik ilyen fontos „kétlábú” nem más, mint mentora, akitől gazdijával együtt rengeteget érdekes dolgot tanulhatott. Tíz hónap telt el azóta, hogy utoljára látták egymást, de egy jóbarát emléke örökre velünk marad, és évek múltán is boldogan köszöntjük egymást. Négylábú szereplőnket például olyan erővel érintette meg a felismerés szikrája, hogy egyenesen a férfi nyakába ugrott:

 

 

S hogy minek is köszönhető ez a kitörő öröm? A bájos uszkár gazdija tavaly úgy döntött, itt az ideje egy kis tréningnek, ahol együtt tanulhatnak, fejlődhetnek. Néhai testvére egyik barátja felajánlotta ebben a segítségét, mivel bőségesen rendelkezett kutyakiképzői tapasztalattal. Raven és gazdija hétről-hétre ellátogattak a közeli parkba, ahol néhány hónap alatt elsajátították a jólneveltség alapjait és kapcsolatuk is fantasztikusan megerősödött.

 

Telt-múlt az idő, és egyszer csak remek ötletük támadt: vajon hogyan reagálna régi ismerősére a kutya? Felismerné egyáltalán? Végtére is 10 hónap nem kevés… Így hát egy szép napon, a férfi csendben üldögélt a parkban a padon, míg az uszkár és gazdija „véletlenül” éppen arra sétáltak.

 

 

 „Kíváncsi voltam arra, vajon megismeri-e barátunkat. Sejtettem, hogy így lesz, hiszen rendkívül intelligens kutya. Abból, ahogyan reagált rá, már azt is tudtam, mennyire különleges, és a lelkem legmélyéig meghatódtam. Életem legcsodálatosabb ajándéka ő” – mesélte elérzékenyülten a gazdi, Kim Carino.

 

A videó alapján kétség sem fér hozzá, hogy az egykori tanítvány emlékezett tanítójára; hamar meg is állapodtak abban, hogy rendszeressé teszik a találkozókat. Raven már alig várja e pillanatokat, gazdijának pedig minden kincset megér kedvence boldogsága. Ismerős érzés, ugye?

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Instagram/@kimcarinophotography

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját
Megható videón a két öregecske kutyus, akik már 9 éve igaz barátok!

Imádnivaló videón az öregecske vak kutyus, ahogy kedvenc labdáját kergeti Imádnivaló videón az öregecske vak kutyus, ahogy kedvenc labdáját kergeti
Milliók arcára csal mosolyt a kis bundás, pedig egykor reménytelenül várta a menhelyen, hogy felfigyeljenek rá.

Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért
A négyéves Jack Russell Terrier nap, mint nap elkápráztatja rajongóit bravúrjaival.

Ilyen szuper iskolabusszal járnak kirándulni a kutyák - és mind imádják! Ilyen szuper iskolabusszal járnak kirándulni a kutyák - és mind imádják!
Lelkesen figyelgetnek ki az ablakon, és izgatottan várják, aznap vajon milyen csodás helyre látogatnak el.

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 EB OVO Közhasznú Egyesület Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ősi vadászkutya maradványaira bukkantak paleontológusok Hírek - Címlapon
Ősi vadászkutya maradványaira bukkantak paleontológusok
Junior emlékére - Megható szavakkal búcsúzik Cesar Millan hű társától Hírek - Címlapon
Junior emlékére - Megható szavakkal búcsúzik Cesar Millan hű társától