A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Felhőtlen boldogság: így örült volt „tanárának” a kedves uszkár

2021. augusztus 03., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Mosolyt csal arcunkra a pillanat, ahogy a kutyus felismeri egykori oktatóját, és boldogan a nyakába ugrik!Bizonyára mindnyájunknak akad olyan tanító az életében, akire szívesen emlékezünk vissza, még hosszú idő távlatából is. Kutyáink is megőrzik szívükben mindazon embereket, akik segítették őket útjukon vagy egyszerűen csak jó érzés volt a társaságukban lenni.

 

Raven, az uszkár számára az egyik ilyen fontos „kétlábú” nem más, mint mentora, akitől gazdijával együtt rengeteget érdekes dolgot tanulhatott. Tíz hónap telt el azóta, hogy utoljára látták egymást, de egy jóbarát emléke örökre velünk marad, és évek múltán is boldogan köszöntjük egymást. Négylábú szereplőnket például olyan erővel érintette meg a felismerés szikrája, hogy egyenesen a férfi nyakába ugrott:

 

 

S hogy minek is köszönhető ez a kitörő öröm? A bájos uszkár gazdija tavaly úgy döntött, itt az ideje egy kis tréningnek, ahol együtt tanulhatnak, fejlődhetnek. Néhai testvére egyik barátja felajánlotta ebben a segítségét, mivel bőségesen rendelkezett kutyakiképzői tapasztalattal. Raven és gazdija hétről-hétre ellátogattak a közeli parkba, ahol néhány hónap alatt elsajátították a jólneveltség alapjait és kapcsolatuk is fantasztikusan megerősödött.

 

Telt-múlt az idő, és egyszer csak remek ötletük támadt: vajon hogyan reagálna régi ismerősére a kutya? Felismerné egyáltalán? Végtére is 10 hónap nem kevés… Így hát egy szép napon, a férfi csendben üldögélt a parkban a padon, míg az uszkár és gazdija „véletlenül” éppen arra sétáltak.

 

 

 „Kíváncsi voltam arra, vajon megismeri-e barátunkat. Sejtettem, hogy így lesz, hiszen rendkívül intelligens kutya. Abból, ahogyan reagált rá, már azt is tudtam, mennyire különleges, és a lelkem legmélyéig meghatódtam. Életem legcsodálatosabb ajándéka ő” – mesélte elérzékenyülten a gazdi, Kim Carino.

 

A videó alapján kétség sem fér hozzá, hogy az egykori tanítvány emlékezett tanítójára; hamar meg is állapodtak abban, hogy rendszeressé teszik a találkozókat. Raven már alig várja e pillanatokat, gazdijának pedig minden kincset megér kedvence boldogsága. Ismerős érzés, ugye?

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Instagram/@kimcarinophotography

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

11 éve várt gazdira az öreg kutyus – Hihetetlenül boldog, hogy örökbefogadták! 11 éve várt gazdira az öreg kutyus – Hihetetlenül boldog, hogy örökbefogadták!
Rengeteget mosolyog a kisöreg, annyira hálás, hogy őt választották!

Még gazdija se tudta kiszedni a kutyát a szökőkútból, annyira élvezte a pancsolást Még gazdija se tudta kiszedni a kutyát a szökőkútból, annyira élvezte a pancsolást
Rettentően jól szórakozott, esze ágában sem volt kijönni a vízből!

Mítosz vagy valóság? 5 kutyafajta, amit előítélek öveznek Mítosz vagy valóság? 5 kutyafajta, amit előítélek öveznek
Csupa vidámság és lelkesedés? Folyton zizeg vagy inkább lustálkodós, és egykedvűen szemléli a világ menetét? Netán agresszív? Mert hát "olyan fajta" - akkor itt az ideje leszámolni a sztereotípiákkal!

Lebukott a kutya, amikor átlógott a szomszédba, hogy pancsoljon a medencében Lebukott a kutya, amikor átlógott a szomszédba, hogy pancsoljon a medencében
Most őszintén: ki tudna rá haragudni? Annyira édes!

Miért zizzennek meg a kutyák fürdetés és úszás után? Miért zizzennek meg a kutyák fürdetés és úszás után?
Megrázza magát, majd heves dörgölőzésbe kezd, vagy körbe-körbe rohangál eszméletlen sebességgel… Mintha kivetkőzne magából azok után, hogy megfürdettük, vagy pancsolt egy hatalmasat a vízben. Vajon miért csinálja?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Irodakutya.com Ebugatta Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ősi vadászkutya maradványaira bukkantak paleontológusok Hírek - Címlapon
Ősi vadászkutya maradványaira bukkantak paleontológusok
Junior emlékére - Megható szavakkal búcsúzik Cesar Millan hű társától Hírek - Címlapon
Junior emlékére - Megható szavakkal búcsúzik Cesar Millan hű társától