A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gazdikereső kutyák fotói kerülnek napi több ezer pizzás dobozra

2021. február 03., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Több ezer állat reménykedik napról napra a menhelyeken, vagy épp éhesen az utcákon kóborolva, hogy egyszer csak megjelenik a nagybetűs Gazdi, rátalál, megmenti és örökkön örökké szeretni fogja. Minden apró segítség jól jön ezeknek az állatoknak és az őket segítő szervezeteknek.



 

Fantasztikus kezdeményezést indított útjára a Pizza King és a WebGarden. Kampányuk során árva menhelyi állatoknak segítenek gazdára találni. Ehhez pedig egy egészen újszerű felületet találtak: azt az egyszerű papírdobozt, melyből naponta több ezer kerül kiszállításra a háztartásokba. 

 

A Pizza King által kiszállított pizzásdobozok tetejére egy-egy gazdikereső kutya vagy macska képe fog kerülni egy matricán. A fotó mellett egy QR kód is helyet kap, amit beolvasva megjelenik az adott állat adatlapja. 

 

 

 

 

A felületen az Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi Rendszerhez (EVÁR) tartozó szervezetek gondozásában lévő kutyák és cicák jelennek meg. Az EVÁR szervezetei szigorú etikai normáknak felelnek meg, így az örökbeadásnál minden állat chippel, oltással ellátva és amennyiben az egészségi állapota lehetővé teszi, ivartalanítva kerül az örökbefogadóhoz - írja a Webgarden a kampányról. - Az állatok jellemzésénél a szervezetek őszintén bemutatják a gazdikeresőt, tehát nem csak a jó tulajdonságai vannak kiemelve az állatnak, hanem azon tulajdonságok is, amelyek nehézséget okozhatnak vagy fokozottabb odafigyelést igényelnek.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Így mosolyog ma gazdijánál a kutya, aki a menhelyen öregedett meg Így mosolyog ma gazdijánál a kutya, aki a menhelyen öregedett meg
"A legfontosabb, amit Ginger tanított nekem, talán pont az, hogy sohasem késő újrakezdeni."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online Praktiker Irodakutya.com MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kizárta a nő az erkélyre a kutyáját a kánikulában - három év börtönt kaphat Hírek - Címlapon
Kizárta a nő az erkélyre a kutyáját a kánikulában - három év börtönt kaphat
Újabb díjat nyert a Mancs című film! Hírek - Címlapon
Újabb díjat nyert a Mancs című film!