A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gazdikereső kutyák fotói kerülnek napi több ezer pizzás dobozra

2021. február 03., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Több ezer állat reménykedik napról napra a menhelyeken, vagy épp éhesen az utcákon kóborolva, hogy egyszer csak megjelenik a nagybetűs Gazdi, rátalál, megmenti és örökkön örökké szeretni fogja. Minden apró segítség jól jön ezeknek az állatoknak és az őket segítő szervezeteknek. 

Fantasztikus kezdeményezést indított útjára a Pizza King és a WebGarden. Kampányuk során árva menhelyi állatoknak segítenek gazdára találni. Ehhez pedig egy egészen újszerű felületet találtak: azt az egyszerű papírdobozt, melyből naponta több ezer kerül kiszállításra a háztartásokba. 

 

A Pizza King által kiszállított pizzásdobozok tetejére egy-egy gazdikereső kutya vagy macska képe fog kerülni egy matricán. A fotó mellett egy QR kód is helyet kap, amit beolvasva megjelenik az adott állat adatlapja. 

 

 

 

 

A felületen az Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi Rendszerhez (EVÁR) tartozó szervezetek gondozásában lévő kutyák és cicák jelennek meg. Az EVÁR szervezetei szigorú etikai normáknak felelnek meg, így az örökbeadásnál minden állat chippel, oltással ellátva és amennyiben az egészségi állapota lehetővé teszi, ivartalanítva kerül az örökbefogadóhoz - írja a Webgarden a kampányról. - Az állatok jellemzésénél a szervezetek őszintén bemutatják a gazdikeresőt, tehát nem csak a jó tulajdonságai vannak kiemelve az állatnak, hanem azon tulajdonságok is, amelyek nehézséget okozhatnak vagy fokozottabb odafigyelést igényelnek.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Újra lehet állatot befogadni a négylábú szeretetfutár akció keretében Újra lehet állatot befogadni a négylábú szeretetfutár akció keretében
A Rex Kutyaotthon Alapítvány a karácsony közeledtével idén is meghirdeti a négylábú szeretetfutár elnevezésű kezdeményezését, amelynek keretében december végéig gazdátlan kutyákat és macskákat fogadhatnak be egyedül élő emberek.

„Égi ajándék” - Életmentők és tűzoltók fogadták örökbe a kutyákat, miután az őket szállító repülőgép lezuhant „Égi ajándék” - Életmentők és tűzoltók fogadták örökbe a kutyákat, miután az őket szállító repülőgép lezuhant
"A karomba ugrott, és csak osztotta a puszikat. Éreztem, ahogy könnyek gyűlnek a szemem sarkában, és azt mondtam, 'ajjaj, azt hiszem, lett egy kutyánk'.

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Kidobott kiskutyát mentettek a mentősök – a kölyök végül szerető otthonra is talált az egyik életmentőnél Kidobott kiskutyát mentettek a mentősök – a kölyök végül szerető otthonra is talált az egyik életmentőnél
Hatalmas szerencséje volt az alig 8 hetes kiskutyának: magára hagyva kóborolt az út szélén, amiből nagy baj is lehetett volna – az arra járó mentősök azonban észrevették és nem mentek el mellette!

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor Mondial Assistance GesmbH Beagle Club Online Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Frissítve: Újabb lépés a szaporítók ellen: áprilistól szabályozzák a kedvtelésből tartott állatok kereskedését Hírek - Címlapon
Frissítve: Újabb lépés a szaporítók ellen: áprilistól szabályozzák a kedvtelésből tartott állatok kereskedését
A BKK támogatja a segítő kutyákkal közlekedőket Hírek - Címlapon
A BKK támogatja a segítő kutyákkal közlekedőket