A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gazdikereső kutyák fotói kerülnek napi több ezer pizzás dobozra

2021. február 03., 13:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Több ezer állat reménykedik napról napra a menhelyeken, vagy épp éhesen az utcákon kóborolva, hogy egyszer csak megjelenik a nagybetűs Gazdi, rátalál, megmenti és örökkön örökké szeretni fogja. Minden apró segítség jól jön ezeknek az állatoknak és az őket segítő szervezeteknek. 

Fantasztikus kezdeményezést indított útjára a Pizza King és a WebGarden. Kampányuk során árva menhelyi állatoknak segítenek gazdára találni. Ehhez pedig egy egészen újszerű felületet találtak: azt az egyszerű papírdobozt, melyből naponta több ezer kerül kiszállításra a háztartásokba. 

 

A Pizza King által kiszállított pizzásdobozok tetejére egy-egy gazdikereső kutya vagy macska képe fog kerülni egy matricán. A fotó mellett egy QR kód is helyet kap, amit beolvasva megjelenik az adott állat adatlapja. 

 

 

 

 

A felületen az Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi Rendszerhez (EVÁR) tartozó szervezetek gondozásában lévő kutyák és cicák jelennek meg. Az EVÁR szervezetei szigorú etikai normáknak felelnek meg, így az örökbeadásnál minden állat chippel, oltással ellátva és amennyiben az egészségi állapota lehetővé teszi, ivartalanítva kerül az örökbefogadóhoz - írja a Webgarden a kampányról. - Az állatok jellemzésénél a szervezetek őszintén bemutatják a gazdikeresőt, tehát nem csak a jó tulajdonságai vannak kiemelve az állatnak, hanem azon tulajdonságok is, amelyek nehézséget okozhatnak vagy fokozottabb odafigyelést igényelnek.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat
Mintha érezte volna, hogy most valami nagyon fontos dolog van történőben.

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Mondial Assistance GesmbH AEGON Magyarország Zrt. EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Frissítve: Újabb lépés a szaporítók ellen: áprilistól szabályozzák a kedvtelésből tartott állatok kereskedését Hírek - Címlapon
Frissítve: Újabb lépés a szaporítók ellen: áprilistól szabályozzák a kedvtelésből tartott állatok kereskedését
A BKK támogatja a segítő kutyákkal közlekedőket Hírek - Címlapon
A BKK támogatja a segítő kutyákkal közlekedőket