A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gazdikereső kutyák kapták a főszerepet a Budapest Park karácsonyi kisfilmjében

2021. december 05., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Jótékony akciót indít Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye: árva állatoknak segítenek rátalálni a nagybetűs Gazdira, az akció alatt eladott jegyekből pedig az állatvédőket támogatják.



 

 

 

A Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát (MFÖEK) Alapítvány védencei kerülnek reflektorfénybe a Budapest Park idei karácsonyi kisfilmjében. Rendhagyó módon, zenerajongóként mutatják be a hat kutyus igencsak színes személyiségét. 

 

Nem titkolt cél, hogy a bemutatott kutyusoknak segítsenek gazdira találni, ám a jótékonysági akció nem merül ki ennyiben. A december 31-ig megváltott jegyek és utalványok után a MFÖEK Alapítványt támogatják: minden eladott belépő árából 50 Forintot ajánlottak fel az alapítvány számára, amit ők a négylábúak orvosi költségeire fordítanak majd. 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad
"Igyekeztem távolságot tartani. De valójában minden vágyam az volt, bárcsak velünk maradhatna Mary."- Megható történet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH JULIUS-K9 Ebugatta Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutya nem izgult még így a világon, mint Draco az imádott párnája varrása közben Hírek - Címlapon
Kutya nem izgult még így a világon, mint Draco az imádott párnája varrása közben
A kutyatréner kulisszái mögött – Stílus, elvárások, érzelmi érettség… Hírek - Címlapon
A kutyatréner kulisszái mögött – Stílus, elvárások, érzelmi érettség…