A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutya nem izgult még így a világon, mint Draco az imádott párnája varrása közben

2021. december 07., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Legalább annyira aggódott a pitbull, mintha élete szerelméért küzdöttek volna a műtőasztalon.Mint megannyi társánál, Draco élete is nehezen indult kölyökkorában. Egy varázserővel bíró tárgynak azonban mindig sikerült nyugalmat csempésznie zaklatott lelkébe. A szívalakú párna, ölelő karokkal volt az egyetlen, amelyhez bújva békésen álomra szenderült, és felcseperedve is ugyanúgy ragaszkodik hozzá. Bármi történjék, fél szeme mindig rajta van „barátján”:

 

„Ha kézbe vesszük, Draco máris ott terem, és visszaköveteli. Esténként csak a párnával a szájában tud elaludni” – mesélte gazdája.

 

Draco, a pitbull és a kedvenc piros párnája
Draco, a pitbull és a kedvenc piros párnája
Fotó: Facebook/Allie O'Cain

 

Csupán 2 hetes volt, amikor Allie O’Cain kimentette egy szaporítótól az elárvult kiskutyát. Mamáját az akkor még hatalmas piros párna helyettesítette, melegítette és biztonságot nyújtott neki. E különleges kötelék idővel egyre szorosabbá vált:

 

„Draco rettentően imád rágni. Hamar átálltunk a rágható gumijátékokra, mivel öt perc alatt bármit szét tud kapni, ami puha és kevésbé bírja a strapát. Az egyetlen, amivel végtelen gyengédséggel bánik, az a kölyökkori párnája.”

 

Sajnos egy nap úgy tűnt, e megbecsült tárgynak is lejárt az ideje. Draco éppen egy barátjával játszott, amikor majdnem tragédia történt: Willow, a fekete labrador felfigyelt a párnára, és szerette volna megkaparintani. Draco ezt nem hagyhatta annyiban, azonnal a védelmére kelt. Innentől már történelem... Lett volna, ha nagymamája ki nem menti karmaik közül az áldozatot.

 

Nagyon izgult a kutya, miközben megvarrták imádott párnáját
Nagyon izgult a kutya, miközben megvarrták imádott párnáját
Fotó: Facebook/Allie O'Cain

 

„Az állandó használattól eléggé viseltes lett, és pillanatok alatt kettészakadt. Anyukám felkiáltott, megragadta és majd azt mondta, megjavítom neked, Draco” – idézték fel a történteket.

 

Nagyi beizzította a varrógépét, és nekilátott az operációnak. Draco teljesen elképedt, és aggodalmasan figyelte, mit művel a játékával. Egész idő alatt ott ácsorgott az asztal mellett, kétségbeesetten nyüszögött és megpróbálta visszaszerezni szeretett párnáját, „mintha élete szerelméért küzdöttek volna a műtőasztalon”. 

 

Szerencsére pár perc sem telt bele, mire Draco szíve meggyógyult, és újra magához szoríthatta. Így kerek a világ!

 

Draco úgy aggódott a párnáért, mintha élete szerelmét műtenék
Draco úgy aggódott a párnáért, mintha élete szerelmét műtenék
Fotó: Facebook/Allie O'Cain

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Facebook/Allie O'Cain

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal
Mi történik, ha kedvenced meghallja a kérdést: Menjünk sétálni? Rögtön felfigyel rá? Izgatottá válik? Legtöbbször igen, ami remekül jelzi, miként érez a sétákkal kapcsolatban. Indulááás!

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
A kötelék gazdi és kutyája között hihetetlenül erőteljessé válhat, értéke számokban nem mérhető. Egymás iránti szeretet, megbecsülés, de mindenek felett bizalom, amin alapszik. Milyen jelekből tudhatod, hogy kedvenced bízik benned?

Szeretik a kutyák, ha megpusziljuk őket? Szeretik a kutyák, ha megpusziljuk őket?
Van, aki szereti a kutyapuszit és van, aki a gondolatától is irtózik. Mit gondolhatnak erről kutyáink? Értik-e, ha puszit adunk nekik, és egyáltalán szeretik-e?

Miért ül rám a kutyám? Miért ül rám a kutyám?
Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretik dédelgetni kutyájukat, örömmel tölthet el, ha kedvenced időnként az öledben kucorodik össze. De mit is jelent ez a viselkedés valójában?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak JULIUS-K9 MTI Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A világ egyik legjelentősebb nemzetközi kutyakiállítását rendezik meg Budapesten decemberben Hírek - Címlapon
A világ egyik legjelentősebb nemzetközi kutyakiállítását rendezik meg Budapesten decemberben
Gazdikereső kutyák kapták a főszerepet a Budapest Park karácsonyi kisfilmjében Hírek - Címlapon
Gazdikereső kutyák kapták a főszerepet a Budapest Park karácsonyi kisfilmjében