A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutya nem izgult még így a világon, mint Draco az imádott párnája varrása közben

2021. december 07., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Legalább annyira aggódott a pitbull, mintha élete szerelméért küzdöttek volna a műtőasztalon.Mint megannyi társánál, Draco élete is nehezen indult kölyökkorában. Egy varázserővel bíró tárgynak azonban mindig sikerült nyugalmat csempésznie zaklatott lelkébe. A szívalakú párna, ölelő karokkal volt az egyetlen, amelyhez bújva békésen álomra szenderült, és felcseperedve is ugyanúgy ragaszkodik hozzá. Bármi történjék, fél szeme mindig rajta van „barátján”:

 

„Ha kézbe vesszük, Draco máris ott terem, és visszaköveteli. Esténként csak a párnával a szájában tud elaludni” – mesélte gazdája.

 

Draco, a pitbull és a kedvenc piros párnája
Draco, a pitbull és a kedvenc piros párnája
Fotó: Facebook/Allie O'Cain

 

Csupán 2 hetes volt, amikor Allie O’Cain kimentette egy szaporítótól az elárvult kiskutyát. Mamáját az akkor még hatalmas piros párna helyettesítette, melegítette és biztonságot nyújtott neki. E különleges kötelék idővel egyre szorosabbá vált:

 

„Draco rettentően imád rágni. Hamar átálltunk a rágható gumijátékokra, mivel öt perc alatt bármit szét tud kapni, ami puha és kevésbé bírja a strapát. Az egyetlen, amivel végtelen gyengédséggel bánik, az a kölyökkori párnája.”

 

Sajnos egy nap úgy tűnt, e megbecsült tárgynak is lejárt az ideje. Draco éppen egy barátjával játszott, amikor majdnem tragédia történt: Willow, a fekete labrador felfigyelt a párnára, és szerette volna megkaparintani. Draco ezt nem hagyhatta annyiban, azonnal a védelmére kelt. Innentől már történelem... Lett volna, ha nagymamája ki nem menti karmaik közül az áldozatot.

 

Nagyon izgult a kutya, miközben megvarrták imádott párnáját
Nagyon izgult a kutya, miközben megvarrták imádott párnáját
Fotó: Facebook/Allie O'Cain

 

„Az állandó használattól eléggé viseltes lett, és pillanatok alatt kettészakadt. Anyukám felkiáltott, megragadta és majd azt mondta, megjavítom neked, Draco” – idézték fel a történteket.

 

Nagyi beizzította a varrógépét, és nekilátott az operációnak. Draco teljesen elképedt, és aggodalmasan figyelte, mit művel a játékával. Egész idő alatt ott ácsorgott az asztal mellett, kétségbeesetten nyüszögött és megpróbálta visszaszerezni szeretett párnáját, „mintha élete szerelméért küzdöttek volna a műtőasztalon”. 

 

Szerencsére pár perc sem telt bele, mire Draco szíve meggyógyult, és újra magához szoríthatta. Így kerek a világ!

 

Draco úgy aggódott a párnáért, mintha élete szerelmét műtenék
Draco úgy aggódott a párnáért, mintha élete szerelmét műtenék
Fotó: Facebook/Allie O'Cain

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Facebook/Allie O'Cain

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

14 sikertelen örökbeadás után találta meg álmai otthonát Ronny, a nagyra nőtt kölyökkutya 14 sikertelen örökbeadás után találta meg álmai otthonát Ronny, a nagyra nőtt kölyökkutya
Az imádnivaló melák mindenkinek belopta magát a szívébe, mégis időbe telt, mire rátalált az Igazi Gazdi.

Tündéri pótfüleket kapott a kutyatámadásban megsérült pitbull keverék Tündéri pótfüleket kapott a kutyatámadásban megsérült pitbull keverék
Hihetetlenül aranyosak a lobogó fülek, melyek elfedik szépséghibáját!

Itt az újabb bizonyíték, miért szeretjük jobban kedvenceinket, mint az embereket Itt az újabb bizonyíték, miért szeretjük jobban kedvenceinket, mint az embereket
Egy kutatás szerint mélyebben együtt érzünk azokkal, akik nem tudják megvédeni önmagukat, és az irántuk érzett szeretetünk is erősebb.

Hirtelen bújós lett a kutyád? Lehet, hogy ezeket szeretné elmondani Hirtelen bújós lett a kutyád? Lehet, hogy ezeket szeretné elmondani
Nem számít, milyen hangulatban érkezünk haza egy hosszú nap végén, négylábú barátunk kicsattanó örömmel fogad minket. De ha kedvencünk szokatlanul bújós, érdemes odafigyelni rá!

140 menhelyi kutya karácsonya 140 menhelyi kutya karácsonya
Ritkán szoktunk így belegondolni, de egy menhelyi kutyusnak, - akinek egész napja a rácsok mögött telik arra várva, hogy végre valaki a kennel előtt elsétálva meglátja benne a csodát – bizony a nap fénypontja, amikor kiszabadulva önfeledten szaglászhat, sétálhat. Érthető hát a négylábúak izgatottsága, amikor az önkéntesek megjelentek, hogy sétálni vigyék őket.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Irodakutya.com Beagle Club Online AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A világ egyik legjelentősebb nemzetközi kutyakiállítását rendezik meg Budapesten decemberben Hírek - Címlapon
A világ egyik legjelentősebb nemzetközi kutyakiállítását rendezik meg Budapesten decemberben
Gazdikereső kutyák kapták a főszerepet a Budapest Park karácsonyi kisfilmjében Hírek - Címlapon
Gazdikereső kutyák kapták a főszerepet a Budapest Park karácsonyi kisfilmjében