A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hajléktalanná vált az egykori Művész mozi vezetője - kutyájáról azonban nem mond le!

Segítsünk neki egy megosztással!


2016. július 05., 13:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Munkát keres Szabó Márton, az egykori Művész mozi vezetője - lehetőleg olyat, ahova Tapi, hűséges kutyája is elkísérheti.



Nehéz helyzetbe került Szabó Márton: nem tudni hogyan, vagy miért, de az egykori Művész mozi vezetője utcára került, és havi 20.000 Ft-ból próbál boldogulni. Hű kutyája, Tapi minden nap vele tart a kávézóba, ahol a gazdája a mellékhelységet takarítja, hogy kutyájának és saját magának is biztosíthassa a napi betevőt.

 

A szakember barátja, T. Gül osztotta meg Facebook oldalán a segítségkérést, hátha ezen az úton, valamilyen munkához juttathatja Mártont. A poszt közel 9000 megosztást kapott!

 

Bízunk benne, hogy mesébe illő, happy end-es történetek nem csak a tengerentúlon léteznek, hanem nálunk is! A közelmúltban adtunk hírt egy kanadai munkakereső férfiról, aki segítőkutyájával keresett hosszú időn át állást, és végül egy barkácsáruházban meg is találta azt. Reméljük, hasonlóan szerencsés véget ér majd Szabó Márton és Tapi története is!

 

Az alábbi posztokat olvashattuk Facebookon az álláskeresésről. Segítsünk mi is egy megosztással!

 

 

 

 

Forrás: facebook.com, blikk.hu
Indexkép forrás: facebook.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Királyi előtagot kap a Kennel Club megalakulásának 150 évfordulója alkalmából Királyi előtagot kap a Kennel Club megalakulásának 150 évfordulója alkalmából
A Kennel Club örömmel jelentette be, hogy fennállásának 150. évfordulója alkalmából megkapja a királyi előtagot. Ettől kezdve a szervezet neve Királyi Kennel Club.

Harcoltatták, majd altatni akarták – ma a tűzoltóságnál segít a szuperszimatú kutya Harcoltatták, majd altatni akarták – ma a tűzoltóságnál segít a szuperszimatú kutya
"Nála jobb társat nem is kívánhatnék magamnak" - gyújtogatások nyomait segít felderíteni tűzoltó gazdijának Hansel, a pitbull.

Mosolyt csal az arcokra egy kórházban Buffy, a koronavírust kiszagoló labrador Mosolyt csal az arcokra egy kórházban Buffy, a koronavírust kiszagoló labrador
„Ő a mi kabalánk. A kórházban mindenki szereti, jelenléte nagyon jót tesz a személyzetnek is. Rengeteg nehézséggel küzdöttünk meg az elmúlt évben, de Buffy önmagában is egy csodálatos lélekterápia mindnyájunk számára.”

Bankolás kutyával? Igen! A CIB Bank 60 bankfiókja vált hivatalosan kutyabaráttá  Bankolás kutyával? Igen! A CIB Bank 60 bankfiókja vált hivatalosan kutyabaráttá
Legszívesebben mindenhova magunkkal vinnénk négylábú családtagunkat, és egyre több a lehetőség is erre - ám a hivatalos ügyeink intézésekor kutyusunknak otthon kell maradnia. De nem minden esetben! Minősített kutyabarát hellyé váltak ugyanis a CIB Bank fiókjai, így biztosak lehetünk abban, hogy a kutyával érkezőket is szívesen látják!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker Beagle Club Online Hírstart Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A négylábú kadét, akiért meg fognak őrülni a kutyabarátok Hírek - Címlapon
A négylábú kadét, akiért meg fognak őrülni a kutyabarátok
A séta összehoz minket! Hírek - Címlapon
A séta összehoz minket!