A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Idős, süket kutyát loptak el Budapesten

2018. augusztus 24., 12:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Az idős kutyust nagyon hamar meg kell találni, ugyanis amellett, hogy nem lát és nem hall, rengeteg allergiával küzd, így az egészségére is nagyon veszélyes helyzetbe került. A nyomravezetőnek jutalmat is felajánlott a gazdi.



Augusztus 22-én este nyolc óra körül lopták el a Keleti Pályaudvar mellől a 13 éves kutyát. A gazdija beugrott az ott található Rossmann üzletbe, erre az időre kikötötte a kutyusát a bolt elé. Míg az üzletben tartózkodott, valakik elvitték Colombust, az öreg westiet.

 

A biztonsági kamera felvételeiből kiderült, hogy két tizenéves fiú kötötte el az öreg kutyát, szemtanúk pedig látták őket buszra szállni: Buda felé, az Erzsébet-híd irányába indultak.

 

Colombus egy 13 éves westie kan, barna bőr nyakörv és póráz volt rajta. Chipes, süket és sajnos számos allergiával szenved, így ha nem megfelelő ételt kap, az azonnal kihat az állapotára.

 

A kutya gazdája jutalmat is felajánl a megtalálónak, vagy nyomravezetőnek. Az egészségi állapota miatt is nagyon fontos, hogy minél előbb hazajusson a kutyus! A lenti posztokban találhatók az elérhetőségek és további információk!

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Miért szeretnek a kutyák a fűben hemperegni? Miért szeretnek a kutyák a fűben hemperegni?
A kutyák imádnak a szabadban szaladgálni, játszani, napozni. Ősidők óta állnak összeköttetésben a természettel, élvezik az illatait és szívesen elnyúlnak a puha fűben; gyakran meg is hemperegne benne. De miért teszik?

Mit jelent, ha száraz a kutyám orra? Betegségre is utalhat? Mit jelent, ha száraz a kutyám orra? Betegségre is utalhat?
A puha, nedves orr az egészséges kutya egyik fő jellemzője. Könnyen aggodalomra adhat okot azonban, ha száraz és tapintásra meleg érzetet kelt. Tudj meg többet kedvenced nózijáról!

Amikor nem csóvál: 8 gyakori probléma, mely a kutya farkát érintheti Amikor nem csóvál: 8 gyakori probléma, mely a kutya farkát érintheti
Könnyen megsérülhet, ám a gyógyulás hosszabb időt vehet igénybe. Éppen ezért jó, ha tudjuk, mi minden érheti kedvencünk hangulatjelzőjét!

Egészséges tápanyagforrás kutyáknak is: a tojás Egészséges tápanyagforrás kutyáknak is: a tojás
Ha kedvencünk valaha is kóstolta már a főtt tojást, elképzelhető, hogy pillanatokon belül a konyhában terem, amint elkezdjük feltörni a héját. Tűkön ülve várja, mikor kaphat belőle – mintha tudná, hogy neki is jót tesz. Mi teszi olyan értékes finomsággá a tojást?

Egyes kutyafajták hajlamosabbak lehetnek a daganatos betegségekre Egyes kutyafajták hajlamosabbak lehetnek a daganatos betegségekre
Egy friss tanulmányból az is kiderül, melyek ezek a fajták.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker Brimo partysátor AEGON Magyarország Zrt. Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Farkasból barát - új kutyás mozifilm jön! Hírek - Címlapon
Farkasból barát - új kutyás mozifilm jön!
Madármentők segítenek a néhány napos yorkikon Hírek - Címlapon
Madármentők segítenek a néhány napos yorkikon