A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Így kell délután mókázni!

2016. június 26., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Ne higgyük, hogy csak az emberek, a gyerekek képesek haláli jó játékokat kitalálni, és szuper jól érezni magukat! Ez a labrador olyan természetességgel használja a család gyerekeinek játékát, mintha csak a sajátja lenne!



Kicsordult a könnyünk a nevetéstől, amikor végignéztük ezt a videót: Milo, a labrador összekötötte a hűsölést és a játékot: birtokba vette a gyerekek csúszdáját! A napi mozgás nagy része is megvan a lépcsőmászással! És ami a legjobb: a csúszda vizes, így a hőséget is sokkal könnyebb elviselni! Szinte megirigyeltük, olyan jól megy a sora... :)

 

 

 

 

 

Forrás: dailymail.co.uk
Indexkép forrás: dailymail.co.uk
Cikk első megjelenése: 2015. augusztus 07.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Dehidratáció kutyáknál - hogyan alakul ki és mit tehetünk ellene? Dehidratáció kutyáknál - hogyan alakul ki és mit tehetünk ellene?
A szomjúság és a kiszáradás közötti különbség szembetűnő, ám nem minden dehidratált kutya mutatja előbbi jeleit. Fontos tudnunk róla, mert rövid idő alatt életveszélyes állapotot okozhat.

Miért zizzennek meg a kutyák fürdetés és úszás után? Miért zizzennek meg a kutyák fürdetés és úszás után?
Megrázza magát, majd heves dörgölőzésbe kezd, vagy körbe-körbe rohangál eszméletlen sebességgel… Mintha kivetkőzne magából azok után, hogy megfürdettük, vagy pancsolt egy hatalmasat a vízben. Vajon miért csinálja?

Milyen gyakran szabad fürdetni a kutyát? Milyen gyakran szabad fürdetni a kutyát?
Több dolog is befolyásolhatja, mikor lesz szüksége a kutyának fürdésre. Nem mintha annyira nagy örömmel ugranának a kádba, de olykor sajnos ezt sem lehet megúszni... Tudj meg többet a témáról!

Ehet a kutya uborkát? Ehet a kutya uborkát?
Nem minden zöldség és gyümölcs egészséges a kutyák számára, de bőven akadnak olyanok, amelyeket a kutya is biztonsággal fogyaszthat. A kígyóuborka is ide tartozik – egészséges alternatívája lehet az előregyártott jutalomfalatoknak.

Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta? Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta?
Napsütés, lengedező szél, nyár… Mi is lehetne kellemesebb kikapcsolódás, mint kedvencünk társaságában ellátogatni a partra és megmártózni a vízben. És ha ő másként gondolja?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor Mondial Assistance GesmbH Praktiker MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Nyári fagylalt kutyádnak Hírek - Címlapon
Nyári fagylalt kutyádnak
Jobban kedvelik a kutyák a dögönyözést, mint gondolnád Hírek - Címlapon
Jobban kedvelik a kutyák a dögönyözést, mint gondolnád