A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Így legyen ötösöd a lottón - a kutyád segítségével!

2015. október 19., 12:45


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
£150,000 – átszámolva 63.000.000 Ft-ot nyert egy angliai házaspár az Euromillió sorsoláson. Méghozzá kétszer! A nyeremény felét pedig kutyájuknak köszönhetik. Olvasd el a mesébe illő történetet!Jane és Alan Slater, a newporti házaspár (Isle of Wight) igazán szerencsés embereknek mondhatják magukat! Mindketten ugyanazokkal a számokkal játszanak a lottón hosszú évek óta. A szeptemberi sorsoláson is így tettek, csak éppen arról nem tudtak, hogy párjuk is megvásárolta a szelvényt. Hatalmas meglepetésben volt részük, amikor kihúzták kedvenc számaikat, Jane alig hitte el férjének, hogy igazat mond. Még nagyobb volt azonban az öröm, amikor kiderült, hogy dupla nyeremény büszke tulajdonosai lettek!

 

Jane és Alan Slater nyereményükkel és Rubyval
Jane és Alan Slater nyereményükkel és Rubyval
Fotó: dailymail.co.uk

 

Slaterék az első nyertes szelvényt hálószobájukban helyezték biztonságba, amíg be tudták váltani. Abban a hitben őrizték hét lakat alatt, hogy az az egyetlen, ami a birtokukban van. Másnap Jane sétára indult két kutyájukkal, a Kai nevű collie-val és Rubyval, a labradorral. Amikor Ruby beugrott az autó hátsó ülésére, mancsával felcsapta az ott heverő utazási katalógust, és csodák csodájára kipottyant belőle egy másik lottószelvény is. Jane azt hitte, az eredeti szelvényt találta meg, amelyet férje kicsempészett a hálóból.

 

„Felhívtam, és megkérdeztem, miért tett ilyet, mire ő egyfolytában azt bizonygatta, hogy hozzá sem nyúlt a szelvényhez, keressem ott, ahová elrejtettük. Nem értettem, miért mondja ezt, hiszen ott volt a kezemben az a cetli, ugyanazzal a dátummal és a számok is egyeztek!” Az asszonynak ekkor jutott eszébe, hogy amikor megvette a szelvényt a boltban, az eladó arra kérte, írja alá a hátoldalát. „Megfordítottam, de semmilyen írás nem volt rajta. Itt valami nagyon nem stimmel – gondoltam magamban. Aztán leesett, hogy két nyertes szelvényünk van!” - mondta el Jane.

 

A szerencsés lottónyertesek: Alan, Jane és Ruby
A szerencsés lottónyertesek: Alan, Jane és Ruby
Fotó: dailymail.co.uk

 

A házaspár mindkét tagja ugyanabban a bevásárlóközpontban vette meg a szerencsés szelvényt, egymás tudta nélkül. Alan az első nyeremény ünneplése közben teljesen megfeledkezett a második szelvényről, amely véletlenül éppen Ruby születésnapján bukkant elő.

 

„Mindketten könnyekben törtünk ki, amikor észrevettük, hogy kétszer is nyertünk a sorsoláson. Szinte mágikus módon történt ez az egész. Félelmetes! Könnyen nyoma veszhetett volna a szelvénynek az autónkban a sokféle cucc között. Úgy éreztük, valaki vigyáz ránk fentről.” - mondta a férj. Alan 10 éve a helyi kompvállalatnál dolgozik, de most úgy döntött, a hónap végén felmond, hogy a tervezettnél hamarabb vonulhasson nyugdíjba, átadva helyét az új generációnak.

 

Alan és Jane Slater - Minden okuk megvan az ünneplésre
Alan és Jane Slater - Minden okuk megvan az ünneplésre
Fotó: dailymail.co.uk

 

A házaspár 1979-ben költözött a szigetre. A szerencsében bízva ugyanazzal az öt számmal játszottak az elmúlt évtizedek során:

11 (a házasságkötésük napja), 14 (az első fiúk születésnapja). 26 (Jane születésnapja), 29 (Alan születésnapja), 49 (Alan születésének éve). A két szerencsecsillag számai a kettes ( lányuk születésnapja) és a hármas, Alan kedvenc száma. Mindegyik számot helyesen eltalálták, kivéve a kettest.

 

A 300,000 fontnyi, hozzávetőlegesen 126 millió forintnyi nyereményüket utazásra, családjukra, gyerekeikre, kutyáikra és állatok mentésére szeretnék költeni. Az is lehetséges, hogy kutyával fognak utazni. Jane hozzátette: „Ruby életem legjobb befektetése. Csodálatos orra van! Nincsenek különleges igényei – szereti a hosszú sétákat és a finom falatokat. Imádjuk!”

 

 

Te is voltál már hasonlóan szerencsés helyzetben?

Oszd meg velünk kommentben!

 

Forrás: dailymail.co.uk
Indexkép forrás: dailymail.co.uk
Fordította: Maurer Lilla

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

Több mint 250 ezren vettek részt az Állatvédelmi témahéten Több mint 250 ezren vettek részt az Állatvédelmi témahéten
Idén több mint 250 ezer gyermek vett részt az állatvédelmi témahéten, országszerte 76 partnerszervezet csatlakozott az események megrendezéséhez - közölte hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos.

Szokatlan kéréssel fordult a kisdiák a tanárához a kutyája kapcsán Szokatlan kéréssel fordult a kisdiák a tanárához a kutyája kapcsán
Behozhatnám a suliba a kutyám? - tette fel a kérdést a bátortalan kisfiú. De mit válaszolt a tanárnéni?

Neked is szokott ajándékokat hozni a kutyád? Ez lehet az oka Neked is szokott ajándékokat hozni a kutyád? Ez lehet az oka
Plüssjáték, koszos zokni, összenyálazott cipő, egy fél rágócsont… amit kedvencünk a legnagyobb örömmel hoz oda nekünk, mikor hazaérkezünk. Vagy csak úgy. A Tiéd is ajándékozós típus?

Kóbor kutya mentett meg egy szemét közé dobott csecsemőt Tripoliban Kóbor kutya mentett meg egy szemét közé dobott csecsemőt Tripoliban
Megrázó, de egyben megható történet a kutyák nemes szívéről!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI EB OVO Közhasznú Egyesület Ebugatta Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kitüntetést kapott a leghűségesebb kutya, Tillie! Hírek - Címlapon
Kitüntetést kapott a leghűségesebb kutya, Tillie!
Így még nem élvezte kutya a fürdetést! Hírek - Címlapon
Így még nem élvezte kutya a fürdetést!