A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Így legyen ötösöd a lottón - a kutyád segítségével!

2015. október 19., 12:45


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




£150,000 – átszámolva 63.000.000 Ft-ot nyert egy angliai házaspár az Euromillió sorsoláson. Méghozzá kétszer! A nyeremény felét pedig kutyájuknak köszönhetik. Olvasd el a mesébe illő történetet!



Jane és Alan Slater, a newporti házaspár (Isle of Wight) igazán szerencsés embereknek mondhatják magukat! Mindketten ugyanazokkal a számokkal játszanak a lottón hosszú évek óta. A szeptemberi sorsoláson is így tettek, csak éppen arról nem tudtak, hogy párjuk is megvásárolta a szelvényt. Hatalmas meglepetésben volt részük, amikor kihúzták kedvenc számaikat, Jane alig hitte el férjének, hogy igazat mond. Még nagyobb volt azonban az öröm, amikor kiderült, hogy dupla nyeremény büszke tulajdonosai lettek!

 

Jane és Alan Slater nyereményükkel és Rubyval
Jane és Alan Slater nyereményükkel és Rubyval
Fotó: dailymail.co.uk

 

Slaterék az első nyertes szelvényt hálószobájukban helyezték biztonságba, amíg be tudták váltani. Abban a hitben őrizték hét lakat alatt, hogy az az egyetlen, ami a birtokukban van. Másnap Jane sétára indult két kutyájukkal, a Kai nevű collie-val és Rubyval, a labradorral. Amikor Ruby beugrott az autó hátsó ülésére, mancsával felcsapta az ott heverő utazási katalógust, és csodák csodájára kipottyant belőle egy másik lottószelvény is. Jane azt hitte, az eredeti szelvényt találta meg, amelyet férje kicsempészett a hálóból.

 

„Felhívtam, és megkérdeztem, miért tett ilyet, mire ő egyfolytában azt bizonygatta, hogy hozzá sem nyúlt a szelvényhez, keressem ott, ahová elrejtettük. Nem értettem, miért mondja ezt, hiszen ott volt a kezemben az a cetli, ugyanazzal a dátummal és a számok is egyeztek!” Az asszonynak ekkor jutott eszébe, hogy amikor megvette a szelvényt a boltban, az eladó arra kérte, írja alá a hátoldalát. „Megfordítottam, de semmilyen írás nem volt rajta. Itt valami nagyon nem stimmel – gondoltam magamban. Aztán leesett, hogy két nyertes szelvényünk van!” - mondta el Jane.

 

A szerencsés lottónyertesek: Alan, Jane és Ruby
A szerencsés lottónyertesek: Alan, Jane és Ruby
Fotó: dailymail.co.uk

 

A házaspár mindkét tagja ugyanabban a bevásárlóközpontban vette meg a szerencsés szelvényt, egymás tudta nélkül. Alan az első nyeremény ünneplése közben teljesen megfeledkezett a második szelvényről, amely véletlenül éppen Ruby születésnapján bukkant elő.

 

„Mindketten könnyekben törtünk ki, amikor észrevettük, hogy kétszer is nyertünk a sorsoláson. Szinte mágikus módon történt ez az egész. Félelmetes! Könnyen nyoma veszhetett volna a szelvénynek az autónkban a sokféle cucc között. Úgy éreztük, valaki vigyáz ránk fentről.” - mondta a férj. Alan 10 éve a helyi kompvállalatnál dolgozik, de most úgy döntött, a hónap végén felmond, hogy a tervezettnél hamarabb vonulhasson nyugdíjba, átadva helyét az új generációnak.

 

Alan és Jane Slater - Minden okuk megvan az ünneplésre
Alan és Jane Slater - Minden okuk megvan az ünneplésre
Fotó: dailymail.co.uk

 

A házaspár 1979-ben költözött a szigetre. A szerencsében bízva ugyanazzal az öt számmal játszottak az elmúlt évtizedek során:

11 (a házasságkötésük napja), 14 (az első fiúk születésnapja). 26 (Jane születésnapja), 29 (Alan születésnapja), 49 (Alan születésének éve). A két szerencsecsillag számai a kettes ( lányuk születésnapja) és a hármas, Alan kedvenc száma. Mindegyik számot helyesen eltalálták, kivéve a kettest.

 

A 300,000 fontnyi, hozzávetőlegesen 126 millió forintnyi nyereményüket utazásra, családjukra, gyerekeikre, kutyáikra és állatok mentésére szeretnék költeni. Az is lehetséges, hogy kutyával fognak utazni. Jane hozzátette: „Ruby életem legjobb befektetése. Csodálatos orra van! Nincsenek különleges igényei – szereti a hosszú sétákat és a finom falatokat. Imádjuk!”

 

 

Te is voltál már hasonlóan szerencsés helyzetben?

Oszd meg velünk kommentben!

 

Forrás: dailymail.co.uk
Indexkép forrás: dailymail.co.uk
Fordította: Maurer Lilla

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Miért szeretnek a kutyák hozzánk bújni? Miért szeretnek a kutyák hozzánk bújni?
Több mint egy érintés, hiszen egymás közelsége, a közös időtöltés teszi oly különlegesség azt, amikor kedvencünk szorosan mellénk kucorodik, hozzánk bújik. Mitől olyan kedves számukra?

Így segíthetsz kutyádnak, hogy még jobban érezze magát a mindennapokban Így segíthetsz kutyádnak, hogy még jobban érezze magát a mindennapokban
Kedvencünk általános jóllétének és egészségének megőrzéséhez fontos, hogy mind fizikailag, mind érzelmileg, mind mentálisan is jól érezze magát. Hogyan segíthetünk neki ebben?

Tényleg tisztább a kutya szája, mint az emberé? Tényleg tisztább a kutya szája, mint az emberé?
Hányszor, de hányszor hallhattuk már e szavakat, de valóban így lenne? Honnan tudhatjuk, hogy a tisztasági skálán hol helyezkedik el kutyánk szájának állapota? És mi a helyzet a kutyanyállal?

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Színházban tanítják állatvédelemre a gyerekeket Színházban tanítják állatvédelemre a gyerekeket
A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány a Thália Színházban Művészek az állatvédelemért címmel indított programot szombaton.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Egyedi kutyás ajándéktárgyak JULIUS-K9 Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kitüntetést kapott a leghűségesebb kutya, Tillie! Hírek - Címlapon
Kitüntetést kapott a leghűségesebb kutya, Tillie!
Így még nem élvezte kutya a fürdetést! Hírek - Címlapon
Így még nem élvezte kutya a fürdetést!