A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Imádnivaló videón a labrador, ahogy a szökőkútban önfeledten pancsol

2022. május 04., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
„Nem lehet betelni vele.”Vannak pillanatok, amiket egyszerűen nem lehet kihagyni. Akkor sem, ha tudjuk, hogy szembemegyünk azzal, amit a józan ész diktál... Márpedig a kutyáktól e téren is bőven tanulhatunk, hiszen ők bármikor képesek felrúgni a szabályokat, ha úgy érzik helyénvalónak.

 

Így érezhette az a labrador is, aki ha akart volna, sem tudott volna ellenállni egy szökőkút vonzásának. Fikarcnyit sem törődve azzal, mit szabad és mit nem, belevetette magát a „medencébe”.

 

 

@perzefeny

core memory

♬ As It Was - Harry Styles

 

 

Hűsítő víz, amelyben nyakig el lehet merülni, egy csepp játékosság, és már kész is a határtalan boldogság receptje!

 

Egy járókelő kapta lencsevégre a jelenetet, ahogy a kutya önfeledten ugrándozott és pancsolt a szökőkútban, mintha e pillanatban élné át élete legszebb perceit. Gazdája hagyta, hadd játsszon, és mások is megtorpantak, hogy elmerüljenek a vízimádó labrador játékában. Bár ő mit sem tud erről, de annyi bizonyos, hogy egy kis időre mindenkinek bearanyozta a napját.

 


 

Szívesen elnéznénk mi is négylábú barátainkat, ahogy vidáman csobbannak egyet, de ne feledjük, hogy számukra a szökőkutakban történő pancsolás szinte mindenhol tilos. A víz tisztaságáról sem mindig lehet megbizonyosodni, ezért kedvencünk egészsége érdekében csak olyan fürdessük, úsztassuk, ahol az a kutyák számára is megengedett és biztonságos. Ha pedig otthon vagy vendégségben bukkanunk egy medencére, alábbiakat tartsuk észben: 

 

 

Kutya a medencében - mire figyeljünk? - Kutyabarát helyek

Mit vigyünk magunkkal? Szükséges-e a mentőmellény? Ártalmas a klór? - Minden, amit tudni kell a medencés fürdőzésről, a kutyák szemszögéből.

Forrás: thedodo.com, tiktok.com
Indexkép forrás: Tiktok/@perzefeny

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Különleges tehetségével mindenkit levesz a lábáról a mentett kutya Különleges tehetségével mindenkit levesz a lábáról a mentett kutya
Plüssökből sosem elég! Arabella kutyus pedig azt is tudja, hogyan lophatja be magát bárkinek a szívébe. Hát nem édes?

Még gazdija se tudta kiszedni a kutyát a szökőkútból, annyira élvezte a pancsolást Még gazdija se tudta kiszedni a kutyát a szökőkútból, annyira élvezte a pancsolást
Rettentően jól szórakozott, esze ágában sem volt kijönni a vízből!

Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit
Legszívesebben a nap minden percét együtt töltenénk imádott kedvencünkkel, ám sokunk számára ez sajnos nem lehetséges. Mivel varázsolhatjuk komfortosabbá az egyedüllét idejét?

Hogyan válasszak olyan játékot a kutyámnak, amilyet ő is szeretni fog? Hogyan válasszak olyan játékot a kutyámnak, amilyet ő is szeretni fog?
Gömbölyű, pattogós, csipogós vagy sípolós, rágcsálható… Bármilyen is legyen a kedvenc játékszere, látványára kutyánk tekintete egyből felcsillan. Mire figyeljünk, amikor a megfelelőt keressük?

Lebukott a kutya, amikor átlógott a szomszédba, hogy pancsoljon a medencében Lebukott a kutya, amikor átlógott a szomszédba, hogy pancsoljon a medencében
Most őszintén: ki tudna rá haragudni? Annyira édes!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta MTI AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szarvasmarha támadások kiváltói lehetnek a kutyák Hírek - Címlapon
Szarvasmarha támadások kiváltói lehetnek a kutyák
Íme az ok, amiért Orbán Viktor kiáll az állatvédelem mellett Hírek - Címlapon
Íme az ok, amiért Orbán Viktor kiáll az állatvédelem mellett