A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Imádnivaló videón a labrador, ahogy a szökőkútban önfeledten pancsol

2022. május 04., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
„Nem lehet betelni vele.”Vannak pillanatok, amiket egyszerűen nem lehet kihagyni. Akkor sem, ha tudjuk, hogy szembemegyünk azzal, amit a józan ész diktál... Márpedig a kutyáktól e téren is bőven tanulhatunk, hiszen ők bármikor képesek felrúgni a szabályokat, ha úgy érzik helyénvalónak.

 

Így érezhette az a labrador is, aki ha akart volna, sem tudott volna ellenállni egy szökőkút vonzásának. Fikarcnyit sem törődve azzal, mit szabad és mit nem, belevetette magát a „medencébe”.

 

 

@perzefeny

core memory

♬ As It Was - Harry Styles

 

 

Hűsítő víz, amelyben nyakig el lehet merülni, egy csepp játékosság, és már kész is a határtalan boldogság receptje!

 

Egy járókelő kapta lencsevégre a jelenetet, ahogy a kutya önfeledten ugrándozott és pancsolt a szökőkútban, mintha e pillanatban élné át élete legszebb perceit. Gazdája hagyta, hadd játsszon, és mások is megtorpantak, hogy elmerüljenek a vízimádó labrador játékában. Bár ő mit sem tud erről, de annyi bizonyos, hogy egy kis időre mindenkinek bearanyozta a napját.

 


 

Szívesen elnéznénk mi is négylábú barátainkat, ahogy vidáman csobbannak egyet, de ne feledjük, hogy számukra a szökőkutakban történő pancsolás szinte mindenhol tilos. A víz tisztaságáról sem mindig lehet megbizonyosodni, ezért kedvencünk egészsége érdekében csak olyan fürdessük, úsztassuk, ahol az a kutyák számára is megengedett és biztonságos. Ha pedig otthon vagy vendégségben bukkanunk egy medencére, alábbiakat tartsuk észben: 

 

 

Kutya a medencében - mire figyeljünk? - Kutyabarát helyek

Mit vigyünk magunkkal? Szükséges-e a mentőmellény? Ártalmas a klór? - Minden, amit tudni kell a medencés fürdőzésről, a kutyák szemszögéből.

Forrás: thedodo.com, tiktok.com
Indexkép forrás: Tiktok/@perzefeny

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A tündéri segítőkutyát is kitüntették, amikor elkísérte gazdáját a diplomaosztójára A tündéri segítőkutyát is kitüntették, amikor elkísérte gazdáját a diplomaosztójára
Justin még csak 6 éves, de büszkén vette át diplomáját. Bizony, egy golden retrieverről van szó, aki lelkesen támogatta fogyatékkal elő gazdiját egyetemi tanulmányai során is.

Minden reggel így várja a postást a hatalmas kutya, hogy üdvözölhesse Minden reggel így várja a postást a hatalmas kutya, hogy üdvözölhesse
Egyszerűen imádják egymást!

Mindenki imádta a kutyát, aki berobbant a pályára, hogy ellopja a focilabdát Mindenki imádta a kutyát, aki berobbant a pályára, hogy ellopja a focilabdát
Még akkor sem akarta elengedni a focilabdát, amikor felemelték, hogy kicipeljék az arénából.

5 tünet, ami komoly bajt is jelezhet a kutyánál 5 tünet, ami komoly bajt is jelezhet a kutyánál
Erőteljesen liheg vagy nyálzik? Folyton szomjas és vizet kér? Másként kezd el viselkedni? Talán még a szaga is megváltozik... Mi mindenre utalhat, ha szokatlan tüneteket tapasztalunk kedvencünknél?

Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi? Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi?
Aligha létezik jobb dolog egy fárasztó nap után, mint csóváló farkincára hazaérni. Elfordítjuk a kulcsot a zárban, belépünk az ajtón és hallgatjuk a mancsok tipegését. És négylábú barátunk megjelenik kedvenc játékával a szájában. Miért csinálja?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Egyedi kutyás ajándéktárgyak Hírstart EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Gyűjtőakció a bajba jutott állatokért – Indul a Mancs a bajban! akció Hírek - Címlapon
Gyűjtőakció a bajba jutott állatokért – Indul a Mancs a bajban! akció
Jóval kevésbé hat a kutya fajtája a viselkedésére és személyiségére, mint ahogy azt eddig gondoltuk Hírek - Címlapon
Jóval kevésbé hat a kutya fajtája a viselkedésére és személyiségére, mint ahogy azt eddig gondoltuk