A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ismersz kutyabarát éttermet?

2015. január 21., 07:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Vigyünk gyereket, vagy kutyát étterembe? Gyerekkel is ferde szemmel néznek ránk, hát még kutyával! Van, ahol mégis szívesen látják a kutyásokat? Elegendő hely létezik, ahova beengednek minket?Szöulban van egy olyan vendéglátóipari hely, ahova nyugodtan mehet bárki kutyával. Az hagyján, hogy elkísérik gazdáikat kedvencük, de elvárás, hogy a kutyák kifejezetten jól szórakozzanak. Nem probléma, ha éppen kergetőzni támad kedvük, vagy beülnek gazdájuk ölébe, sőt, minél felszabadultabban játszanak, annál jobb! 

 

bau haus dog cafe
Szabad a játék
Fotó:kdtokimchi.com

 

Nos, ettől még nagyon messze vagyunk. Magyarországon a kistestű kutyák előfordulnak már kávézókban, plázákban, néhány étteremben, de németjuhászokat, dobermannokat, vagy labradorokat csak akkor látunk, ha azok munkakutyák. A kutyás trársadalom ugyan egyre jobban sürgeti a pozitív változásokat, de ez a folyamat nagyon lassan halad. 

 

Az egyik fő félelme az étteremtulajdonosoknak, hogy a kutyák nem fogadnak szót gazdáiknak, és ezért könnyen elszabadulhat a pokol. Érthetően az állatot nagyon sok inger éri itt, és az embernek résen kell lennie,szükség esetén muszáj fegyelmeznie. A kutyában okozhat ez frusztrációt. (Olyan szívesen nyalintana csak egyetlen egyet abba a tálba... de már megint nem engedik!)

A másik magyarázat az, hogy vannak, akik félnek a kutyáktól. Így ezeket a vendégeket elvesztenék, ha szabad bejárásuk lehetne az ebeknek. 

 

pub dog - patrick flynn
Én addig pihenek...
Fotó:www.ft86club.com

 

Az éttermekben dolgozóknak, viszont meg kéne bízniuk annyira a gazdákban, hogy tudják, csak olyan kutyás megy be ennyire ingergazdag helyre, aki száz százalékban ismeri kutyáját, illetve képes kordában tartani. (Ha lenne kutyatartásra jogosítványunk, akkor ezt csak fel kéne mutatnunk a bejáratnál.)

 

Nekem mit rendelsz? 
Fotó: i.dailymail.co.uk

 

Ennek az oldalnak az az egyik célja, hogy minél közelebb hozzuk egymáshoz azokat a helyeket, ahova négylábú barátunk is elkísérhet minket, illetve, azokat, akik bizony kutyával szeretnének menni étterembe, kávézóba, bevásárolni. 

 

Aki tud ilyenről, ne késlekedjen, weboldalunkon regisztriáció után ossza meg velünk,  a Javasolj egy helyet! menüpontban! Köszönjük!

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

Köszönjük!

 

 

Témába vág

40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban 40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban
Megható történet egy elveszett kutyáról és szerető gazdijáról, aki nem adta fel a reményt, hogy egy napon majd újra magához ölelheti kedvencét.

Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt
Ahogy odaért az állatmentőhöz, kezébe tette a mancsát, mintha azt mondaná: „Kérlek szépen, segíts rajtam!”

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Mondial Assistance GesmbH Hírstart Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A nagyobb kutya kurtább életű Hírek - Címlapon
A nagyobb kutya kurtább életű
Kutyabarát hely a lakásod? Hírek - Címlapon
Kutyabarát hely a lakásod?