A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyaházra gyűjtenek a menhelyi kutyáknak – Te is segíthetsz!

2017. december 08., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Több száz négylábú néz szembe a hideg téllel kutyaház nélkül. Fogjunk össze, gyűjtsünk össze minél többet kutyaházak készítésére!



Azt kívánjuk, sose keljen megtapasztalnunk azt, amit kutyák ezrei élnek át telente: a csontokig hatoló hideget, ami elől nem tudnak hova bújni. Ma Magyarországon több mint 100.000 kutya kóborol, és körülbelül 15.000 él állatvédők gondozásában, több száz kutyának nincs háza a menhelyeken - írja az ebpercek.hu.

 

Fáztál te már igazán?

 

A Hangya Közösség a Cofidis Magyarországgal összefogva közös kampányt hirdetett, hogy  a hidegben vacogó kutyákon segíthessenek. A Fáztál te már igazán? mottójú adománygyűjtés célja, hogy végül  5 db kutyaházat készíthessenek el. Ehhez 200 000 forint összegyűjtését szeretnék elérni, amit a Cofidis Magyarország megtízszerez majd. Ami pedig a célon felül érkezik be, további kutyaházakat jelent majd, amit a menhelyi kutyusok vehetnek birtokba.  

 

December 9-én, a jótékonysági kampány záróeseményen sokszínű kutyás programok várnak minden kutyabarátot: az előadások mellett készíthetünk kutyajátékot, de segíthetünk a kutyaházak festésében is. A részletes program ide kattintva olvasható!

 

 

Forrás: ebpercek.hu

Témába vág

Légkondicionálás, klíma, hűvös levegő otthon – Hogyan hat a kutyákra? Légkondicionálás, klíma, hűvös levegő otthon – Hogyan hat a kutyákra?
Tikkasztó hőség, az elviselhetőség határát súroló hőmérsékletek… Mi sem könnyebb, mint bekapcsolni a klímát. Mire kell figyelnünk, hogy kedvencünk is jól érezze magát?

Mit jelent, ha száraz a kutyám orra? Betegségre is utalhat? Mit jelent, ha száraz a kutyám orra? Betegségre is utalhat?
A puha, nedves orr az egészséges kutya egyik fő jellemzője. Könnyen aggodalomra adhat okot azonban, ha száraz és tapintásra meleg érzetet kelt. Tudj meg többet kedvenced nózijáról!

6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez 6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez
A kutyamancs, e bámulatos szerkezet akkor működik a legjobban, ha erős és egészséges. Ám elég egy apró sérülés és hetekig is eltarthat a gyógyulás. A következő tippek nemcsak a probléma felismerésében, hanem annak megelőzésében is segíthetnek.

Miért csikorgatja a kutya a fogait? Miért csikorgatja a kutya a fogait?
Szokatlan és meglepő, de kedvenceinknél is előfordulhat: a fogcsikorgatás. Mi okozza, mire utalhat, és mit tegyünk, ha észleljük kutyánknál?

Így lehet biztonságban kedvenced a hideg hónapokban is! Így lehet biztonságban kedvenced a hideg hónapokban is!
A hideg idő beálltával jónéhány olyan dologra érdemes komolyabb figyelmet fordítanunk, melyek kutyusunk mindennapjait is könnyebbé tehetik.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor Irodakutya.com MTI Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Idén a Mikulás kutyával érkezett Hírek - Címlapon
Idén a Mikulás kutyával érkezett
Kiskutyát karácsonyra? Nesze bzmg! Hírek - Címlapon
Kiskutyát karácsonyra? Nesze bzmg!