A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyajó hétvége Sopronban

2016. október 12., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló




Őrült jó kutyás hétvége vár Rátok Sopronban, ne maradjatok le róla! Választhatsz kutyás kirándulást, vagy túrát, ami után egy igazán kutyabarát hotelben pihenhetsz, feltöltődhetsz kedvenceddel. Jól hangzik, ugye?



DOGtoberFest-et szervez a kutyabarát Hotel Sopron! Tölts el egy élményekkel teli hétvégét kedvenceddel a Hűség Városában! Lássuk, mi minden vár Rád és Kedvencedre október 22-i hétvégén.

 

Kifejezetten a kutyával érkező vendégeknek szeretnénk kedvezni a DOGtoberFest hétvégéjével - tudtuk meg Rakaczki  Katalintól, a Hotel Sopron sales és marketing koordinátorától. Október 22-23-i hétvégén akciós áron pihenhetnek a minősített kutyabarát Hotel Sopronban a Gazdik és Kedvenceik: SopRoni Roni, a Hotel Sopron PetRelation Managere elengedi a kutyák szállásának felárát, és minden szobába kedves kutyás-vendégváró csomagot készít be: jutalomfalatot, itatótálat, és kényelmes kutyapárnát!

 

A Hotel Sopronban igazán jó dolga van a kutyáknak is!
A Hotel Sopronban igazán jó dolga van a kutyáknak is!

 

Vasárnapra ráadásul erdei kutyás túrát is szervez Nektek SopRoni Roni a szárhalmi erdőbe. Az útvonal 10 km-es távot ölel fel - aktív kikapcsolódás kutyusoddal a gyönyörű őszi erdőben! A túra mellett fakultatív programként Sopron környékét is bejárhatod kedvenceddel: a szomszédos Ausztria is nagyszerű kirándulási lehetőségeket kínál!

 

Sopronban és környékén izgalmas kalandok várják a kutyásokat
Sopronban és környékén izgalmas kalandok várják a kutyásokat

 

A DOGtoberFest kapcsán a minősített kutyabarát Hotel Sopron szállodai rekordot is szeretne dönteni: a cél, hogy minél több kutyás legyen egy időben a szállodában! Vegyetek részt Ti is, és gyűjtsetek be jobbnál-jobb közös élményeket négylábú barátaitokkal!

 


További információ a kutyabarát Hotel Sopron oldalán, ide kattintva!

Gyere ide, Nyugszik, s Pihenj!


 

 

Molly kutya is jól érezte magát a Hotel Sopronban!
Molly kutya is jól érezte magát a Hotel Sopronban!

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu, hotelsopron.hu
Indexkép forrás: hotelsopron.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Óvatosan az erdei sétákon: A vaddisznók veszélyesek lehetnek az ellési időszakban! Óvatosan az erdei sétákon: A vaddisznók veszélyesek lehetnek az ellési időszakban!
Érdemes nyitott szemmel és füllel járni az erdőben a túrák, kirándulások, séták alatt: jobb most elkerülni a vaddisznókat. Az ellési időszakban veszélyesek lehetnek: a kocák bármi áron megvédik a kismalacaikat.

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk! Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk!
Jön a tavasz első hosszú hétvégéje és kis szerencsével az időjárás is velünk lesz. Használjuk ki az időt kedvencünk társaságában! Szuper kutyás program ötleteket hoztunk!

Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni
Mi, kutyások, érthető okokból többet tartózkodunk a szabadban, mint nem-kutyás társaink. Legtöbbünk azonban vagy idő- vagy kedv hiányában ritkán szakad ki a megszokott sétáltató útvonalaiból. Pedig igazán megéri beiktatni egy-egy hosszabb kirándulást is!

Barangolás Noszvajon és környékén a kutyákkal Barangolás Noszvajon és környékén a kutyákkal
A Bükkalja festői fekvésű településeit fedeztük fel. Kirándultunk Cserépfalu környékén, majd az idilli hangulatú Noszvaj vendégszerető, hagyományait őrző látnivalóiban merültünk el, aminek a természeti környezete is felejthetetlen volt. Kutyabarát szállásunk nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az ottlétünk felejthetetlen maradjon.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 Mondial Assistance GesmbH MOL Nyrt. Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Petíció indult Angliában az állatvédelem szigorításáért miután leszúrtak egy rendőrkutyát Hírek - Címlapon
Petíció indult Angliában az állatvédelem szigorításáért miután leszúrtak egy rendőrkutyát
Árva kutyákat mentenek határvédőink Hírek - Címlapon
Árva kutyákat mentenek határvédőink