A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyajó szállásajánló

2022. július 06., 06:30


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




Egy kutyás számára csak kedvence társaságában lehet igazán jó a pihenés. Legszívesebben mindenhova magunkkal vinnénk kedvencünket, nem kivétel ez alól egy jó kirándulás, utazás sem!



 

Az utazás tervezése a célpont kiválasztása után a megfelelő szállás felkutatásával folytatódik. A kirándulni vágyóknak, vagy a vidéki csend élvezésére vágyóknak segítünk a választásban!

 

 

BényeLak - Kutyabarát Vendégház

 

 

A festői szépségű Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékén, Legyesbényén található a gyerek- és kutyabarát BényeLak vendégház, mely télen-nyáron nagy szeretettel fogadja a kutyával érkező vendégeket. Az ezer éves településen csöndes környezetben található a barátságos vendégház, melynek kertjében a négylábú vendégek is találnak maguknak szaglásznivalót. A környéken remek kiránduló- és túraútvonalak is találhatók, számos természeti és épített szépséggel. Érdemes megpihenni a túrák alatt és belekóstolni a méltán híres helyi borokba - például a Montium pincészetnél, mely karnyújtásnyira található a vendégháztól. 

 

Ede kutya már letesztelte a kutyabarát BényeLak vendégházat: gazdija tollából olvashatjuk véleményét, egyenesen a szálláshely vendégkönyvéből:

 

 

Ede, a bulldog nagyon élvezte az óriási kertet
Ede, a bulldog nagyon élvezte a kertet

 

 

"Kedves Mária!

 

Nagyon tetszett a ház atmoszférája, igazán jól tudtunk benne pihenni. A környék is barátságos, odafigyelnek egymásra az emberek :)

 

Ede kutyus is elfelejthette egy időre a város zajait és jókat focizott odakinn.

Köszönjük a vendéglátást.

 

Szabó Márta"

 

Tokaj - Hegyalja megér egy kikapcsolódást!

 

 

 

 


Cikk első megjelenése: 2019. április 17.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk! Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk!
Jön a tavasz első hosszú hétvégéje és kis szerencsével az időjárás is velünk lesz. Használjuk ki az időt kedvencünk társaságában! Szuper kutyás program ötleteket hoztunk!

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Fényesen csillog a prágai Károly híd szobrának kutyafigurája, a látogatók érintésének hála Fényesen csillog a prágai Károly híd szobrának kutyafigurája, a látogatók érintésének hála
Kedves és hűséges kisugárzásának köszönhetően szívből átérezzük a bennünket összekötő, ősidőktől eredő szeretetet.

Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni
Mi, kutyások, érthető okokból többet tartózkodunk a szabadban, mint nem-kutyás társaink. Legtöbbünk azonban vagy idő- vagy kedv hiányában ritkán szakad ki a megszokott sétáltató útvonalaiból. Pedig igazán megéri beiktatni egy-egy hosszabb kirándulást is!

Barangolás Noszvajon és környékén a kutyákkal Barangolás Noszvajon és környékén a kutyákkal
A Bükkalja festői fekvésű településeit fedeztük fel. Kirándultunk Cserépfalu környékén, majd az idilli hangulatú Noszvaj vendégszerető, hagyományait őrző látnivalóiban merültünk el, aminek a természeti környezete is felejthetetlen volt. Kutyabarát szállásunk nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az ottlétünk felejthetetlen maradjon.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MTI Praktiker AEGON Magyarország Zrt. JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
15 elárvult kiskacsát fogadott örökbe Fred, a 15 éves labrador Hírek - Címlapon
15 elárvult kiskacsát fogadott örökbe Fred, a 15 éves labrador
Bizonyított: egy kutya jelenléte nyugtató hatással bír a gyerekekre Hírek - Címlapon
Bizonyított: egy kutya jelenléte nyugtató hatással bír a gyerekekre