A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyás felmérés indul Kőbányán

2016. július 22., 09:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




A kőbányai kutyatartók sétáltatási szokásairól gyűjtenek információt a felmérésben.



A Kutyabarátok Kőbányai Közössége által indított felmérés a kerületben fellelhető parkok kutyások általi használatáról, valamint a kutyasétáltatási szokásokról gyűjt információt. Fontos, hogy minél több kutyás kitöltse, így pontosabb képet kaphatnak a gazdik szokásairól. Az információkat a nyilvános Facebook csoportjukba várják (ide kattintva érhető el.)

 

A felhívás szövege a kép alatt olvasható:

Felmérik a kutyasétáltatási szokásokat Kőbányán
Felmérik a kutyasétáltatási szokásokat Kőbányán
Fotó: 3milliondogs.com

 

Nagy kőbányai kutyás felmérés 2016. július

 

“Kérlek küldjetek nekünk a kőbányai kijelölt kutyafuttatókról vagy sétáltatásra kijelölt területekről képeket, információkat.

Az információkat a Facebook-on a Kutyabarátok Kőbányai Közössége nyivános csoportba várjuk.

 

Hol és milyen problémákat tapasztaltatok, milyen ésszerű, konkrét igényeitek lenne (víz, világítás, árnyék, padok, stb.). Ha az igényeknél feltüntetitek, hogy mindezt hol lenne célszerű az adott területen megvalósítani az szuper lenne.

Minden esetben adjátok meg a terület nevét, helyét a beazonosításhoz!

 

Arra is várjuk hozzászólásokat, hogy mely új területeket szeretnétek az eddigieken felül kijelölt kutyasétáltatási helyként használni, akár a parkokban, akár más területeken (terület leírás a beazonosításhoz, technikai vénával rendelkezőktől GPS koordináták).

 

Örömmel várjuk továbbá, ha használati “statisztikákkal” is tudtok szolgálni, mely helyeket milyen gyakran látogattok a kedvenceitekkel, milyen időszakban (pl. hétköznap reggel 7-8 óra között).

 

Ha általános ötlet merül fel (pl. idő korlát bevezetése a parkokban), amitől jobb lenne a kutyáinknak és nekünk, ne kíméljetek minket, írjátok meg mire gondoltok.

 

Lehetőség szerint kérjük az információkat egy bejegyzésben, hozzászólásban rögzíteni. Új bejegyzés esetén írd be a szöveg elejére, hogy #kobanyaikutyasfelmeres2016julius, ha ehhez a poszthoz szólsz hozzá, akkor erre nincs szükség.

 

Segítségeteket előre is köszönjük.”

 

 

 

Forrás: kutyabaratok.org
Indexkép forrás: 3milliondogs.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort? Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort?
Szép időben jól esik kimozdulni a szabadba. Tavaszi és őszi kirándulás, túrázás során megkönnyítheti a gazdi dolgát, ha kedvence is besegít a cipelésbe. Jó ötlet ráadni a hátizsákot? Vagy inkább kerüljük?

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

Lótrágya – Veszélyes lehet, ha a kutya megeszi! Lótrágya – Veszélyes lehet, ha a kutya megeszi!
A lovaknak, szarvasmarháknak és juhoknak adott féreghajtó már kis mennyiségben is komoly gondot okozhat az arra hajlamos kutyáknál, ha a trágyájukból csemegézik. Mit kell tudnunk róla, és hogyan kerülhetjük el a bajt?

Kullancsveszély: 6 pont a kutya testén, melyet feltétlenül nézz át Kullancsveszély: 6 pont a kutya testén, melyet feltétlenül nézz át
A kullancsok által terjesztett fertőző betegségek komoly veszélyt jelenthetnek kedvenceinkre és ránk nézve is! Sétát, kirándulást követően vizsgáljuk át alaposan kutyánk testét, különös figyelmet fordítva e kiemelt területekre!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online Mondial Assistance GesmbH JULIUS-K9 MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Érsekkert - Eger legnagyobb parkjából kitiltották a kutyákat Hírek - Címlapon
Érsekkert - Eger legnagyobb parkjából kitiltották a kutyákat
Gazdikereső kutyákat is fogad a kanadai kutyabarát hotel Hírek - Címlapon
Gazdikereső kutyákat is fogad a kanadai kutyabarát hotel