A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyás felmérés indul Kőbányán

2016. július 22., 09:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
A kőbányai kutyatartók sétáltatási szokásairól gyűjtenek információt a felmérésben.A Kutyabarátok Kőbányai Közössége által indított felmérés a kerületben fellelhető parkok kutyások általi használatáról, valamint a kutyasétáltatási szokásokról gyűjt információt. Fontos, hogy minél több kutyás kitöltse, így pontosabb képet kaphatnak a gazdik szokásairól. Az információkat a nyilvános Facebook csoportjukba várják (ide kattintva érhető el.)

 

A felhívás szövege a kép alatt olvasható:

Felmérik a kutyasétáltatási szokásokat Kőbányán
Felmérik a kutyasétáltatási szokásokat Kőbányán
Fotó: 3milliondogs.com

 

Nagy kőbányai kutyás felmérés 2016. július

 

“Kérlek küldjetek nekünk a kőbányai kijelölt kutyafuttatókról vagy sétáltatásra kijelölt területekről képeket, információkat.

Az információkat a Facebook-on a Kutyabarátok Kőbányai Közössége nyivános csoportba várjuk.

 

Hol és milyen problémákat tapasztaltatok, milyen ésszerű, konkrét igényeitek lenne (víz, világítás, árnyék, padok, stb.). Ha az igényeknél feltüntetitek, hogy mindezt hol lenne célszerű az adott területen megvalósítani az szuper lenne.

Minden esetben adjátok meg a terület nevét, helyét a beazonosításhoz!

 

Arra is várjuk hozzászólásokat, hogy mely új területeket szeretnétek az eddigieken felül kijelölt kutyasétáltatási helyként használni, akár a parkokban, akár más területeken (terület leírás a beazonosításhoz, technikai vénával rendelkezőktől GPS koordináták).

 

Örömmel várjuk továbbá, ha használati “statisztikákkal” is tudtok szolgálni, mely helyeket milyen gyakran látogattok a kedvenceitekkel, milyen időszakban (pl. hétköznap reggel 7-8 óra között).

 

Ha általános ötlet merül fel (pl. idő korlát bevezetése a parkokban), amitől jobb lenne a kutyáinknak és nekünk, ne kíméljetek minket, írjátok meg mire gondoltok.

 

Lehetőség szerint kérjük az információkat egy bejegyzésben, hozzászólásban rögzíteni. Új bejegyzés esetén írd be a szöveg elejére, hogy #kobanyaikutyasfelmeres2016julius, ha ehhez a poszthoz szólsz hozzá, akkor erre nincs szükség.

 

Segítségeteket előre is köszönjük.”

 

 

 

Forrás: kutyabaratok.org
Indexkép forrás: 3milliondogs.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ezért ne engedd oda más kutyákhoz a kedvencedet, ha pórázon van Ezért ne engedd oda más kutyákhoz a kedvencedet, ha pórázon van
Ha kutyusunk a barátságosabbak közé tartozik, elgondolkozhatunk azon, miért is nem szabad engedni, hogy másokat köszöntsön, amikor pórázon sétál. Mi baj lehet belőle? Elvégre a kutyák szeretnek ismerkedni, nem?

Hogyan találnak haza a kutyák? Hogyan találnak haza a kutyák?
Rengeteg megható történetet hallhattunk, olvashattunk elveszett kutyákról, akik dacolva távolsággal, időjárással, megtalálták a hazavezető utat. De hogyan képesek erre? Tényleg olyan jó az irányérzékük, mint nekünk? Vagy egy belső iránytű vezeti őket?

A kutyámmal a futtatón - 6 jel, hogy ideje a távozás mezejére lépni A kutyámmal a futtatón - 6 jel, hogy ideje a távozás mezejére lépni
Megannyi érvet és ellenérvet sorolhatnánk fel a téma kapcsán, mindenesetre érdemes átgondolni. Nemcsak saját kutyánkról, hanem a kutyák viselkedéséről is fontos, hogy birtokában legyünk a megfelelő információknak ahhoz, hogy eldönthessük, futizzunk-e vagy sem?

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort? Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort?
Szép időben jól esik kimozdulni a szabadba. Tavaszi és őszi kirándulás, túrázás során megkönnyítheti a gazdi dolgát, ha kedvence is besegít a cipelésbe. Jó ötlet ráadni a hátizsákot? Vagy inkább kerüljük?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak JULIUS-K9 Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Érsekkert - Eger legnagyobb parkjából kitiltották a kutyákat Hírek - Címlapon
Érsekkert - Eger legnagyobb parkjából kitiltották a kutyákat
Gazdikereső kutyákat is fogad a kanadai kutyabarát hotel Hírek - Címlapon
Gazdikereső kutyákat is fogad a kanadai kutyabarát hotel