A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyaúsztató nyílt Sopron mellett

2020. szeptember 08., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Utazás




Igazi kutyaparadicsomot fedezhetünk fel a Sopron melletti Sopronkövesden. Kutyabarát szállás és étterem, kutyafuttató, agility pálya… most pedig kutyamedencével bővült a kutyabarát szolgáltatások sora!



A Sopronkövesden fekvő Pro Village Franciska Major már ez idáig is kutyabarát szemléletéről volt ismert a kutyások körében: nem egyszerűen kutyabarát szállást kínálnak: minden négylábú vendégnek ajándékcsomaggal kedveskednek, a kutyák az étteremben is szívesen látott vendégek. A vendégházak saját, elkerített kertrésszel rendelkeznek, de a birtokon található egy kutyafuttató és egy agility pálya is, amin a kutyák kedvükre mozoghatnak. 

 

Idén pedig egy újabb hiánypótló szolgáltatással bővült a Franciska Major: kifejezetten a kutyák számára készült egy medence, amiben a meleg napokon lehűthetik magukat a kedvencek. A vízben nem csak a nagytestű kutyák úszhatnak kedvükre: az úsztató sekély partján a kistestű ebek is biztonságban érezhetik magukat. 

 

 

A sekély part után mélyülő víz várja a bátrabb kutyákat úszásra a Pro Village Franciska Majorban
A sekély part után mélyülő víz várja a bátrabb kutyákat úszásra a Pro Village Franciska Majorban

 

 

“Szállóvendégeink természetesen a többi létesítménnyel együtt térítésmentesen használhatják, a „külsős“ vendégek pedig egy, az éttermünkben teljes egészében lefogyasztható napijegy megváltásával látogathatják a kutyaúsztatót, az agility pályát illetve a kutyafuttatót.” - tudtuk meg Papp Gábortól, a Franciska Major ügyvezetőjétől - "Az első néhány hétben rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a látogatóinktól és továbbra is arra törekszünk majd, hogy olyan hely legyünk, ahol gazdi és kutya kulturált környezetben egyaránt jól érezze magát.“ 

 

 

A kutyamedencében hűthetik magukat a kutyák a meleg napokon, a parton és a futtatón pedig játszhatnak egymással
A kutyamedencében hűthetik magukat a kutyák a meleg napokon, a parton és a futtatón pedig játszhatnak egymással

 

 

A kutyás élménypark, mely magába foglalja a kutyaúsztatót, a kutyafuttatót és az agility pályát is, tehát belépődíjas, amennyiben nem szállóvendégek vagyunk: a jegy 1500 Ft / alkalom. A belépődíj teljes egésze a Franciska Major éttermében lefogyasztható. 

 

A park 10:00 és 18:00 között tart nyitva.

 

 

A kistestű- és a kevésbé bátor kutyák számára is ideális a Pro Village Franciska Major kutyaúsztatója
A kistestű- és a kevésbé bátor kutyák számára is ideális a Pro Village Franciska Major kutyaúsztatója

 

 

A labdaimádó ebek számára is tartogat meglepetést a sopronkövesdi kutyás élménypark
A labdaimádó ebek számára is tartogat meglepetést a sopronkövesdi kutyás élménypark

 

 


 

A kutyabarát Pro Village Franciska Major szálláslehetőségeiről ide kattintva, az étterméről pedig ide kattintva olvasható részletes információ. 

 


 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Téli napok Szilvásváradon a kedvenceinkkel Téli napok Szilvásváradon a kedvenceinkkel
December eljöttét a hó köszöntötte és szerencsére nekünk is volt benne részünk. Néhány felejthetetlen napot töltöttünk Szilvásváradon a kutyáinkkal, ahol felfedeztük a környéket, kirándultunk és pihentünk nagyokat. Az egész élményt a kutyabarát Szalajka Liget Hotel**** és Apartmanházak vendégszeretete és az erdő szomszédsága tette tökéletessé.

Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája
Megtisztelő felkérést kaptunk: társszervezőként, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szálloda és a PetWiseCare csapatával karöltve mutattuk be a Hilton legújabb budapesti szálllodáját mint abszolút kutyabarát szállást! A bemutató keretén belül a vendégek megismerhették a szálloda kutyabarát szolgáltatásait, valamint részt vehettek egy kutya-elsősegély előadáson is.

Kutyás barangolások - Kutyás időtöltés ősszel, Egerben Kutyás barangolások - Kutyás időtöltés ősszel, Egerben
Októberben mindenhol gyönyörű színekben pompázó tájat találunk, főleg egy borvidéken, mint Egerben. Mi a kirándulást és a városnézést is beiktattuk, hogy ne csak a kutya élvezze a mászkálást, hanem a gazdi is lelassuljon egy pohár bor mellett.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com JULIUS-K9 Beagle Club Online MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Nem állnak meg, míg ártatlan életek vannak veszélyben: újabb akciót indítottak a Szurkolók Hírek - Címlapon
Nem állnak meg, míg ártatlan életek vannak veszélyben: újabb akciót indítottak a Szurkolók
Csodálatos átalakulások - Kutyák az örökbefogadásuk előtt és után Hírek - Címlapon
Csodálatos átalakulások - Kutyák az örökbefogadásuk előtt és után