A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Magukkal vihetik kutyájukat munkába az egyik legnagyobb biztosító munkatársai

2019. augusztus 14., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Kutyabaráttá vált az UNION Biztosító irodaháza, így a munkatársaknak már nem kell aggódniuk, mi lesz kedvencükkel, míg ők dolgoznak.



Újabb cég nyitott a kutyások felé: az UNION Biztosító úgy döntött, megengedi a munkavállalóinak, hogy magukkal hozzák kedvencüket a Kálvin Tower irodaházukba. A VIG három magyarországi vállalatának fúziójával párhuzamosan az UNION megújította vállalati stratégiáját is, ennek szellemében nem csak új arculattal, új szlogennel jelentkezett a nagyvállalat, hanem mindenekelőtt új megoldásokon dolgozik mind ügyfél, mind munkavállalói oldalon - írják a közleményükben. Ennek megfelelően döntöttek úgy, hogy kutyabarát munkahelyet teremtenek, melynek célja, hogy még élhetőbb, szerethetőbb nagyvállalattá váljon az UNION. 

 

 

Kutyabaráttá vált az UNION Biztosító irodaháza

 

 

„Az UNION már az 5. legnagyobb biztosító a magyar piacon. Ez az előkelő piaci pozíció egyet jelent azzal is, hogy még nagyobb felelősséggel tartozunk az ügyfeleink és a kollégáink felé. Ebben a szellemiségben folyamatosan arra törekszünk, hogy megújuljunk, megtaláljuk a még modernebb megoldásokat, és azon dolgozunk, hogy az UNION egyszerre legyen cool, mint brand, mint szolgáltató és cool, mint munkahely. Ezért a biztosítási szektorban ezidáig egyedülálló módon váltunk kutyabarát munkahellyé” – mondta Lehel Gábor, az UNION elnök-vezérigazgatója.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Segítség az árva állatoknak: a menhelyi négylábúakon segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum Segítség az árva állatoknak: a menhelyi négylábúakon segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum
Újra megszervezte különleges jótékonysági akcióját a minősített RepTár Szolnoki Repülőmúzeum: a múzeum ajándékboltjában egyedi kutyabiléta készíthető, melynek árából az árva állatokat támogatják.

Kutyajó szállásajánló Kutyajó szállásajánló
Egy kutyás számára csak kedvence társaságában lehet igazán jó a pihenés. Legszívesebben mindenhova magunkkal vinnénk kedvencünket, nem kivétel ez alól egy jó kirándulás, utazás sem!

Árva állatoknak segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum Árva állatoknak segít a kutyabarát RepTár Repülőmúzeum
Különleges jótékonysági akciót szervez a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum: a múzeum ajándékboltjában egyedi kutyabiléta készíthető, melynek árából az árva állatokat támogatják.

Kutyabaráttá vált a veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtár Kutyabaráttá vált a veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtár
A megyei könyvtárak közt elsőként vált a Veszprém megyei Eötvös Károly Megyei Könyvtár kutyabaráttá.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart Praktiker MOL Nyrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Jelnyelvre tanítja süket kutyusát a hallássérült gazdi Hírek - Címlapon
Jelnyelvre tanítja süket kutyusát a hallássérült gazdi
Magyar munkakutyák jelennek meg bélyegeken Hírek - Címlapon
Magyar munkakutyák jelennek meg bélyegeken