A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Majdnem elaludt a labrador kölyök, amikor terápiás tanuló kutyává avatták

2023. május 05., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Érezni lehetett a teremben, hogy olvadoznak a szívek - annyira édes volt az álmos kiskutya! 

Két tündéri kölyök, akire komoly feladat vár a jövőben: K9 Otis és K9 Bear terápiás kutyának tanulnak, és ha minden jól megy, gyerekekhez fognak ellátogatni az egyik coloradói rendőrség körzetében.

 

E jeles alkalomból hivatalos portrét készítettek róluk, melyhez csinos mellényüket és jelvényüket is rájuk adták. Egyiküknek azonban kissé sok volt ez a felhajtás, és egyszer csak elkezdett lecsukódni a szeme.

 

 

 

K9 Otis és K9 Bear, a két labrador kölyök - Terápiás kutyák lesznek a rendőrségen
K9 Otis és K9 Bear, a két labrador kölyök - Terápiás kutyák lesznek a rendőrségen
Fotó: Facebook/Arapahoe County Sheriff's Office

 

 

Megjelenésük már önmagában is megolvasztotta az ünnepség résztvevőinek szívét, de a csokoládészínű kiskutya láttán mindenkinek felderült az arca, ahogy el-elpilledt. Míg társa, Otis lelkesen fogadta a jókívánságokat és a sok-sok simogatást, addig Bear minden igyekezete ellenére is annyira elálmosodott, hogy majdnem úgy kellett összekanalazni élete nagy napján.

 

 

 

 

Eltérő személyiségüknek hála megannyi segítségre szoruló ember napjába csempészhetnek majd egy kis vidámságot, és bizonyára a gyerekek is imádni fogják őket az iskolákban, ahova majd ellátogatnak.

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Facebook/Arapahoe County Sheriff's Office

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Miért nem passzol a kutyám személyisége a fajtájához? Miért nem passzol a kutyám személyisége a fajtájához?
Kutyaválasztáskor ösztönösen is a személyiségünkhöz legjobban illő négylábút szeretnénk megtalálni. Ebben segíthetnek a fajtaleírások, melyekből olyan fontos dolgokat is megtudhatunk, mint a fajta megjelenése, testmérete, mozgásigénye és jelleme. Olykor viszont meglepetést okozhat, ha kiszemeltünk nem igazán felel meg az „ideális” képnek. Mi történhetett?

A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek
Mintha egy angyal küldte volna oda a kiskutyát, a legnehezebb pillanatban. Megható történet!

Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat? Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat?
Azt a bizonyos pontot a leleményesebb ebek a falnak, bútoroknak, kerítésnek dőlve, vagy a fűben hemperegve is megpróbálhatják megvakarni. De mennyivel könnyebb a gazdi segítségét kérni! Hóbort csupán, vagy komolyabb dologra utal, amelynek érdemes utánajárni?

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya! Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya!
„Nem hiszem, hogy tisztában lenne azzal, mekkora. Folyton megpróbálja magát belepasszírozni a kicsi fekhelyekbe, s ha ez nem sikerül neki, akkor ránk telepszik, mint egy öleb."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 EB OVO Közhasznú Egyesület Hírstart MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kezeletlen betegsége miatt még a fajtáját se lehetett felismerni a kutyának, akit állatvédők mentettek meg Hírek - Címlapon
Kezeletlen betegsége miatt még a fajtáját se lehetett felismerni a kutyának, akit állatvédők mentettek meg
86 kutya és több mint félszáz illegálisan tartott madár - Természetkárosítás miatt kell felelnie a gyulai férfinak Hírek - Címlapon
86 kutya és több mint félszáz illegálisan tartott madár - Természetkárosítás miatt kell felelnie a gyulai férfinak