A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megható módon reagált a kutyás házaspár a "Mikor jön már a baba?" kérdésre

2020. április 13., 13:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Bájos képekkel tették egyértelművé, hogy nekik bizony már van gyermekük – még akkor is, ha négylábú.



Jared és Chelsea Price öt évvel ezelőtt házasodtak össze, egy kisvárosban pedig ez igen hosszú időnek számít gyermekáldás nélkül. Rokonaik, barátaik és ismerőseik is egyre sűrűbben kérdezgették, mikor kezdenek el – úgy igazán – családot alapítani. Természetesen arra gondoltak, épp itt lenne az ideje egy kisbaba érkezésének, ám a házaspár úgy érezte, ők már így is egy teljes család.

 

Riley, az örökbefogadott kutya csinos kendőben
Riley, az örökbefogadott kutya csinos kendőben
Fotó: Arickx Photography

 

Kutyájuk, Riley hat éves volt, mikor idős gazdája halálát követően leadták az iowai menhelyre. Az asszony akkoriban ott dolgozott, és az elsők között köszöntötte az új jövevenyt a gazdikeresők sorában:

 

„Csendesen és nyugodtan viselkedett kenneljében, nem tűnt sem visszahúzódónak, sem félénknek. Egy hét sem telt bele, mikor a férjemmel együtt meghoztuk a döntést: őt nekünk szánta a sors, így hát örökbefogadtuk.”

 

Így teljes a család - Chelsea, Jared és kedvencük, Riley
Így teljes a család - Chelsea, Jared és kedvencük, Riley
Fotó: Arickx Photography

 

Riley most 11 éves és az elmúlt évek során hihetetlenül közel kerültek egymáshoz gazdáival, igazi családdá kovácsolódtak össze. Ez a tény azonban még inkább alapot adott a babapletykának, hisz az mégsem lehetséges, hogy egy kutyát tekintsenek gyermeküknek… Ám ők bebizonyították ennek ellenkezőjét, méghozzá a legédesebb módon.

 

Láttunk már képeket párokról, akik újszülött csecsemő helyett kedvencükkel készítettek „babafotókat”. A fiatalok is kedves ötletnek találták, ha valaha is új kutyus érkezik majd családjukba. Elgondolásuk széles körben nemtetszést váltott ki az emberekből, ám egy mondat szíven ütötte mindkettejüket: csak akkor fogják megismerni az igazi szeretetet, mikor megszületik gyermekük.

 

Különleges babafotózás egy kutyával
Különleges babafotózás egy kutyával
Fotó: Arickx Photography

 

„Szégyenkeztem emiatt, hisz nem ez volt az első alkalom, hogy szembesülnöm kellett ezzel. Beszélgettünk róla Jareddel, és úgy határoztunk, hogy ötödik házassági évfordulónkon egy különleges fotósorozatot készíttetünk. Ez lenne a mi szemtelen visszavágónk mindazok felé, akik folyamatosan a baba-kérdéssel bombáztak minket.”

 

A feladatra egy profi fényképészt kértek fel, akinek menhelyi kutyusok fotózása terén is megfelelő tapasztalatokkal rendelkezett. Csinos kiegészítőkkel felszerelkezve indultak hát neki a családi kalandnak.

 

Babafotózás kutyával - A kiskutya a szemük fénye
A kiskutya a szemük fénye
Fotó: Arickx Photography

 

„Elkészítettük a tipikus babafotókat, gyakorlatilag az összes lehetőséget sorra vettük – kutyánkkal a főszerepben. Riley nagyon ügyesen viselkedett, a jutalomfalatokért cserébe büszkén feszített a kamera előtt.”

 

Meglepetésükre rengeteg pozitív visszajelzés követte a fényképek megjelenését, még szüleik is nagyszerű ötletnek találták, persze nem tettek még le arról, hogy gyermekeik egy nap majd unokákkal ajándékozzák meg őket. Ezzel a házasok is egyetértenek, de még nem jött el az ideje. A sors fintora, hogy Riley mindenkit szeret, de a kicsikkel hadilábon áll, "szülei" azonban ezt egy cseppet sem bánják, hisz vele minden egyes nap örömteli élmény. 

 

A fotózás erejéig a kutyus is beült a babakocsiba
A fotózás erejéig a kutyus is beült a babakocsiba
Fotó: Arickx Photography

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Arickx Photography
Cikk első megjelenése: 2017. október 06.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Segítség! Vakarózik a kutyám! Segítség! Vakarózik a kutyám!
Az a fránya viszketés... Míg mi könnyedén bekenhetjük száraz bőrünket hidratálókrémmel, addig kutyáink esetében trükkösebb megoldásokhoz kell folyamodnunk. Ehhez kínálunk most néhány hasznos tippet!

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

Tényleg tisztább a kutya szája, mint az emberé? Tényleg tisztább a kutya szája, mint az emberé?
Hányszor, de hányszor hallhattuk már e szavakat, de valóban így lenne? Honnan tudhatjuk, hogy a tisztasági skálán hol helyezkedik el kutyánk szájának állapota? És mi a helyzet a kutyanyállal?

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com Beagle Club Online AEGON Magyarország Zrt. EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Az örökbefogadott pitbull nem bírja abbahagyni új gazdija ölelgetését Hírek - Címlapon
Az örökbefogadott pitbull nem bírja abbahagyni új gazdija ölelgetését
Kutya a motoron - Olaszország egy motoros és vagány kutyája szemével - 2. rész Hírek - Címlapon
Kutya a motoron - Olaszország egy motoros és vagány kutyája szemével - 2. rész