A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mégsem ítélték el Johhny Depp feleségét kutyái miatt

2016. április 18., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Egy hónapos próbaidőre bocsátotta hétfőn egy queenslandi bíróság Johnny Depp feleségét, Amber Heard színésznőt, aki akár tízévi börtönt is kaphatott volna azért, mert Ausztráliába csempészte két Yorkshire terrier kutyáját.



Heard filmsztár férje kíséretében érkezett a bíróságra, ahol elismerte, hogy az országba érkezésekor nem a valóságnak megfelelően töltötte ki a belépési nyilatkozatot - tudósított a BBC News.

 

Az ausztrál bevándorlási szabályok roppant szigorúan veszik az állatok beléptetését, legalább tíz napig karanténban kell tartani minden beutazó állatot.
Heard korábban arra hivatkozott, hogy fáradt volt az utazástól, és azt hitte, asszisztense már elintézte a kiskutyák hivatalos papírjait.
Amennyiben a színésznő megszegi a próbaidő szabályait, 1000 ausztrál dollárt (210 ezer forintot) kell fizetnie.

 

Johnny Depp yorkshire terriejei veszélyben voltak
Johnny Depp yorkshire terriejei veszélyben voltak
Fotó: dailymail.co.uk


A csempészet vádja alól már korábban mentesült a híresség felesége. Ha azért ítélték volna el, tízévi börtönt vagy akár 265 ezer ausztrál dolláros (55,7 millió forintos) büntetést is kiszabhattak volna rá.
A bíróságon azt a videót is lejátszották, amelyen Depp és felesége sajnálkozásukat fejezik ki a törvényszegés miatt, és azt tanácsolják az Ausztráliába utazóknak, hogy tartsák tiszteletben a helyi törvényeket. 

 

Johnny Depp és Pistol
Johnny Depp és Pistol
Fotó: dailymail.co.uk


Heard a két kutyát, Pistolt és Boo-t magángépen vitte be Queenslandbe 2015 májusában, amikor A Karib-tenger kalózai című film legújabb epizódján dolgozó férjét látogatta meg. A kutyák becsempészése úgy derült ki, hogy egy helyi kutyakozmetikus kiposztolt róluk egy képet a közösségi médián.
A lelepleződés után a hatóságok rövid határidőt adtak Deppéknek arra, hogy eltávolítsák a kutyákat az országból, ellenkező esetben elaltatták volna az állatokat.

 

Amber Heard és Boo
Amber Heard és Boo
Fotó: dailymail.co.uk

Forrás: MTI
Indexkép forrás: thequint.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Fürdetés: 6 tipp, hogy kellemesebbé tehesd kutyád számára Fürdetés: 6 tipp, hogy kellemesebbé tehesd kutyád számára
A kutya fürdetése amolyan "nemszeretem" dolog lehet, mégsem úszhatjuk meg. Időnként bizony szükséges, hogy megfürdessük kedvencünket, nemcsak az esetleges kutyaszag és a kosz miatt. A tiszta, ápolt szőrzet és bőr egészsége szempontjából is fontos, általa pedig kutyánk is mi is jobban érezzük majd magunkat!

Három hét után került elő a kutya, akinek egy repülőtéri átszállás során veszett nyoma Három hét után került elő a kutya, akinek egy repülőtéri átszállás során veszett nyoma
Paula Rodriguez kéthetes nyaralásra érkezett volna Kaliforniába a Dominikai Köztársaságból, ám az egyik átszállás során a légitársaság elkeverte egyik csomagját. Méghozzá a legfontosabbat: a kutyát. A hatéves Maia az atlantai repülőtéren veszett el, és senkinek nem volt információja hollétéről...

Mit keres egy bárány a kutyakozmetikában? Mit keres egy bárány a kutyakozmetikában?
Nem mindennapi látvány fogadja a járókelőket egy argentin kutyaszalonnál.

Ilyen boldogan feküdt bele a sárba a kutya fürdetés után, pedig utálja a koszt Ilyen boldogan feküdt bele a sárba a kutya fürdetés után, pedig utálja a koszt
Hófehéren ragyogó bundájával nyakig merült a dagonyában, hatalmas vigyorral a fején nézett gazdijára. Mindezt pont a kutyakozmetika után...

„Vigyük haza!” - nyüszítette a yorkie, amikor meglátta az óriási kutyát az autópályán „Vigyük haza!” - nyüszítette a yorkie, amikor meglátta az óriási kutyát az autópályán
"Alapvetően utál más kutyákkal játszani, de ez a nagydarab srác meglágyította a szívét. Újra olyan, mint egy kölyökkutya."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. Brimo partysátor AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Elhunyt a világ legidősebb kutyája Hírek - Címlapon
Elhunyt a világ legidősebb kutyája
Kutyamérgezések a Dunántúlon Hírek - Címlapon
Kutyamérgezések a Dunántúlon