A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Minden nap meglátogatja a kutyát a szarvas, mióta összebarátkoztak a kerítésen át

2023. április 05., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
„Egyszerűen imádnivalóak!” 

Amikor a félénk szarvas először felbukkant a madáretetőnél, Holly és kedvence nagyon meglepődtek. Mivel otthonuk az erdő mellett található, a hölgy szeretett volna kedveskedni valamivel a természet lakóinak, bár arra álmában sem gondolt volna, hogy egy nap majd pont egy gidával fognak barátságot kötni. Elnevezte Sassafras-nak egy fafajta után, hamarosan pedig az is kiderült róla, hogy igencsak kíváncsi jószág.

 

Eleinte a madáretetőből kipotyogott magvakból mazsolázott, aztán felfigyelt Holly német dogjára. Huey, a hatalmas fekete kutya könnyedén felkapaszkodott a kerítésre, és a kezdeti meglepődés után összebarátkozott az erdőlakóval.

 

 

 

 

 

Holly 9 évvel ezelőtt fogadta örökbe a német dogot, és azóta is minden idejüket együtt töltik – Huey hálából szereti biztonságban tudni gazdiját, és általában gyanakodva tekint az ismeretlenekre. De Sassynek sikerült belopóznia szívébe, és nap nap után meg is jelent, hogy köszönjön újdonsült barátjának:

 

„Huey eleinte nem igazán tudta, mihez kezdjen vele, és felettébb óvatosan viselkedett. Így hát kedvesen beszéltem mindkettejükhöz, hogy érezzék, minden rendben van, biztonságban vannak. Aztán szép lassan ők is elkezdtek cseverészni egymással. Egyszerűen imádnivalóak. Nagyon szeretem nézni őket" - mesélte mosolyogva a gazdi.

 

Nem számít, hogy Sassy és Huey az állatok más-más faját képviselik, és az sem, hogy egyikük az ember mellett él, míg másikuk a vadonban. A szarvasünő olyannyira megbízik a német dogban, hogy a két borját is bemutatta neki, és időnként hármasban látogatták meg Hueyt, aki nagyon örül a kis családnak. A barátság nem ismer határokat!

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Instagram/hollister_faulconer/

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Elvesztett barátaira emlékezett a kutya, ahogy átsétált a valódi Szivárványhídon Elvesztett barátaira emlékezett a kutya, ahogy átsétált a valódi Szivárványhídon
„Meghitten nézte a nyakörveket és a hámokat, majd a következő pillanatban felkapaszkodott a korlátra, és lehajtotta a fejét.”

Itt az újabb bizonyíték, miért szeretjük jobban kedvenceinket, mint az embereket Itt az újabb bizonyíték, miért szeretjük jobban kedvenceinket, mint az embereket
Egy kutatás szerint mélyebben együtt érzünk azokkal, akik nem tudják megvédeni önmagukat, és az irántuk érzett szeretetünk is erősebb.

Előrehozták a karácsonyt, hogy a súlyos beteg kutya is ünnepelhessen Előrehozták a karácsonyt, hogy a súlyos beteg kutya is ünnepelhessen
Riley, a 11 éves német dog elmondhatatlanul örült ajándékainak!

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül! Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül!
Te is elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha kedvenced elmesélhetné, mit érez? Az alábbi jelek segítségével megtudhatod a választ az egyik legfontosabb kérdésre is: boldog-e a kutyád?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Brimo partysátor Egyedi kutyás ajándéktárgyak Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szabadnapos rendőrök mentették meg a bántalmazott fiatal németjuhászt Hírek - Címlapon
Szabadnapos rendőrök mentették meg a bántalmazott fiatal németjuhászt
Civil állatvédőket támogató kampányt indít a Közös Ügyünk az Állatvédelem Alapítvány Hírek - Címlapon
Civil állatvédőket támogató kampányt indít a Közös Ügyünk az Állatvédelem Alapítvány