A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mint két tojás: egy német dog és egy miniló kötött örök barátságot

2021. november 23., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Jobban nem is különbözhetnének, és mégis. Első pillantásra akár zavarba is jöhetünk, hogy hány lovat is látunk… vagy kutyát? Ráadásul a két állat szoros barátságot is kötött, ha tehetik, egymás mellett töltik idejüket. 

A texasi farmon élő miniló és német dog sokszor zavarba ejtik az embereket: futólag rájuk pillantva mintha duplán látnának… A két állatka szinte olyan, mint két tojás, annak ellenére, hogy nagyon is különböző fajokhoz tartoznak. 

 

Skye, az óriás termetű eb 2020 decemberében került a családba, és nagyon hamar barátságot is kötött az egyik minilóval, Hot Fudge Sundae-vel.

 

A rendhagyó páros azonos magasságúak, szinte egyforma a színezetük: szürkés foltok tarkítják fehér bundájukat. És nem csak külsőre tűnnek ikreknek: az 1 éves Skye és a 12 éves Hot Fudge Sundae nagyon szeretnek együtt lenni, mi több, már-már ölelik is egymást. 

 

 

@thecre8ivechick

Skye & Hot Fudge Sundae ???? ##matchmadeinheaven ##matchymatchy ##puppylove ##canwetakeithome ##fbmademebuyit #pinto ##minihorse ##miniaturehorse ##giantdog ##greatdane ##danepuppy ##bluepie

♬ original sound - Alex Ankrom

 

 

 

“Sokan azt kérdezik, hogy is van ez: a kutya a nagy, vagy a ló a pici? “ - mesélte az állatok gazdája, Ilonka az SWNS-nek.

 

 

 

“Skye állandóan a miniló barátjával akar lógni. Játszanak, ölelgetik egymást. Imádja Hot Fudge Sundae-t, mindig mellette akar lenni.”

 

 

 

Bár rengeteg a hasonlóság a külsejükben, akad azért különbség is: míg Hot Fudge Sundae több mint 180 fontot nyom (kb. 82 kg), addig Skye csak 108-at (kb. 45 kg). Nem akadályozza meg ez azonban azt, hogy igazán jó barátok legyenek. Akár a lovas pályán, akár a karámban találkoznak, azonnal készen állnak egy kis mókára, vagy egy baráti ölelésre. 

 

Nem is csoda, hogy a különleges páros videói meghódították az internetet: posztjaikat több millióan követik!

 

 

@thecre8ivechick

These 2 can't get enough of each other ♥️ ##horsetoks ##friendshipgoal ##friendsforever ##tikdog ##doglove ##doglover ##dogsofttiktok ##bigdog ##minihorse ##miniaturehorse ##SkyetheGreatDane ##SkyeandHotFudgeSundae ##HotFudgeSundaetheMini ##dogtoker ##horsetoker ##puppylove

♬ Friend Goals - Tank And The Bangas

 

 

 

 

 

 

Forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

10 étel, amiből jobb, ha kutyád nem eszik 10 étel, amiből jobb, ha kutyád nem eszik
"Csak egy falatkát!" Kérlelő tekintetének nem könnyű ellenállni, de ha olyan étel vagy ital van kezünk ügyében, mely számára veszélyes, igenis muszáj. Nem lehet elégszer elmondani, hogy bizony akadnak olyan finomságok, melyekből kedvencünk nem kaphat. Lássuk a legfontosabbakat!

Három hét után került elő a kutya, akinek egy repülőtéri átszállás során veszett nyoma Három hét után került elő a kutya, akinek egy repülőtéri átszállás során veszett nyoma
Paula Rodriguez kéthetes nyaralásra érkezett volna Kaliforniába a Dominikai Köztársaságból, ám az egyik átszállás során a légitársaság elkeverte egyik csomagját. Méghozzá a legfontosabbat: a kutyát. A hatéves Maia az atlantai repülőtéren veszett el, és senkinek nem volt információja hollétéről...

Szőlő és mazsola: mérgezést okozhatnak kutyáknál Szőlő és mazsola: mérgezést okozhatnak kutyáknál
Ízletes gyümölcsünk amennyire finom és egészséges számunkra, olyan komoly gondot okozhat kedvencünk esetében, ha jóízűen fogyaszt belőle. Mire figyeljünk és mit tegyünk, ha észleljük a tüneteket?

Lótrágya – Veszélyes lehet, ha a kutya megeszi! Lótrágya – Veszélyes lehet, ha a kutya megeszi!
A lovaknak, szarvasmarháknak és juhoknak adott féreghajtó már kis mennyiségben is komoly gondot okozhat az arra hajlamos kutyáknál, ha a trágyájukból csemegézik. Mit kell tudnunk róla, és hogyan kerülhetjük el a bajt?

Indul az első kutyabarát légitársaság Indul az első kutyabarát légitársaság
Régóta tartó dilemma a kutyatartóknak a repülős utazás – az ő problémájukra ad most megoldást egy amerikai légitársaság.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 MTI Mondial Assistance GesmbH AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Harcoltatták, majd altatni akarták – ma a tűzoltóságnál segít a szuperszimatú kutya Hírek - Címlapon
Harcoltatták, majd altatni akarták – ma a tűzoltóságnál segít a szuperszimatú kutya
Irán: Többé nem lehetne lakásban tartani kutyát, és a köztéri sétáltatást is betiltanák Hírek - Címlapon
Irán: Többé nem lehetne lakásban tartani kutyát, és a köztéri sétáltatást is betiltanák