A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mint két tojás: egy német dog és egy miniló kötött örök barátságot

2021. november 23., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Jobban nem is különbözhetnének, és mégis. Első pillantásra akár zavarba is jöhetünk, hogy hány lovat is látunk… vagy kutyát? Ráadásul a két állat szoros barátságot is kötött, ha tehetik, egymás mellett töltik idejüket.



 

A texasi farmon élő miniló és német dog sokszor zavarba ejtik az embereket: futólag rájuk pillantva mintha duplán látnának… A két állatka szinte olyan, mint két tojás, annak ellenére, hogy nagyon is különböző fajokhoz tartoznak. 

 

Skye, az óriás termetű eb 2020 decemberében került a családba, és nagyon hamar barátságot is kötött az egyik minilóval, Hot Fudge Sundae-vel.

 

A rendhagyó páros azonos magasságúak, szinte egyforma a színezetük: szürkés foltok tarkítják fehér bundájukat. És nem csak külsőre tűnnek ikreknek: az 1 éves Skye és a 12 éves Hot Fudge Sundae nagyon szeretnek együtt lenni, mi több, már-már ölelik is egymást. 

 

 

@thecre8ivechick

Skye & Hot Fudge Sundae ???? ##matchmadeinheaven ##matchymatchy ##puppylove ##canwetakeithome ##fbmademebuyit #pinto ##minihorse ##miniaturehorse ##giantdog ##greatdane ##danepuppy ##bluepie

♬ original sound - Alex Ankrom

 

 

 

“Sokan azt kérdezik, hogy is van ez: a kutya a nagy, vagy a ló a pici? “ - mesélte az állatok gazdája, Ilonka az SWNS-nek.

 

 

 

“Skye állandóan a miniló barátjával akar lógni. Játszanak, ölelgetik egymást. Imádja Hot Fudge Sundae-t, mindig mellette akar lenni.”

 

 

 

Bár rengeteg a hasonlóság a külsejükben, akad azért különbség is: míg Hot Fudge Sundae több mint 180 fontot nyom (kb. 82 kg), addig Skye csak 108-at (kb. 45 kg). Nem akadályozza meg ez azonban azt, hogy igazán jó barátok legyenek. Akár a lovas pályán, akár a karámban találkoznak, azonnal készen állnak egy kis mókára, vagy egy baráti ölelésre. 

 

Nem is csoda, hogy a különleges páros videói meghódították az internetet: posztjaikat több millióan követik!

 

 

@thecre8ivechick

These 2 can't get enough of each other ♥️ ##horsetoks ##friendshipgoal ##friendsforever ##tikdog ##doglove ##doglover ##dogsofttiktok ##bigdog ##minihorse ##miniaturehorse ##SkyetheGreatDane ##SkyeandHotFudgeSundae ##HotFudgeSundaetheMini ##dogtoker ##horsetoker ##puppylove

♬ Friend Goals - Tank And The Bangas

 

 

 

 

 

 

Forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

10 étel, amiből jobb, ha kutyád nem eszik 10 étel, amiből jobb, ha kutyád nem eszik
"Csak egy falatkát!" Kérlelő tekintetének nem könnyű ellenállni, de ha olyan étel vagy ital van kezünk ügyében, mely számára veszélyes, igenis muszáj. Nem lehet elégszer elmondani, hogy bizony akadnak olyan finomságok, melyekből kedvencünk nem kaphat. Lássuk a legfontosabbakat!

Így lehet biztonságban kedvenced a hideg hónapokban is! Így lehet biztonságban kedvenced a hideg hónapokban is!
A hideg idő beálltával jónéhány olyan dologra érdemes komolyabb figyelmet fordítanunk, melyek kutyusunk mindennapjait is könnyebbé tehetik.

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

A karácsonyfa veszélyei kedvenceinkre A karácsonyfa veszélyei kedvenceinkre
Fényfüzér, girlandok, hógömbök és mézes-mázas díszek... Lássuk, mi mindenre kell odafigyelni, hogy kutyáink és macskáink számára is biztonságban teljenek az ünnepek!

Így kerüld el a fagyálló mérgezést! Így kerüld el a fagyálló mérgezést!
A fagyálló egy erősen mérgező, az állatok számára édeskés illatú, és finom ízű folyadék. Azonban akár néhány nyalás is halálos lehet, visszafordíthatatlan vesekárosodást okozva a kutyának. Emiatt nagyon fontos, hogy mindent megtegyünk a fagyálló elkerülése érdekében!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Praktiker MOL Nyrt. Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Harcoltatták, majd altatni akarták – ma a tűzoltóságnál segít a szuperszimatú kutya Hírek - Címlapon
Harcoltatták, majd altatni akarták – ma a tűzoltóságnál segít a szuperszimatú kutya
Irán: Többé nem lehetne lakásban tartani kutyát, és a köztéri sétáltatást is betiltanák Hírek - Címlapon
Irán: Többé nem lehetne lakásban tartani kutyát, és a köztéri sétáltatást is betiltanák