A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mint két tojás: egy német dog és egy miniló kötött örök barátságot

2021. november 23., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Jobban nem is különbözhetnének, és mégis. Első pillantásra akár zavarba is jöhetünk, hogy hány lovat is látunk… vagy kutyát? Ráadásul a két állat szoros barátságot is kötött, ha tehetik, egymás mellett töltik idejüket. 

A texasi farmon élő miniló és német dog sokszor zavarba ejtik az embereket: futólag rájuk pillantva mintha duplán látnának… A két állatka szinte olyan, mint két tojás, annak ellenére, hogy nagyon is különböző fajokhoz tartoznak. 

 

Skye, az óriás termetű eb 2020 decemberében került a családba, és nagyon hamar barátságot is kötött az egyik minilóval, Hot Fudge Sundae-vel.

 

A rendhagyó páros azonos magasságúak, szinte egyforma a színezetük: szürkés foltok tarkítják fehér bundájukat. És nem csak külsőre tűnnek ikreknek: az 1 éves Skye és a 12 éves Hot Fudge Sundae nagyon szeretnek együtt lenni, mi több, már-már ölelik is egymást. 

 

 

@thecre8ivechick

Skye & Hot Fudge Sundae ???? ##matchmadeinheaven ##matchymatchy ##puppylove ##canwetakeithome ##fbmademebuyit #pinto ##minihorse ##miniaturehorse ##giantdog ##greatdane ##danepuppy ##bluepie

♬ original sound - Alex Ankrom

 

 

 

“Sokan azt kérdezik, hogy is van ez: a kutya a nagy, vagy a ló a pici? “ - mesélte az állatok gazdája, Ilonka az SWNS-nek.

 

 

 

“Skye állandóan a miniló barátjával akar lógni. Játszanak, ölelgetik egymást. Imádja Hot Fudge Sundae-t, mindig mellette akar lenni.”

 

 

 

Bár rengeteg a hasonlóság a külsejükben, akad azért különbség is: míg Hot Fudge Sundae több mint 180 fontot nyom (kb. 82 kg), addig Skye csak 108-at (kb. 45 kg). Nem akadályozza meg ez azonban azt, hogy igazán jó barátok legyenek. Akár a lovas pályán, akár a karámban találkoznak, azonnal készen állnak egy kis mókára, vagy egy baráti ölelésre. 

 

Nem is csoda, hogy a különleges páros videói meghódították az internetet: posztjaikat több millióan követik!

 

 

@thecre8ivechick

These 2 can't get enough of each other ♥️ ##horsetoks ##friendshipgoal ##friendsforever ##tikdog ##doglove ##doglover ##dogsofttiktok ##bigdog ##minihorse ##miniaturehorse ##SkyetheGreatDane ##SkyeandHotFudgeSundae ##HotFudgeSundaetheMini ##dogtoker ##horsetoker ##puppylove

♬ Friend Goals - Tank And The Bangas

 

 

 

 

 

 

Forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten
Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

Fagyálló mérgezés kutyáknál – Miről ismerhetjük fel? Fagyálló mérgezés kutyáknál – Miről ismerhetjük fel?
Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a jelekkel, mert a fagyálló mérgezés életveszélyes állapotot okoz!

Így lehet biztonságban kedvenced a hideg hónapokban is! Így lehet biztonságban kedvenced a hideg hónapokban is!
A hideg idő beálltával jónéhány olyan dologra érdemes komolyabb figyelmet fordítanunk, melyek kutyusunk mindennapjait is könnyebbé tehetik.

A karácsonyfa veszélyei kedvenceinkre A karácsonyfa veszélyei kedvenceinkre
Fényfüzér, girlandok, hógömbök és mézes-mázas díszek... Lássuk, mi mindenre kell odafigyelni, hogy kutyáink és macskáink számára is biztonságban teljenek az ünnepek!

„Égi ajándék” - Életmentők és tűzoltók fogadták örökbe a kutyákat, miután az őket szállító repülőgép lezuhant „Égi ajándék” - Életmentők és tűzoltók fogadták örökbe a kutyákat, miután az őket szállító repülőgép lezuhant
"A karomba ugrott, és csak osztotta a puszikat. Éreztem, ahogy könnyek gyűlnek a szemem sarkában, és azt mondtam, 'ajjaj, azt hiszem, lett egy kutyánk'.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Brimo partysátor Praktiker Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Harcoltatták, majd altatni akarták – ma a tűzoltóságnál segít a szuperszimatú kutya Hírek - Címlapon
Harcoltatták, majd altatni akarták – ma a tűzoltóságnál segít a szuperszimatú kutya
Irán: Többé nem lehetne lakásban tartani kutyát, és a köztéri sétáltatást is betiltanák Hírek - Címlapon
Irán: Többé nem lehetne lakásban tartani kutyát, és a köztéri sétáltatást is betiltanák