A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mint két tojás: egy német dog és egy miniló kötött örök barátságot

2021. november 23., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Jobban nem is különbözhetnének, és mégis. Első pillantásra akár zavarba is jöhetünk, hogy hány lovat is látunk… vagy kutyát? Ráadásul a két állat szoros barátságot is kötött, ha tehetik, egymás mellett töltik idejüket.



 

A texasi farmon élő miniló és német dog sokszor zavarba ejtik az embereket: futólag rájuk pillantva mintha duplán látnának… A két állatka szinte olyan, mint két tojás, annak ellenére, hogy nagyon is különböző fajokhoz tartoznak. 

 

Skye, az óriás termetű eb 2020 decemberében került a családba, és nagyon hamar barátságot is kötött az egyik minilóval, Hot Fudge Sundae-vel.

 

A rendhagyó páros azonos magasságúak, szinte egyforma a színezetük: szürkés foltok tarkítják fehér bundájukat. És nem csak külsőre tűnnek ikreknek: az 1 éves Skye és a 12 éves Hot Fudge Sundae nagyon szeretnek együtt lenni, mi több, már-már ölelik is egymást. 

 

 

@thecre8ivechick

Skye & Hot Fudge Sundae ???? ##matchmadeinheaven ##matchymatchy ##puppylove ##canwetakeithome ##fbmademebuyit #pinto ##minihorse ##miniaturehorse ##giantdog ##greatdane ##danepuppy ##bluepie

♬ original sound - Alex Ankrom

 

 

 

“Sokan azt kérdezik, hogy is van ez: a kutya a nagy, vagy a ló a pici? “ - mesélte az állatok gazdája, Ilonka az SWNS-nek.

 

 

 

“Skye állandóan a miniló barátjával akar lógni. Játszanak, ölelgetik egymást. Imádja Hot Fudge Sundae-t, mindig mellette akar lenni.”

 

 

 

Bár rengeteg a hasonlóság a külsejükben, akad azért különbség is: míg Hot Fudge Sundae több mint 180 fontot nyom (kb. 82 kg), addig Skye csak 108-at (kb. 45 kg). Nem akadályozza meg ez azonban azt, hogy igazán jó barátok legyenek. Akár a lovas pályán, akár a karámban találkoznak, azonnal készen állnak egy kis mókára, vagy egy baráti ölelésre. 

 

Nem is csoda, hogy a különleges páros videói meghódították az internetet: posztjaikat több millióan követik!

 

 

@thecre8ivechick

These 2 can't get enough of each other ♥️ ##horsetoks ##friendshipgoal ##friendsforever ##tikdog ##doglove ##doglover ##dogsofttiktok ##bigdog ##minihorse ##miniaturehorse ##SkyetheGreatDane ##SkyeandHotFudgeSundae ##HotFudgeSundaetheMini ##dogtoker ##horsetoker ##puppylove

♬ Friend Goals - Tank And The Bangas

 

 

 

 

 

 

Forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Szombaton rendezik meg a felelős állattartás napját a Rex Állatszigeten Szombaton rendezik meg a felelős állattartás napját a Rex Állatszigeten
A Rex Kutyaotthon Alapítvány szombaton rendezi meg a felelős állattartás napja elnevezésű rendezvényét a Rex Állatszigeten, ahol kutyabemutatókkal, lovas foglalkozásokkal, kincskereső játékokkal, interaktív élő állatos gyermekelőadással, postagalamb-bemutatóval és kézműves programokkal is várják az érdeklődőket.

Jön Budapest legnagyobb ingyenes kutyás rendezvénye! Jön Budapest legnagyobb ingyenes kutyás rendezvénye!
Fergeteges családi nap, ahol minden kutya, gazdi, de még a kutyátlan állatbarátok is számtalan izgalmas program közül válogathatnak: jön a Belvárosi Kutyafesztivál!

Minden kutyás utazó álma – kutyabarát légitársaság indul Minden kutyás utazó álma – kutyabarát légitársaság indul
A jegyek árai egyelőre a luxus kategóriát képviselik, de a lehetőség végre adott: kötöttségek, ketrecek és boxok nélkül is utazhat együtt a kutya a gazdijával.

Idén a szokásosnál is korábban jelenhetnek meg a kullancsok Magyarországon Idén a szokásosnál is korábban jelenhetnek meg a kullancsok Magyarországon
A korábban beköszöntött tavasz miatt idén a szokásosnál is hamarabb lehet számítani az őshonos, valamint az újonnan megjelent Hyalomma kullancsok felbukkanására Magyarországon - közölte a HUN-REN Ökológiai Központ az MTI-vel március végén.

Kutyák és nyulak – Mit kell tudni a békés együttéléshez? Kutyák és nyulak – Mit kell tudni a békés együttéléshez?
Semmi sem melengeti meg annyira egy gazdi szívét, mint amikor látja, milyen jól kijönnek egymással kedvencei. Kutyák és macskák között gyakran alakul ki életre szóló barátság, de mi a helyzet a nyuszikkal? Őket is elfogadhatja a kutya, anélkül, hogy zsákmányként tekintene rájuk? Felülírhatja a szeretet a természetes ösztönt?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Praktiker Rehabportál EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Harcoltatták, majd altatni akarták – ma a tűzoltóságnál segít a szuperszimatú kutya Hírek - Címlapon
Harcoltatták, majd altatni akarták – ma a tűzoltóságnál segít a szuperszimatú kutya
Irán: Többé nem lehetne lakásban tartani kutyát, és a köztéri sétáltatást is betiltanák Hírek - Címlapon
Irán: Többé nem lehetne lakásban tartani kutyát, és a köztéri sétáltatást is betiltanák