A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Közérdekű

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Nevelés

Múzeumok, kiállítóhelyek figyelem!

Felhívás múzeumok, várak, történelmi emlékhelyek, bemutatóhelyek részére!


2015. augusztus 18., 15:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Tudtad, hogy Magyarország egynegyede kutyás, kutyabarát, kutyafanatikus? Hazánkban is megindult egy folyamat, mely eredményeképp gyökeres változáson esik át a szemléletmód a kutyatartásról, mely már életmóddá válik.A kutya barát, társ. Egyre több gazdiban merül fel az igény, hogy bárhová megy (legyen szó nyaralásról, kirándulásról, vagy városlátogatás közben egy múzeum megtekintéséről) vihesse magával négylábú barátját. Ehhez természetesen elengedhetetlen a jó nevelés, melyet egyre több felelős kutyatartó gyakorol is. És egy jól nevelt ebet miért ne vihetné be magával a gazdi egy kávézóba, apartmanba vagy éppen egy kulturális intézménybe? 

Szerencsére ezt egyre több hazai szállásadó, szolgáltató és vendéglátó is felismeri, gombamód szaporodnak a négylábúakat is szívesen fogadó helyek. Ezzel párhuzamosan növekvő tendenciát mutat azon intézmények száma is, ahova a kutya is beléphet. 

 

A www.kutyabarathelyek.hu célul tűzte ki, hogy hidat teremt a gazdik és a kutyabarát helyek között. A programturizmus fejlesztése és hazánk kiemelt jelentőséggel bíró kulturális intézményeinek és történelmi helyeinek népszerűsítése érdekében díjmentes megjelenési felületet biztosítunk azoknak a múzeumoknak, váraknak, történelmi emlékhelyeknek, ahol valóban szívesen fogadják a kutyával érkező vendégeket. Szeretnénk megkönnyíteni a gazdik dolgát, hogy könnyen megtervezhessék utukat, nyaralásukat és hétköznapjaikat egyaránt: nálunk megtalálhatják a kutyás helyeket, ahova betérhetnek kedvenceikkel.

 

Keressük azokat a múzemokat, várakat, történelmi emlékhelyeket, amelyek támogatják ezt az új szemléletmódot és a külföldi üzemeltetőkhöz hasonlóan szívesen látják kutyás látogatóikat is. 

 

 

Amit ajánlunk:

 • Ingyenes megjelenés egy weboldalon, melynek látogatottsága az indulástól számított 1 év alatt meghaladta a 480.000-et!
 • Keresőoptimalizált oldal
  • Minden keresőben az 1-4 oldalon a találati listán!
 • Ingyenes adatlap-készítés
  • Bármikor szerkeszthető felület
  • Képek feltöltése
  • Videó hozzáadása
  • Korlátlan hosszúságú leírás
 • Megjelenés a közösségi oldalakon
  • A hirdetések megosztása közösségi oldalainkon: Facebook, Google Plus, Pinterest, Instagram

 

Ha Te is támogatod a felelős kutyatartást, a kutyás életmódot, és szívesen látott vendég intézményedben a kutya, nálunk a helyed! Várjuk jelentkezésedet! 

 

Akik már csatlakoztak hozzánk: 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

 

Témába vág

Kutyák a múzeumban? Rex Alapítvány a Múzeumok Éjszakáján Kutyák a múzeumban? Rex Alapítvány a Múzeumok Éjszakáján
Idén a Múzeumok Éjszakáján a legugatósabb négylábú barátaink lesznek a főszereplők a Vajdahunyadvárban.

Szeresd az állatokat! - Plakátok a ‘30-as évekből az állatok védelméért Szeresd az állatokat! - Plakátok a ‘30-as évekből az állatok védelméért
Szívmelengető plakátok készültek az 1930-as évek Amerikájában, hogy felhívják a figyelmet az állatok védelmére. A plakátokon nem csak kutyák, de macskák és lovak is megjelennek - hiszen mindannyian vágynak a szeretetünkre és törődésünkre.

Így nézett ki a 4000 évvel ezelőtt élt ember kutyája Így nézett ki a 4000 évvel ezelőtt élt ember kutyája
Rekonstruálták az őskori kutya fejét, így közelebb kerülhetünk őseink és kutyáink őseinek megismeréséhez. Az is kiderült a vizsgálatok során, hogy a több mint 4000 évvel ezelőtt élt emberek nagy becsben tartották kutyáikat.

Titina, az első kutya az Északi-sark felett Titina, az első kutya az Északi-sark felett
Ki hinné, hogy az Északi-sark első átrepülése során a pilóta legkitartóbb támasza, bátor kis segédje egy virgonc kiskutya volt? Olvassátok el izgalmas történetüket!

Több mint 11 ezer éve segíthet a kutya a vadászatban az embernek Több mint 11 ezer éve segíthet a kutya a vadászatban az embernek
Mintegy 11 ezer 500 évvel ezelőtt kezdett el a kutya az ember mellett élni a mai Jordánia északkeleti részén, a kutyákat feltehetően vadászatra is használták - idézte az Eurekalert.com dán és brit tudósok friss kutatását.

New Yorkban nyílik meg a Kutyák Múzeuma New Yorkban nyílik meg a Kutyák Múzeuma
2019 év elején nyílik meg New Yorkban a Museum of the Dog, minden kutyabarát álma. A különleges múzeumban szobrok, festmények, grafikák is megtekinthetők lesznek.

Ilyen volt 100 éve egy kutyakiállítás! Ilyen volt 100 éve egy kutyakiállítás!
Kosárugrás, parfümfelhők és jelmez-versenyek. Hogy mi a közös bennük? Mind egy kutyakiállítás programja volt! Furcsa versenyek, státuszszimbólumként szereplő méregdrága kutyák - ilyen volt egy kiállítás 100 éve!

Ilyen a világ egyik legrégebbi kutyatemetője Ilyen a világ egyik legrégebbi kutyatemetője
Párizs külvárosában nem mindennapi helyre bukkanhatunk: itt található a világ egyik legöregebb kisállattemetője. Nagysága és egykori fénye mára már megkopott, mégis érdemes ezt a különleges helyet felfedezni.

Kutyabarát program egy kutyabarát múzeumban Kutyabarát program egy kutyabarát múzeumban
Így a nyár derekán győzünk válogatni a jobbnál jobb kutyás programok között. Íme, egy újabb izgalmas esemény, mely bár nem a kutyákról fog szólni, maga a program kutyabarát, kutyás bemutatóban is gyönyörködhetünk. Mi több: a múzeum nem mindennapi látnivalóit is megnézhetjük kedvencünk társaságában.

Megnyílt a világ első tacskómúzeuma Megnyílt a világ első tacskómúzeuma
Kutyaformájú kenyértől óriási aranyozott kutyaszoborig számtalan kiállítási tárgy idézi meg a tacskót egy, a németországi Passauban húsvéthétfőn megnyílt múzeumban, amelyet teljes egészében a német eredetű vadászkutyának szenteltek.

Legtöbbet lájkolt cikkek

A héten

Hónapban

Valaha

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker MTI Mondial Assistance GesmbH Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
„Eb-kidobó” McDonald’s módra Hírek - Címlapon
„Eb-kidobó” McDonald’s módra
Áldás a kutyákra! Hírek - Címlapon
Áldás a kutyákra!