A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Múzeumok, kiállítóhelyek figyelem!

Felhívás múzeumok, várak, történelmi emlékhelyek, bemutatóhelyek részére!


2015. augusztus 18., 15:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Tudtad, hogy Magyarország egynegyede kutyás, kutyabarát, kutyafanatikus? Hazánkban is megindult egy folyamat, mely eredményeképp gyökeres változáson esik át a szemléletmód a kutyatartásról, mely már életmóddá válik.



A kutya barát, társ. Egyre több gazdiban merül fel az igény, hogy bárhová megy (legyen szó nyaralásról, kirándulásról, vagy városlátogatás közben egy múzeum megtekintéséről) vihesse magával négylábú barátját. Ehhez természetesen elengedhetetlen a jó nevelés, melyet egyre több felelős kutyatartó gyakorol is. És egy jól nevelt ebet miért ne vihetné be magával a gazdi egy kávézóba, apartmanba vagy éppen egy kulturális intézménybe? 

Szerencsére ezt egyre több hazai szállásadó, szolgáltató és vendéglátó is felismeri, gombamód szaporodnak a négylábúakat is szívesen fogadó helyek. Ezzel párhuzamosan növekvő tendenciát mutat azon intézmények száma is, ahova a kutya is beléphet. 

 

A www.kutyabarathelyek.hu célul tűzte ki, hogy hidat teremt a gazdik és a kutyabarát helyek között. A programturizmus fejlesztése és hazánk kiemelt jelentőséggel bíró kulturális intézményeinek és történelmi helyeinek népszerűsítése érdekében díjmentes megjelenési felületet biztosítunk azoknak a múzeumoknak, váraknak, történelmi emlékhelyeknek, ahol valóban szívesen fogadják a kutyával érkező vendégeket. Szeretnénk megkönnyíteni a gazdik dolgát, hogy könnyen megtervezhessék utukat, nyaralásukat és hétköznapjaikat egyaránt: nálunk megtalálhatják a kutyás helyeket, ahova betérhetnek kedvenceikkel.

 

Keressük azokat a múzemokat, várakat, történelmi emlékhelyeket, amelyek támogatják ezt az új szemléletmódot és a külföldi üzemeltetőkhöz hasonlóan szívesen látják kutyás látogatóikat is. 

 

 

Amit ajánlunk:

  • Ingyenes megjelenés egy weboldalon, melynek látogatottsága az indulástól számított 1 év alatt meghaladta a 480.000-et!
  • Keresőoptimalizált oldal
    • Minden keresőben az 1-4 oldalon a találati listán!
  • Ingyenes adatlap-készítés
    • Bármikor szerkeszthető felület
    • Képek feltöltése
    • Videó hozzáadása
    • Korlátlan hosszúságú leírás
  • Megjelenés a közösségi oldalakon
    • A hirdetések megosztása közösségi oldalainkon: Facebook, Google Plus, Pinterest, Instagram

 

Ha Te is támogatod a felelős kutyatartást, a kutyás életmódot, és szívesen látott vendég intézményedben a kutya, nálunk a helyed! Várjuk jelentkezésedet! 

 

Akik már csatlakoztak hozzánk: 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

 

Témába vág

Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál
Sallie egyszerűen ott volt azok mellett, akiket megszeretett, hűségesen vigyázta álmukat, és a tragédia óráiban sem hagyta el azokat, akik gondoskodtak róla, akik fontosak voltak a számára.

Kutya helyett róka lehetett a házikedvenc az ókori argentinoknál Kutya helyett róka lehetett a házikedvenc az ókori argentinoknál
Egy ókori argentin temetkezési helyen talált rókacsontok vizsgálata alapján a tudósok azt a következtetést vonták le, hogy az akkor emberek háziállatként tarthatták a rőt ragadozókat - jelentette a The Guardian című brit lap.

Hihetetlen felfedezések, meglepő találmányok - és a kutyák, akiknek mindezt köszönhetjük Hihetetlen felfedezések, meglepő találmányok - és a kutyák, akiknek mindezt köszönhetjük
Régészet, biotechnológia, gyógymódok, űrutazás... A tudományos kutatások és felfedezések megannyi területén találkozhatunk kutyákkal is, akik nélkül ma egészen máshol tartana a világ. Kik voltak ők?

Fényesen csillog a prágai Károly híd szobrának kutyafigurája, a látogatók érintésének hála Fényesen csillog a prágai Károly híd szobrának kutyafigurája, a látogatók érintésének hála
Kedves és hűséges kisugárzásának köszönhetően szívből átérezzük a bennünket összekötő, ősidőktől eredő szeretetet.

Gondoltad volna, hogy a szánhúzók sokkal régebb óta társaink, mint ahogy eddig véltük? Gondoltad volna, hogy a szánhúzók sokkal régebb óta társaink, mint ahogy eddig véltük?
Több mint 9500 évvel ezelőtt jelentek meg először Szibériában.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Irodakutya.com Brimo partysátor JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
„Eb-kidobó” McDonald’s módra Hírek - Címlapon
„Eb-kidobó” McDonald’s módra
Áldás a kutyákra! Hírek - Címlapon
Áldás a kutyákra!