A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Múzeumok, kiállítóhelyek figyelem!

Felhívás múzeumok, várak, történelmi emlékhelyek, bemutatóhelyek részére!


2015. augusztus 18., 15:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Tudtad, hogy Magyarország egynegyede kutyás, kutyabarát, kutyafanatikus? Hazánkban is megindult egy folyamat, mely eredményeképp gyökeres változáson esik át a szemléletmód a kutyatartásról, mely már életmóddá válik.A kutya barát, társ. Egyre több gazdiban merül fel az igény, hogy bárhová megy (legyen szó nyaralásról, kirándulásról, vagy városlátogatás közben egy múzeum megtekintéséről) vihesse magával négylábú barátját. Ehhez természetesen elengedhetetlen a jó nevelés, melyet egyre több felelős kutyatartó gyakorol is. És egy jól nevelt ebet miért ne vihetné be magával a gazdi egy kávézóba, apartmanba vagy éppen egy kulturális intézménybe? 

Szerencsére ezt egyre több hazai szállásadó, szolgáltató és vendéglátó is felismeri, gombamód szaporodnak a négylábúakat is szívesen fogadó helyek. Ezzel párhuzamosan növekvő tendenciát mutat azon intézmények száma is, ahova a kutya is beléphet. 

 

A www.kutyabarathelyek.hu célul tűzte ki, hogy hidat teremt a gazdik és a kutyabarát helyek között. A programturizmus fejlesztése és hazánk kiemelt jelentőséggel bíró kulturális intézményeinek és történelmi helyeinek népszerűsítése érdekében díjmentes megjelenési felületet biztosítunk azoknak a múzeumoknak, váraknak, történelmi emlékhelyeknek, ahol valóban szívesen fogadják a kutyával érkező vendégeket. Szeretnénk megkönnyíteni a gazdik dolgát, hogy könnyen megtervezhessék utukat, nyaralásukat és hétköznapjaikat egyaránt: nálunk megtalálhatják a kutyás helyeket, ahova betérhetnek kedvenceikkel.

 

Keressük azokat a múzemokat, várakat, történelmi emlékhelyeket, amelyek támogatják ezt az új szemléletmódot és a külföldi üzemeltetőkhöz hasonlóan szívesen látják kutyás látogatóikat is. 

 

 

Amit ajánlunk:

 • Ingyenes megjelenés egy weboldalon, melynek látogatottsága az indulástól számított 1 év alatt meghaladta a 480.000-et!
 • Keresőoptimalizált oldal
  • Minden keresőben az 1-4 oldalon a találati listán!
 • Ingyenes adatlap-készítés
  • Bármikor szerkeszthető felület
  • Képek feltöltése
  • Videó hozzáadása
  • Korlátlan hosszúságú leírás
 • Megjelenés a közösségi oldalakon
  • A hirdetések megosztása közösségi oldalainkon: Facebook, Google Plus, Pinterest, Instagram

 

Ha Te is támogatod a felelős kutyatartást, a kutyás életmódot, és szívesen látott vendég intézményedben a kutya, nálunk a helyed! Várjuk jelentkezésedet! 

 

Akik már csatlakoztak hozzánk: 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

 

Témába vág

Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál
Sallie egyszerűen ott volt azok mellett, akiket megszeretett, hűségesen vigyázta álmukat, és a tragédia óráiban sem hagyta el azokat, akik gondoskodtak róla, akik fontosak voltak a számára.

Kutya helyett róka lehetett a házikedvenc az ókori argentinoknál Kutya helyett róka lehetett a házikedvenc az ókori argentinoknál
Egy ókori argentin temetkezési helyen talált rókacsontok vizsgálata alapján a tudósok azt a következtetést vonták le, hogy az akkor emberek háziállatként tarthatták a rőt ragadozókat - jelentette a The Guardian című brit lap.

Hihetetlen felfedezések, meglepő találmányok - és a kutyák, akiknek mindezt köszönhetjük Hihetetlen felfedezések, meglepő találmányok - és a kutyák, akiknek mindezt köszönhetjük
Régészet, biotechnológia, gyógymódok, űrutazás... A tudományos kutatások és felfedezések megannyi területén találkozhatunk kutyákkal is, akik nélkül ma egészen máshol tartana a világ. Kik voltak ők?

Fényesen csillog a prágai Károly híd szobrának kutyafigurája, a látogatók érintésének hála Fényesen csillog a prágai Károly híd szobrának kutyafigurája, a látogatók érintésének hála
Kedves és hűséges kisugárzásának köszönhetően szívből átérezzük a bennünket összekötő, ősidőktől eredő szeretetet.

Gondoltad volna, hogy a szánhúzók sokkal régebb óta társaink, mint ahogy eddig véltük? Gondoltad volna, hogy a szánhúzók sokkal régebb óta társaink, mint ahogy eddig véltük?
Több mint 9500 évvel ezelőtt jelentek meg először Szibériában.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker Beagle Club Online Hírstart AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
„Eb-kidobó” McDonald’s módra Hírek - Címlapon
„Eb-kidobó” McDonald’s módra
Áldás a kutyákra! Hírek - Címlapon
Áldás a kutyákra!