A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Áldás a kutyákra!

2015. augusztus 18., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Jó tudni!




Nem csak borzalmak történnek a világban! Van egy országban egy kis város, tőlünk nagyon messze, ahol a kutyák áldást kapnak a katolikus papoktól. Ugye, hogy jó dolgok is történnek a világban?!



El Altoban, Bolíviában járunk, ahol Szent Rókus napját különleges módon ünneplik meg. Rendhagyó módon kültéri misét tartottak a városban, keretében áldást osztottak minden kutyára. Messze földről érkeztek az eseményre a szerető gazdik kedvenceikkel, hogy részesülhessenek a kegyben, mely megvédi őket a betegségektől, és hosszú életet ad nekik. A mise után a kutyások felvonultak El Alto városában. Ezt a különleges ünnepet már több, mint tíz éve tartják Bolíviában. 

 

 

 

Korábban beszámoltunk egy másik fesztiválról, melynek főszereplői szintén a kutyák: áldást kapnak, magasztalják őket, minden földi jóban részesülnek ezen a napon. Ez a nepáli Kukur Tihar. Öröm olyan eseményekről beszámolni, melyek középpontjában négylábú barátaink tisztelete, szeretete áll!

 

Megáldották a kutyákat Bolíviában
Kép: sfgate.com

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: tv2.hu , telegraph.co.uk
Indexkép forrás: commercialappeal.com

Témába vág

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról? Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról?
A kutyák megnyitják szívünket a szeretet, az öröm és a barátság felé. Hálájuk talán még ennél is nagyszerűbb érzés, általa lényük legmélyéhez kapcsolódhatunk.

8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól 8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól
Bizonyára ismerős az a feltevés, miszerint kedvenceink átérzik hangulatunkat. De gondoltunk-e már arra, hogy bizonyos szokásainkat is átvehetik, sőt, viselkedésüket is igazíthatják a hozzájuk közel álló emberekéhez?

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor Rehabportál EB OVO Közhasznú Egyesület Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Múzeumok, kiállítóhelyek figyelem! Hírek - Címlapon
Múzeumok, kiállítóhelyek figyelem!
Kántor és Csupati Hírek - Címlapon
Kántor és Csupati