A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ne bántsd az állatot! - Az állatok védelméért készült rap szám

2020. március 07., 08:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Helyre teszi az állatkínzókat P-GI új dalában, amit a FEMA állatmentőknek ajánl. A dal üzenete világos: elítéljük az állatkínzókat!



Az állatok védelméért emel szót Pekarek János, P-GI új dalában. A rap szám szövegéhez egyébként a FEMA állatmentők is hozzájárultak ötletekkel. 

“Én mindig is állatbarát voltam, sosem tűrtem el, hogy bántsák az állatokat! Mindig is kiálltam értük és ki is fogok! Régóta terveztem, hogy írok egy zenét az állatkínzás ellen. Aminek most el is jött az ideje…” – idézi a Feol.hu a rappert. 

 

A dal nem csak kiáll az állatok védelméért, de arra buzdít mindenkit, lehetőségeihez mérten támogassa az állatvédőket. "A dal mondanivalója igazából az, hogy nyissák ki végre az emberek a szemüket és ne tűrjék el az állatkínzást. Ha látják, hogy egy állatot bántalmaznak, akkor igenis menjenek oda és lépjenek közbe, védjék meg az állatot! Támogassák az állatvédő szervezeteket, mindenki úgy, ahogyan tudja" - mondta a lapnak a rapper. 

 

A tervek szerint hamarosan klip is készülhet a dalhoz. A FEMA tagja, Lajos Bence rámutatott, hogy fontos lenne, hogy a fiatalok is felfigyeljenek az állatvédelmi kérdésekre és foglalkozzanak a témával. A del pedig kiváló figyelemfelkeltő lehet számukra. 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Viharos szél: figyeljünk oda kutyáinkra is! Viharos szél: figyeljünk oda kutyáinkra is!
Kicsavart fák recsegése, ledőlt kémények robaja, kicsapódó kertkapuk… A kutyák számára legalább olyan félelmetesek lehetnek ezek a zajok, mint a nyári viharokat kísérő dörgés, vagy a szilveszteri tűzijáték.

Három kutya ugatása színesítette Mozart Vadászszimfóniáját a koppenhágai előadáson Három kutya ugatása színesítette Mozart Vadászszimfóniáját a koppenhágai előadáson
A négylábú szólisták 750 fős nézőközönség előtt léptek fel Koppenhágában – és mindenki imádta őket!

Tűzijáték Augusztus 20-án - Mit tehetsz kutyád védelmében? Tűzijáték Augusztus 20-án - Mit tehetsz kutyád védelmében?
Évről-évre felmerül a kérdés, hogyan vigyázhatunk még jobban kedvencünk testi-lelki épségére ezen a napon. Következő tanácsainkkal ebben szeretnénk segíteni a kedves Olvasót.

Mit tehetsz, ha kutyád fél a vihartól? Mit tehetsz, ha kutyád fél a vihartól?
Fél, retteg, pánikol, ha közeledik a vihar. Rosszabb esetben félelmében rombol, netán saját magában is kárt tesz, miközben menekülni próbál. A vihartól, mennydörgéstől való félelem a kutyatulajdonosok nagy részét érinti. Mi lehet gyógyír a problémára, hogyan enyhíthető a kutya rettegése?

Városi kutyaszar blues – Fülbemászó dal hívja fel a figyelmet a mindennapos problémára Városi kutyaszar blues – Fülbemászó dal hívja fel a figyelmet a mindennapos problémára
„Jól vigyázz, hogy el ne csússz…” Nagyon is aktuális, mindennapos problémára hívja fel a figyelmet fülbemászó dalával az eLeM zenekar.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál Hírstart Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Terápiás kutya segíti az egyik fogászat pácienseit Egerben Hírek - Címlapon
Terápiás kutya segíti az egyik fogászat pácienseit Egerben
Sikerült elkapni egy nőt, aki tűkkel átszúrt húsdarabokkal akart kutyákat ölni Dunaszerdahelyen Hírek - Címlapon
Sikerült elkapni egy nőt, aki tűkkel átszúrt húsdarabokkal akart kutyákat ölni Dunaszerdahelyen