A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Négylábú őrangyal – Egy kóbor kutya vigasztalta meg a temetőben a síró nőt

2022. november 05., 08:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Egyre csak adta a pacsikat, mintha mancsával próbálta volna simogatni, vigasztalni a lányt. 

Elbúcsúzni valakitől, aki közel áll a szívünkhöz, mindig nehéz. Emlékét egy életen át megőrizzük, de lehetnek olyan időszakok, amikor azt kívánjuk, bárcsak találkozhatnánk. Bárcsak láthatnánk őt, egyetlen egy pillanatnak is örülnénk... Ilyenkor a legnehezebb megnyugvást találni, és ilyenkor segíthet a legtöbbet egy jó barát kedvessége, együttérzése.

 

Így történt ez egy fiatal hölggyel is, amikor ellátogatott a temetőbe, és úrrá lett rajta a szomorúság. María José Sáez Orte magára maradt gyászával, ám ahogy könnyei között felpillantott, egy meleg barna szempár nézett vissza rá. A bundás angyalka megérezte, hogy ennek az idegennek összetört a szíve, és ott termett, hogy segítsen neki összeforrasztani a sebeket:

 

Ma kimentem a temetőbe, hogy búcsút vegyek attól az embertől, akit a legjobban szerettem... és akkor megjelent ez a kutyus” - írta María.

 

 

@cotesaurio9

hoy fui a despedirme de la persona que más he querido porque yo también decidía irme y llegó este perrito :(

♬ Home - Edith Whiskers

 

 

Egyre csak adta a pacsikat, mintha mancsával próbálta volna simogatni őt. A négylábú őrangyal kedvessége és barátságos, közvetlen viselkedése nagyon meghatotta a lányt. Nem tudta kiverni a fejéből távozása után sem, így nem sokkal később visszatért a temetőbe, hogy felkutassa vigasztalóját.

 

A gondnoktól megtudta, hogy a kutya valaha kóborként élt, majd a sírkertben lelt otthonra, ahol a dolgozók viselik gondját. Etetik, szeretgetik, van egy saját kuckója, ahol békésen szundíthat, és valahogy mindig megérzi, ha egy látogatónak szüksége van egy kis melegségre. Ilyenkor ott terem, és addig marad, amíg az illető lelkét átjárja a nyugalom – ha csak egy rövid időre is.

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: TikTok/@cotesaurio9

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A kutyák is lehetnek csiklandósak? A kutyák is lehetnek csiklandósak?
Elgondolkodtál már valaha azon, mit csinál a kutyád, amikor lábaival kalimpál, miközben a pocakját vagy hátát vakargatod? Lehet, hogy csiklandozza az érintésed?

Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal
Mi történik, ha kedvenced meghallja a kérdést: Menjünk sétálni? Rögtön felfigyel rá? Izgatottá válik? Legtöbbször igen, ami remekül jelzi, miként érez a sétákkal kapcsolatban. Indulááás!

Miért nyalogat a kutyád? Miért nyalogat a kutyád?
Téged is gyakran nyalogat a kutyád? Akkor biztosan elgondolkodtál már azon, mi állhat e viselkedés hátterében, miért szereti annyira ezt a cselekvést rajtad gyakorolni négylábú barátod.

Miért is jó, ha van kutyád? Miért is jó, ha van kutyád?
Hosszú ideje győzködöd kedvesedet vagy családtagjaidat arról, hogy legyen kutyus a háznál? Megfelelő körülmények esetén, illetve, ha elegendő szabadidőd van, az alábbi indokok segíthetnek meglágyítani a szívüket.

Német juhászkutyájuk védte meg a család kisfiát, mikor rátámadt egy kutya Német juhászkutyájuk védte meg a család kisfiát, mikor rátámadt egy kutya
Azonnal reagált a fenyegetésre, és elkergette az ellenséges négylábút. Drámai videó!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál Mondial Assistance GesmbH Praktiker Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Segítség! Vakarózik a kutyám! Hírek - Címlapon
Segítség! Vakarózik a kutyám!
Örökbefogadható kutyát keresett a család, amikor meglátták rég eltűnt kedvencüket Hírek - Címlapon
Örökbefogadható kutyát keresett a család, amikor meglátták rég eltűnt kedvencüket