A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Négylábú őrangyal – Egy kóbor kutya vigasztalta meg a temetőben a síró nőt

2022. november 05., 08:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Egyre csak adta a pacsikat, mintha mancsával próbálta volna simogatni, vigasztalni a lányt. 

Elbúcsúzni valakitől, aki közel áll a szívünkhöz, mindig nehéz. Emlékét egy életen át megőrizzük, de lehetnek olyan időszakok, amikor azt kívánjuk, bárcsak találkozhatnánk. Bárcsak láthatnánk őt, egyetlen egy pillanatnak is örülnénk... Ilyenkor a legnehezebb megnyugvást találni, és ilyenkor segíthet a legtöbbet egy jó barát kedvessége, együttérzése.

 

Így történt ez egy fiatal hölggyel is, amikor ellátogatott a temetőbe, és úrrá lett rajta a szomorúság. María José Sáez Orte magára maradt gyászával, ám ahogy könnyei között felpillantott, egy meleg barna szempár nézett vissza rá. A bundás angyalka megérezte, hogy ennek az idegennek összetört a szíve, és ott termett, hogy segítsen neki összeforrasztani a sebeket:

 

Ma kimentem a temetőbe, hogy búcsút vegyek attól az embertől, akit a legjobban szerettem... és akkor megjelent ez a kutyus” - írta María.

 

 

@cotesaurio9

hoy fui a despedirme de la persona que más he querido porque yo también decidía irme y llegó este perrito :(

♬ Home - Edith Whiskers

 

 

Egyre csak adta a pacsikat, mintha mancsával próbálta volna simogatni őt. A négylábú őrangyal kedvessége és barátságos, közvetlen viselkedése nagyon meghatotta a lányt. Nem tudta kiverni a fejéből távozása után sem, így nem sokkal később visszatért a temetőbe, hogy felkutassa vigasztalóját.

 

A gondnoktól megtudta, hogy a kutya valaha kóborként élt, majd a sírkertben lelt otthonra, ahol a dolgozók viselik gondját. Etetik, szeretgetik, van egy saját kuckója, ahol békésen szundíthat, és valahogy mindig megérzi, ha egy látogatónak szüksége van egy kis melegségre. Ilyenkor ott terem, és addig marad, amíg az illető lelkét átjárja a nyugalom – ha csak egy rövid időre is.

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: TikTok/@cotesaurio9

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Együtt talált otthonra a kutya és a kecske, miután bekerültek a menhelyre Együtt talált otthonra a kutya és a kecske, miután bekerültek a menhelyre
A két jóbarátot hihetetlenül szoros szálak fűzik egymáshoz, ezért nem is volt kérdés, hogy együtt kellett maradniuk.

Elállta a mentőautó útját a kutyus, megmentette vele gazdája életét Elállta a mentőautó útját a kutyus, megmentette vele gazdája életét
A vonal hirtelen megszakadt és a mentésirányító hiába próbálta visszahívni a beteget már senki nem vette fel a telefont.

Mélyen gyászolta testvére elvesztését a kutya – mígnem egy árva kölyök visszahozta életkedvét Mélyen gyászolta testvére elvesztését a kutya – mígnem egy árva kölyök visszahozta életkedvét
Nővérkéje halála utána Wyatt teljesen maga alatt volt. Szüksége volt egy barátra, akinek hála újra mosolyogni tudott.

Megmentette idős gazdiját a frissen örökbefogadott kutya - „Ő a mi hősünk” Megmentette idős gazdiját a frissen örökbefogadott kutya - „Ő a mi hősünk”
Ruby azonnal segítséget hívott, mikor gazdija eszméletét vesztette, és beleesett az árokba. Nélküle "ki tudja, mennyi ideig lettem volna odalent anélkül, hogy bárki a keresésemre indult volna."

Így várja haza a süket és vak kutyus a gazdáját Így várja haza a süket és vak kutyus a gazdáját
Hétköznapi csodák: valamilyen módon megérzi a vak és süket kutyus, hogy gazdája közeleg. Kitörő örömét videóra vették, ami azóta meghódította az egész internetet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH JULIUS-K9 Rehabportál MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Segítség! Vakarózik a kutyám! Hírek - Címlapon
Segítség! Vakarózik a kutyám!
Örökbefogadható kutyát keresett a család, amikor meglátták rég eltűnt kedvencüket Hírek - Címlapon
Örökbefogadható kutyát keresett a család, amikor meglátták rég eltűnt kedvencüket