A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Nem igazán érti a kutyus, hogy újdonsült kistesója miért nem dobja el neki a labdát

2022. március 14., 08:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
A golden retriever úgy tekint a csöppségre, mintha édes testvére lenne, arra azonban még várnia kell, amíg önfeledten játszhatnak együtt. De megéri várni rá - aranyos videó!A babavárás reményteljes hónapjaiban Luna, a golden retriever szinte egy pillanatra sem hagyta magára gazdáját. Odaadó figyelem, lelkesedés és sok-sok mosoly jellemezte már azelőtt, hogy megszületett volna „kistestvére” - mintha érezte volna, hogy leendő legjobb barátja és játszópajtása van úton.

 

„Nagyon kíváncsi voltam arra, vajon ugyanígy fog-e viselkedni Martina megérkezését követően is” - mesélte a kismama, Maria Fernanda Osterling. - „És azt kell mondanom, kellemesen meglepődtem!”

 

 

Martina baba és őrangyala, Luna kutyus
Martina baba és őrangyala, Luna kutyus
Fotó: Maria Fernanda Osterling

 

 

Luna kutyus még a vártnál is jobban reagált a csöppségre, szívének minden szeretetével vette őt körbe. Édestestvéreként tekint rá, óvja őt, vigyáz rá, és a kislány mellett pihen, amíg ő szundikál. Egyvalamit azonban egyelőre nem tud hova tenni: miért nem hajlandó játszani vele?

 

Történt ugyanis, hogy egy szép napon a goldi komótosan besétált a babaszobába, szájában kedvenc kék labdájával, ami a gazdik számára egyértelmű jele annak, hogy itt az idő egy kis mókázásra. Ahelyett, hogy gazdája kezébe adta volna, ahogy szokta, odagurította a kislány elé. Később újra próbálkozott, addig ügyeskedett, amíg „véletlenül beejtette” a babakocsiba:

 

 

@mafeosterling Cosas de Golden ???????? #goldenretriever #petlover #petfriendly #bestfriends #fyp ♬ Toy Story: You've Got A Friend In Me - Geek Music

 

 

Martina azonban még túl pici ahhoz, hogy értse a célzást, és még ha értené is, apró kezecskéivel még jó ideig nem tudná eldobni a labdát. Ezt meg persze Luna nem értette, de úgy tűnik, ő már annak is örült, hogy ily módon bevonhatta a játékba kistesóját.

 

„Mélységesen meghatott az egész, hiszen rámutatott arra, mennyire szereti Luna a kislányunkat. Még úgy is, hogy Martina egyelőre nem tudja viszonozni érzéseit. Tudom, hogy Luna nagyon szereti őt, szeretne vele lenni, és persze játszani is.

 

 

A golden retriever álmában is vigyáz a kislányra
A golden retriever álmában is vigyáz a kislányra
Fotó: Maria Fernanda Osterling

 

 

Erre bizony még egy kicsit várnia kell a lelkes kutyusnak, de megéri várni rá. Látni azt, hogy milyen gonddal figyeli és vigyázza a jövevényt, a nap minden percében örömet okoz családjuknak. Már most tudják, hogy remekül kijönnek majd egymással, és reményeik szerint hosszú-hosszú éveket tölthetnek el együtt szeretetben és sok-sok vidámságban.

 

„Biztos vagyok benne, hogy Martina felcseperedésével egyre erősebb lesz ez a kötelék, nagyszerű barátok és testvérek lesznek ők ketten. Egy kisállat határtalan szeretetre képes, és Luna azt is tudja, hogyan mutassa ki felénk mindezt” - mondta el a gazdi, aki minden nap hálás e csodáért.

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Maria Fernanda Osterling

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
A kötelék gazdi és kutyája között hihetetlenül erőteljessé válhat, értéke számokban nem mérhető. Egymás iránti szeretet, megbecsülés, de mindenek felett bizalom, amin alapszik. Milyen jelekből tudhatod, hogy kedvenced bízik benned?

Miért bökdös az orrával a kutyám? Miért bökdös az orrával a kutyám?
Figyelemre vágyik, finomságot szeretne, aggódik értünk vagy a segítségünket kéri? Íme 10 fontos üzenet, melyet a kutyaorr közvetíthet felénk!

Mindenki imádta a kutyát, aki berobbant a pályára, hogy ellopja a focilabdát Mindenki imádta a kutyát, aki berobbant a pályára, hogy ellopja a focilabdát
Még akkor sem akarta elengedni a focilabdát, amikor felemelték, hogy kicipeljék az arénából.

Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi? Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi?
Aligha létezik jobb dolog egy fárasztó nap után, mint csóváló farkincára hazaérni. Elfordítjuk a kulcsot a zárban, belépünk az ajtón és hallgatjuk a mancsok tipegését. És négylábú barátunk megjelenik kedvenc játékával a szájában. Miért csinálja?

Így várja a golden retriever a kertjükben élő mókusok látogatását minden áldott nap Így várja a golden retriever a kertjükben élő mókusok látogatását minden áldott nap
"Bámulatosan gyengéd és szeretetteljes kutya, aki egy szép napon egyszer csak beleszeretett egy kis mókusba, aki a kertünkben él egy fán.”

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál MOL Nyrt. Beagle Club Online EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ismerkedés kutyával – kezünk odanyújtásánál jobb módszer is létezik Hírek - Címlapon
Ismerkedés kutyával – kezünk odanyújtásánál jobb módszer is létezik
Csak a legfontosabbat viszik magukkal a menekülő ukrán gazdik: a háziállataikat Hírek - Címlapon
Csak a legfontosabbat viszik magukkal a menekülő ukrán gazdik: a háziállataikat