A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Nem igazán érti a kutyus, hogy újdonsült kistesója miért nem dobja el neki a labdát

2022. március 14., 08:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
A golden retriever úgy tekint a csöppségre, mintha édes testvére lenne, arra azonban még várnia kell, amíg önfeledten játszhatnak együtt. De megéri várni rá - aranyos videó!A babavárás reményteljes hónapjaiban Luna, a golden retriever szinte egy pillanatra sem hagyta magára gazdáját. Odaadó figyelem, lelkesedés és sok-sok mosoly jellemezte már azelőtt, hogy megszületett volna „kistestvére” - mintha érezte volna, hogy leendő legjobb barátja és játszópajtása van úton.

 

„Nagyon kíváncsi voltam arra, vajon ugyanígy fog-e viselkedni Martina megérkezését követően is” - mesélte a kismama, Maria Fernanda Osterling. - „És azt kell mondanom, kellemesen meglepődtem!”

 

 

Martina baba és őrangyala, Luna kutyus
Martina baba és őrangyala, Luna kutyus
Fotó: Maria Fernanda Osterling

 

 

Luna kutyus még a vártnál is jobban reagált a csöppségre, szívének minden szeretetével vette őt körbe. Édestestvéreként tekint rá, óvja őt, vigyáz rá, és a kislány mellett pihen, amíg ő szundikál. Egyvalamit azonban egyelőre nem tud hova tenni: miért nem hajlandó játszani vele?

 

Történt ugyanis, hogy egy szép napon a goldi komótosan besétált a babaszobába, szájában kedvenc kék labdájával, ami a gazdik számára egyértelmű jele annak, hogy itt az idő egy kis mókázásra. Ahelyett, hogy gazdája kezébe adta volna, ahogy szokta, odagurította a kislány elé. Később újra próbálkozott, addig ügyeskedett, amíg „véletlenül beejtette” a babakocsiba:

 

 

@mafeosterling Cosas de Golden ???????? #goldenretriever #petlover #petfriendly #bestfriends #fyp ♬ Toy Story: You've Got A Friend In Me - Geek Music

 

 

Martina azonban még túl pici ahhoz, hogy értse a célzást, és még ha értené is, apró kezecskéivel még jó ideig nem tudná eldobni a labdát. Ezt meg persze Luna nem értette, de úgy tűnik, ő már annak is örült, hogy ily módon bevonhatta a játékba kistesóját.

 

„Mélységesen meghatott az egész, hiszen rámutatott arra, mennyire szereti Luna a kislányunkat. Még úgy is, hogy Martina egyelőre nem tudja viszonozni érzéseit. Tudom, hogy Luna nagyon szereti őt, szeretne vele lenni, és persze játszani is.

 

 

A golden retriever álmában is vigyáz a kislányra
A golden retriever álmában is vigyáz a kislányra
Fotó: Maria Fernanda Osterling

 

 

Erre bizony még egy kicsit várnia kell a lelkes kutyusnak, de megéri várni rá. Látni azt, hogy milyen gonddal figyeli és vigyázza a jövevényt, a nap minden percében örömet okoz családjuknak. Már most tudják, hogy remekül kijönnek majd egymással, és reményeik szerint hosszú-hosszú éveket tölthetnek el együtt szeretetben és sok-sok vidámságban.

 

„Biztos vagyok benne, hogy Martina felcseperedésével egyre erősebb lesz ez a kötelék, nagyszerű barátok és testvérek lesznek ők ketten. Egy kisállat határtalan szeretetre képes, és Luna azt is tudja, hogyan mutassa ki felénk mindezt” - mondta el a gazdi, aki minden nap hálás e csodáért.

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Maria Fernanda Osterling

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal
Mi történik, ha kedvenced meghallja a kérdést: Menjünk sétálni? Rögtön felfigyel rá? Izgatottá válik? Legtöbbször igen, ami remekül jelzi, miként érez a sétákkal kapcsolatban. Indulááás!

Miért nyalogat a kutyád? Miért nyalogat a kutyád?
Téged is gyakran nyalogat a kutyád? Akkor biztosan elgondolkodtál már azon, mi állhat e viselkedés hátterében, miért szereti annyira ezt a cselekvést rajtad gyakorolni négylábú barátod.

Miért is jó, ha van kutyád? Miért is jó, ha van kutyád?
Hosszú ideje győzködöd kedvesedet vagy családtagjaidat arról, hogy legyen kutyus a háznál? Megfelelő körülmények esetén, illetve, ha elegendő szabadidőd van, az alábbi indokok segíthetnek meglágyítani a szívüket.

LEGO építőkockákból készített kocsit egy mozgássérült kutyának a kisfiú LEGO építőkockákból készített kocsit egy mozgássérült kutyának a kisfiú
Az ötletes megoldásnak hála új fordulatot vett a segítségre szoruló kölyökkutya élete.

Német juhászkutyájuk védte meg a család kisfiát, mikor rátámadt egy kutya Német juhászkutyájuk védte meg a család kisfiát, mikor rátámadt egy kutya
Azonnal reagált a fenyegetésre, és elkergette az ellenséges négylábút. Drámai videó!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online MTI EB OVO Közhasznú Egyesület Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ismerkedés kutyával – kezünk odanyújtásánál jobb módszer is létezik Hírek - Címlapon
Ismerkedés kutyával – kezünk odanyújtásánál jobb módszer is létezik
Csak a legfontosabbat viszik magukkal a menekülő ukrán gazdik: a háziállataikat Hírek - Címlapon
Csak a legfontosabbat viszik magukkal a menekülő ukrán gazdik: a háziállataikat