A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Nem igazán érti a kutyus, hogy újdonsült kistesója miért nem dobja el neki a labdát

2022. március 14., 08:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




A golden retriever úgy tekint a csöppségre, mintha édes testvére lenne, arra azonban még várnia kell, amíg önfeledten játszhatnak együtt. De megéri várni rá - aranyos videó!



A babavárás reményteljes hónapjaiban Luna, a golden retriever szinte egy pillanatra sem hagyta magára gazdáját. Odaadó figyelem, lelkesedés és sok-sok mosoly jellemezte már azelőtt, hogy megszületett volna „kistestvére” - mintha érezte volna, hogy leendő legjobb barátja és játszópajtása van úton.

 

„Nagyon kíváncsi voltam arra, vajon ugyanígy fog-e viselkedni Martina megérkezését követően is” - mesélte a kismama, Maria Fernanda Osterling. - „És azt kell mondanom, kellemesen meglepődtem!”

 

 

Martina baba és őrangyala, Luna kutyus
Martina baba és őrangyala, Luna kutyus
Fotó: Maria Fernanda Osterling

 

 

Luna kutyus még a vártnál is jobban reagált a csöppségre, szívének minden szeretetével vette őt körbe. Édestestvéreként tekint rá, óvja őt, vigyáz rá, és a kislány mellett pihen, amíg ő szundikál. Egyvalamit azonban egyelőre nem tud hova tenni: miért nem hajlandó játszani vele?

 

Történt ugyanis, hogy egy szép napon a goldi komótosan besétált a babaszobába, szájában kedvenc kék labdájával, ami a gazdik számára egyértelmű jele annak, hogy itt az idő egy kis mókázásra. Ahelyett, hogy gazdája kezébe adta volna, ahogy szokta, odagurította a kislány elé. Később újra próbálkozott, addig ügyeskedett, amíg „véletlenül beejtette” a babakocsiba:

 

 

@mafeosterling Cosas de Golden ???????? #goldenretriever #petlover #petfriendly #bestfriends #fyp ♬ Toy Story: You've Got A Friend In Me - Geek Music

 

 

Martina azonban még túl pici ahhoz, hogy értse a célzást, és még ha értené is, apró kezecskéivel még jó ideig nem tudná eldobni a labdát. Ezt meg persze Luna nem értette, de úgy tűnik, ő már annak is örült, hogy ily módon bevonhatta a játékba kistesóját.

 

„Mélységesen meghatott az egész, hiszen rámutatott arra, mennyire szereti Luna a kislányunkat. Még úgy is, hogy Martina egyelőre nem tudja viszonozni érzéseit. Tudom, hogy Luna nagyon szereti őt, szeretne vele lenni, és persze játszani is.

 

 

A golden retriever álmában is vigyáz a kislányra
A golden retriever álmában is vigyáz a kislányra
Fotó: Maria Fernanda Osterling

 

 

Erre bizony még egy kicsit várnia kell a lelkes kutyusnak, de megéri várni rá. Látni azt, hogy milyen gonddal figyeli és vigyázza a jövevényt, a nap minden percében örömet okoz családjuknak. Már most tudják, hogy remekül kijönnek majd egymással, és reményeik szerint hosszú-hosszú éveket tölthetnek el együtt szeretetben és sok-sok vidámságban.

 

„Biztos vagyok benne, hogy Martina felcseperedésével egyre erősebb lesz ez a kötelék, nagyszerű barátok és testvérek lesznek ők ketten. Egy kisállat határtalan szeretetre képes, és Luna azt is tudja, hogyan mutassa ki felénk mindezt” - mondta el a gazdi, aki minden nap hálás e csodáért.

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Maria Fernanda Osterling

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort
Messi, a nyolcéves kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta, micsoda ajándékot kapott!

Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen
Gödrök, lyukak, kiégett fű, esős időben pedig sár mindenhol? Ki ne szeretné épségben tudni otthona pázsitját az ásó tappancsoktól? Szerencsére több trükköt is bevethetünk ennek érdekében úgy, hogy közben kutyánk is pozitív élményként élje meg a változást.

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról? Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról?
A kutyák megnyitják szívünket a szeretet, az öröm és a barátság felé. Hálájuk talán még ennél is nagyszerűbb érzés, általa lényük legmélyéhez kapcsolódhatunk.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 Beagle Club Online AEGON Magyarország Zrt. Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A házikedvencek jelenléte hosszú távon lelassíthatja az időskori szellemi hanyatlást Hírek - Címlapon
A házikedvencek jelenléte hosszú távon lelassíthatja az időskori szellemi hanyatlást
Csak a legfontosabbat viszik magukkal a menekülő ukrán gazdik: a háziállataikat Hírek - Címlapon
Csak a legfontosabbat viszik magukkal a menekülő ukrán gazdik: a háziállataikat