A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Örök barátság első látásra – saját hasonmására talált rá a kutya

... gazdija pedig azonnal örökbe is fogadta a kutyust!


2018. október 27., 07:45


Szerző: László Enikő


Kategória: Állatvédelem




Egy nő kutyájával sétált, mikor meglátta a helyi örökbefogadható kutyákat egy piacon. Egyikőjük különösen felkeltette érdeklődését, ugyanis megtévesztően hasonlított saját kedvencére.



Bethany Coleman és párja boldog tulajdonosai Rouge-nak, az örökbefogadott cairn terrier keveréknek. A nő nem szeretett volna még egy háziállatot, ugyanis a kutya mellett még volt két macskájuk is. Aggódott, hogy ha még egy kedvencük lenne, senki nem adna bérbe nekik lakást. Tyson, Bethany barátja viszont nagyon szeretett volna még egy kutyát. Az új jövevény érkezését végül nem befolyásolták a lakhatási tényezők, sokkal inkább az azonnali szerelem.

 

Első látásra örök barátokká váltak a kutyák
Első látásra örök barátokká váltak a kutyák
Fotó: boredpanda.com

 

A nő egy nap a termelői piacon sétált Rouge-al, mikor a Last Hope K9 Rescue állatmentés standja előtt haladtak el. Bethany rögtön észrevette Beastet, aki megszólalásig hasonlított saját kutyájára. Szerelem volt első látásra - mondta a nő a Bored Pandanak. A két kutya azonnal játékba kezdett, látható volt mennyire kedvelik egymást. Bethany nem is vacilált tovább, ott helyben kitöltötte az örökbefogadási szerződést és hazavitte Beastet.

 

Mintha testvérek lennének, úgy hasonlít egymásra a két kutya
Mintha testvérek lennének, úgy hasonlít egymásra a két kutya
Fotó: boredpanda.com

 

A gazda elmondása szerint, Beast és Rouge olyanok, mint két testvér. A játékokon gyakran civakodnak, mindig az kell, ami a másé. Ennek ellenére a szívük mélyén nagyon szeretik egymást. Beast mára már teljesen beilleszkedett a családba, akik azóta Hawaiin élnek. A két kutya azóta a tengerpartokon futkározik és a hullámokban játszik önfeledten. Rouge hamarosan szörfözni is meg fog tanulni!

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját
Megható videón a két öregecske kutyus, akik már 9 éve igaz barátok!

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MTI Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Megtanította segítőkutyájának, hogyan védje meg a sérülésektől roham esetén Hírek - Címlapon
Megtanította segítőkutyájának, hogyan védje meg a sérülésektől roham esetén
Emlékplaketteket kapnak házukra a különleges házi kedvencek Angliában Hírek - Címlapon
Emlékplaketteket kapnak házukra a különleges házi kedvencek Angliában