A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Rendőrkutya mentett meg három kidobott kölyökkutyát

2017. március 17., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Három kölyökkutya a semmi közepén - nem tudni, hogy kerültek oda, talán nem kellettek már senkinek. Az anyjuk nélkül nem sok esélyük maradt a túlélésre - szerencséjükre a K-9-es rendőrkutya és gazdája épp arra jártak!



Trooper Ennis és kutyája, Tek napja hasonlóan indult, mint a többi: aznap egy zűrös környékre kellett kiszállniuk Atlanta délnyugati részére, hogy ellássák rendőri feladataikat. Az úgynevezett “lopott autók földjén” jártak, mikor figyelmesek lettek a három kölyökkutyára.

 

A kiskutyák szó szerint a semmi közepén voltak, egy bokor aljában kuksoltak - valaki valószínűleg így akart megszabadulni tőlük. Egyszerűen kitették és sorsukra hagyták őket, tán azt kívánva, ne érjék meg az időskort… Tek, a belga juhász azonban közbelépett!

 

A kölykök egy bokor alatt kerestek menedéket
A kölykök egy bokor alatt kerestek menedéket

 

Trooper nem hagyta ott az árva kölyköket: betette őket gyorsan a rendőrautóba és elvitte magával a kapitányságra. A kicsik számára a nagy kutya, Tek jelenléte rendkívül megnyugtató volt, kényelmesen érezték magukat az autóban - talán azt is tudták, hogy innentől már jó kezekben, biztonságban vannak.

 

A kicsik egyből megszerették a megmentőjüket, a hatalmas renőrkutyát
A kicsik egyből megszerették a megmentőjüket, a hatalmas renőrkutyát


A kölykök pillanatok alatt gazdára találtak: mindegyiküket egy-egy munkatárs fogadta örökbe, így szinte már “tiszteletbeli rendőrkutyák”. A lényeg, hogy a kiskutyák szerető, biztonságos otthont találtak, hála K-9 Tek-nek és gazdájának.

 

 

 

Forrás: boredpanda.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell Kölyökkutyád van? Íme 10 gyakori betegség, melyről tudnod kell
Bármennyire is nem szeretünk gondolni rá, fontos, hogy tisztában legyünk azokkal a betegségekkel, melyek hamar leverhetik lábukról kiskedvencünket. Ismerjük fel a jeleket!

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. MTI Rehabportál JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Betiltották a kutyahús-árusítást az egyik legnagyobb piacon Dél-Koreában Hírek - Címlapon
Betiltották a kutyahús-árusítást az egyik legnagyobb piacon Dél-Koreában
Érthetetlen kutyalopás: egy német nő vitte el a zalalövői házaspár kutyáját Hírek - Címlapon
Érthetetlen kutyalopás: egy német nő vitte el a zalalövői házaspár kutyáját