A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Tanterme előtt várja elhunyt tanár barátját minden nap a hűséges kutya

2019. május 24., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




"A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.”. Buboy, a kóbor kutya önzetlen, feltétel nélküli szeretetének szívszorító története.



Két éve minden nap üdvözölte tanár barátját a Buboy nevű kóbor kutya, mikor az munkába ment. Aztán májusban egyszer csak megváltozott valami. A professzor nem jött be a szokásos időben az egyetemre. Majd másnap sem. Buboy hűségesen vár azóta is, egészen a tanári szoba ajtajában, hátha végre előkerül szeretett barátja.

 

Sajnos Carmelito Marcelo professzor többé már nem játszhat kóborló barátjával: május közepén egy hirtelen stroke miatt életét vesztette. Diákjainak szíve megesett a tanárt kereső hűséges négylábún, ezért elvitték magukkal a templomba, ahol a professzor temetési szertartása volt, hogy ő is elbúcsúzhasson tőle. Ahogy barátja élettelen testét látta, Buboy keservesen nyüsszögni kezdett… majd lekuporodott a koporsó mellé.


A megható történetet az egyik hallgató, Mark Christian Arceo tette közzé a Facebookon, Josh Billings idézetét fűzve hozzá: “A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” A hallgatók egyébként közösen gondoskodnak Buboy etetéséről, itatásáról, míg nem sikerül találni neki egy végleges otthont és egy szerető gazdit.  

 

 

 

 

 

 

Forrás: metro.co.uk

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A kutya-ember kapcsolat mint viselkedésmintázat nagyon hasonlít az anya-gyermek közti kötődésre A kutya-ember kapcsolat mint viselkedésmintázat nagyon hasonlít az anya-gyermek közti kötődésre
A kedvencként tartott törpemalacok a kutyákkal ellentétben nem kötődnek gazdájukhoz - állapították meg az ELTE Etológia Tanszék kutatói, akik emberi környezetben szocializált törpemalacoknál vizsgálták, hogy a kutyákhoz hasonlóan kialakul-e náluk olyan kötődés a gazdához, mint amilyen a gyerek-anya kapcsolatokra jellemző.

Miért szeretnek a kutyák hozzánk bújni? Miért szeretnek a kutyák hozzánk bújni?
Több mint egy érintés, hiszen egymás közelsége, a közös időtöltés teszi oly különlegesség azt, amikor kedvencünk szorosan mellénk kucorodik, hozzánk bújik. Mitől olyan kedves számukra?

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

Hogyan mondják el a kutyák: „Köszönöm”? Hogyan mondják el a kutyák: „Köszönöm”?
Nagyszerű érzés, amikor szívünket belengi a hála, és átjárja egész lényünket. Vajon a kutyák is képesek így érezni?

Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat? Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat?
Kutyáink néha egészen furcsa dolgokat művelnek, de mi így szeretjük őket. Ismerős az a jelenet, amikor egy délutáni pihenés közben egyszer csak felkapja kedvenc játékát, odaszalad hozzád, majd letottyan a lábadra, és ott kezdi el nyúzni? Vajon miért csinálja?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál JULIUS-K9 AEGON Magyarország Zrt. Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Jobban szereted a kutyád, mint az embereket? Hírek - Címlapon
Jobban szereted a kutyád, mint az embereket?
Rekord összegű bírságot kapott egy állatkínzó Hírek - Címlapon
Rekord összegű bírságot kapott egy állatkínzó