A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Több puszit adunk kutyánknak, mint partnerünknek

2019. július 25., 13:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Jó tudni!
Egy felmérés szerint a legtöbb kutyás többet babusgatja kedvencét, mint partnerét. Talán nem is csoda: négylábú barátaink megbízható társaink jóban-rosszban, feltétel nélküli szeretetükben soha nem csalódunk.Egy amerikai kutyaeledel gyártó cég készített egy felmérést a kutyások körében, hogy nagyobb rálátást kapjunk, mennyire is állunk közel kedvenceinkhez. Kérdőívükben afelől érdeklődtek, mennyi szeretetet adnak a gazdik kutyáiknak, mennyit és hogyan törődnek, foglalkoznak velük. 

 

Az eredmény talán a nem-kutyások számára meglepő lehet, de mi, gazdik bizonyára nem fogunk rajtuk csodálkozni. Összességében az mondható el, hogy a kutyatartók bizony jobban szeretik a kutyájukat, mint legtöbb embertársukat. 

 

 

Kutyáinkra úgy gondolunk, mint a legjobb barátunkra
Kutyáinkra úgy gondolunk, mint a legjobb barátunkra
Fotó: cosmopolitan.com

 

 

A felmérés szerint a megkérdezett kutyatartók 52%-a bevallotta, hogy több puszit ad kedvence buksijára, mint párjának. Hasonló eredmény mutatkozott a gazdik alvási szokásaiban is: a gazdik szintén 52%-a válaszolt úgy, hogy szívesebben alszik kutyájával, mint párjával. Azt nem tudni, ez az arány vajon a friss kapcsolatban élők közt volt ekkora, vagy épp azok közt, akik még nem élnek egy háztartásban kedvesükkel. 

 

A felmérésben megkérdezett gazdik közül szinte mindenki (94%-uk) válaszolt úgy, hogy kutyájukat legjobb barátaik egyikének tartják. Ők pedig mind szívesebben maradnak otthon esténként négylábú barátjukkal, mint bulizni mennének. 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: cosmopolitan.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal
Mi történik, ha kedvenced meghallja a kérdést: Menjünk sétálni? Rögtön felfigyel rá? Izgatottá válik? Legtöbbször igen, ami remekül jelzi, miként érez a sétákkal kapcsolatban. Indulááás!

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
A kötelék gazdi és kutyája között hihetetlenül erőteljessé válhat, értéke számokban nem mérhető. Egymás iránti szeretet, megbecsülés, de mindenek felett bizalom, amin alapszik. Milyen jelekből tudhatod, hogy kedvenced bízik benned?

Szeretik a kutyák, ha megpusziljuk őket? Szeretik a kutyák, ha megpusziljuk őket?
Van, aki szereti a kutyapuszit és van, aki a gondolatától is irtózik. Mit gondolhatnak erről kutyáink? Értik-e, ha puszit adunk nekik, és egyáltalán szeretik-e?

Miért ül rám a kutyám? Miért ül rám a kutyám?
Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretik dédelgetni kutyájukat, örömmel tölthet el, ha kedvenced időnként az öledben kucorodik össze. De mit is jelent ez a viselkedés valójában?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Beagle Club Online EB OVO Közhasznú Egyesület Praktiker JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Extrém drága lesz a kutyasétáltatás Szegeden Hírek - Címlapon
Extrém drága lesz a kutyasétáltatás Szegeden
45 évet kapott a rendőrkutya gyilkosa! Hírek - Címlapon
45 évet kapott a rendőrkutya gyilkosa!