A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Több puszit adunk kutyánknak, mint partnerünknek

2019. július 25., 13:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Jó tudni!
Egy felmérés szerint a legtöbb kutyás többet babusgatja kedvencét, mint partnerét. Talán nem is csoda: négylábú barátaink megbízható társaink jóban-rosszban, feltétel nélküli szeretetükben soha nem csalódunk.Egy amerikai kutyaeledel gyártó cég készített egy felmérést a kutyások körében, hogy nagyobb rálátást kapjunk, mennyire is állunk közel kedvenceinkhez. Kérdőívükben afelől érdeklődtek, mennyi szeretetet adnak a gazdik kutyáiknak, mennyit és hogyan törődnek, foglalkoznak velük. 

 

Az eredmény talán a nem-kutyások számára meglepő lehet, de mi, gazdik bizonyára nem fogunk rajtuk csodálkozni. Összességében az mondható el, hogy a kutyatartók bizony jobban szeretik a kutyájukat, mint legtöbb embertársukat. 

 

 

Kutyáinkra úgy gondolunk, mint a legjobb barátunkra
Kutyáinkra úgy gondolunk, mint a legjobb barátunkra
Fotó: cosmopolitan.com

 

 

A felmérés szerint a megkérdezett kutyatartók 52%-a bevallotta, hogy több puszit ad kedvence buksijára, mint párjának. Hasonló eredmény mutatkozott a gazdik alvási szokásaiban is: a gazdik szintén 52%-a válaszolt úgy, hogy szívesebben alszik kutyájával, mint párjával. Azt nem tudni, ez az arány vajon a friss kapcsolatban élők közt volt ekkora, vagy épp azok közt, akik még nem élnek egy háztartásban kedvesükkel. 

 

A felmérésben megkérdezett gazdik közül szinte mindenki (94%-uk) válaszolt úgy, hogy kutyájukat legjobb barátaik egyikének tartják. Ők pedig mind szívesebben maradnak otthon esténként négylábú barátjukkal, mint bulizni mennének. 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: cosmopolitan.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Minden reggel így várja a postást a hatalmas kutya, hogy üdvözölhesse Minden reggel így várja a postást a hatalmas kutya, hogy üdvözölhesse
Egyszerűen imádják egymást!

Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
A kötelék gazdi és kutyája között hihetetlenül erőteljessé válhat, értéke számokban nem mérhető. Egymás iránti szeretet, megbecsülés, de mindenek felett bizalom, amin alapszik. Milyen jelekből tudhatod, hogy kedvenced bízik benned?

Miért bökdös az orrával a kutyám? Miért bökdös az orrával a kutyám?
Figyelemre vágyik, finomságot szeretne, aggódik értünk vagy a segítségünket kéri? Íme 10 fontos üzenet, melyet a kutyaorr közvetíthet felénk!

Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi? Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi?
Aligha létezik jobb dolog egy fárasztó nap után, mint csóváló farkincára hazaérni. Elfordítjuk a kulcsot a zárban, belépünk az ajtón és hallgatjuk a mancsok tipegését. És négylábú barátunk megjelenik kedvenc játékával a szájában. Miért csinálja?

Miért nyalogat a kutyád? Miért nyalogat a kutyád?
Téged is gyakran nyalogat a kutyád? Akkor biztosan elgondolkodtál már azon, mi állhat e viselkedés hátterében, miért szereti annyira ezt a cselekvést rajtad gyakorolni négylábú barátod.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com AEGON Magyarország Zrt. Rehabportál Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Alacsony vérnyomásra gyógynövények Hírek - Címlapon
Alacsony vérnyomásra gyógynövények
Börtönbe került egy brit férfi, mert nem biztosított megfelelő orvosi ellátást kutyáinak Hírek - Címlapon
Börtönbe került egy brit férfi, mert nem biztosított megfelelő orvosi ellátást kutyáinak