A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Több puszit adunk kutyánknak, mint partnerünknek

2019. július 25., 13:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Jó tudni!




Egy felmérés szerint a legtöbb kutyás többet babusgatja kedvencét, mint partnerét. Talán nem is csoda: négylábú barátaink megbízható társaink jóban-rosszban, feltétel nélküli szeretetükben soha nem csalódunk.



Egy amerikai kutyaeledel gyártó cég készített egy felmérést a kutyások körében, hogy nagyobb rálátást kapjunk, mennyire is állunk közel kedvenceinkhez. Kérdőívükben afelől érdeklődtek, mennyi szeretetet adnak a gazdik kutyáiknak, mennyit és hogyan törődnek, foglalkoznak velük. 

 

Az eredmény talán a nem-kutyások számára meglepő lehet, de mi, gazdik bizonyára nem fogunk rajtuk csodálkozni. Összességében az mondható el, hogy a kutyatartók bizony jobban szeretik a kutyájukat, mint legtöbb embertársukat. 

 

 

Kutyáinkra úgy gondolunk, mint a legjobb barátunkra
Kutyáinkra úgy gondolunk, mint a legjobb barátunkra
Fotó: cosmopolitan.com

 

 

A felmérés szerint a megkérdezett kutyatartók 52%-a bevallotta, hogy több puszit ad kedvence buksijára, mint párjának. Hasonló eredmény mutatkozott a gazdik alvási szokásaiban is: a gazdik szintén 52%-a válaszolt úgy, hogy szívesebben alszik kutyájával, mint párjával. Azt nem tudni, ez az arány vajon a friss kapcsolatban élők közt volt ekkora, vagy épp azok közt, akik még nem élnek egy háztartásban kedvesükkel. 

 

A felmérésben megkérdezett gazdik közül szinte mindenki (94%-uk) válaszolt úgy, hogy kutyájukat legjobb barátaik egyikének tartják. Ők pedig mind szívesebben maradnak otthon esténként négylábú barátjukkal, mint bulizni mennének.



 

Forrás: people.com
Indexkép forrás: cosmopolitan.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról? Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról?
A kutyák megnyitják szívünket a szeretet, az öröm és a barátság felé. Hálájuk talán még ennél is nagyszerűbb érzés, általa lényük legmélyéhez kapcsolódhatunk.

8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól 8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól
Bizonyára ismerős az a feltevés, miszerint kedvenceink átérzik hangulatunkat. De gondoltunk-e már arra, hogy bizonyos szokásainkat is átvehetik, sőt, viselkedésüket is igazíthatják a hozzájuk közel álló emberekéhez?

Segítség az idős gazdiknak, ha baj van – ezzel a programmal biztonságban tudhatják kedvencüket is Segítség az idős gazdiknak, ha baj van – ezzel a programmal biztonságban tudhatják kedvencüket is
A Gondosóra program segítség lehet a házi kedvencek, kisállatok számára is - közölte a miniszterelnök főtanácsadója a közösségi oldalára vasárnap feltöltött videóban.

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Irodakutya.com Beagle Club Online Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Termékvisszahívások: kiterjesztik a visszahívott termékek sorát Hírek - Címlapon
Termékvisszahívások: kiterjesztik a visszahívott termékek sorát
Frissítve - Kutyabarátnak mondott szálláson történt kutyagyilkosság Siófokon Hírek - Címlapon
Frissítve - Kutyabarátnak mondott szálláson történt kutyagyilkosság Siófokon