A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Több száz kutyabarát kísérte el utolsó sétájára a haldokló agarat

2016. november 16., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Walnut, az agár sétára indult gazdijával egy borongós novemberi napon a tengerparton. Ez a séta azonban más volt, mint a többi. Walnutot ez alkalommal több száz kutya és kutyabarát kísérte el a sétájára. Ez volt Walnut utolsó sétája.



Mark Woods, Walnut gazdája szervezte a közös sétát kutyusának. Facebook-oldalán kérte arra ismerőseit, csatlakozzanak hozzá és kedvencéhez, kísérjék el őket utolsó közös sétájukra. Walnut és gazdija között nagyon szoros kapcsolat volt: a whippet a Mark életének legnehezebb pillanataiban is támogatta őt szeretetével, hűségével, amiért Mark kimondhatatlanul hálás neki.

 

Mark és Walnut
Mark és Walnut
Fotó: dailymail.co.uk

 

Walnut már 18 éves is elmúlt, közeledett számára az idő, mikor át kell kelnie a szivárványhídon. “Walnutnak el kell mennie. November 12-én, pénteken délután jön el az ideje. Szeretném, ha csatlakoznátok utolsó sétánkra, hogy megünnepeljük ezt a csodálatos kutyát. Hihetetlen élete volt, és most, 18 évesen eljött az ideje az utolsó elalvásának.” - írta a gazdi a meghívójában.

 

Kutyás tömeg búcsúztatta Walnutot
Kutyás tömeg búcsúztatta Walnutot
Fotó: dailymail.co.uk

 

A sétára több száz kutyabarát jött el, igazán különlegessé téve Walnut utolsó sétáját. Gazdája Facebookon köszönte meg mindenkinek ezt a fantasztikus élményt, hogy ennyien eljöttek Walnut ünnepére. Megírta azt is, hogy szeretett öreg kis agara 12-én este, a karjaiban aludt el, hogy a szivárványhídon átkelve egy szebb helyre kerüljön.

 

Walnut már 18 éves volt
Walnut már 18 éves volt
Fotó: facebook.com/MarkDWoods

 

Walnut emlékére családja egy dalt is készített, melynek teljes bevételét a londoni Battersea Dogs and Cats állatotthon mentett kutyáinak és macskának támogatására fordítják - írja az ebpercek.hu a Daily Mailre hivatkozva. Ebből egy részletet meg is hallgathatunk az alábbi videóban:

 

 

 

 

Forrás: ebpercek.hu, facebook.com
Indexkép forrás: dailymail.co.uk

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

Lótrágya – Veszélyes lehet, ha a kutya megeszi! Lótrágya – Veszélyes lehet, ha a kutya megeszi!
A lovaknak, szarvasmarháknak és juhoknak adott féreghajtó már kis mennyiségben is komoly gondot okozhat az arra hajlamos kutyáknál, ha a trágyájukból csemegézik. Mit kell tudnunk róla, és hogyan kerülhetjük el a bajt?

Kullancsveszély: 6 pont a kutya testén, melyet feltétlenül nézz át Kullancsveszély: 6 pont a kutya testén, melyet feltétlenül nézz át
A kullancsok által terjesztett fertőző betegségek komoly veszélyt jelenthetnek kedvenceinkre és ránk nézve is! Sétát, kirándulást követően vizsgáljuk át alaposan kutyánk testét, különös figyelmet fordítva e kiemelt területekre!

Komoly sérülések, betegségek forrása lehet a túl hosszú kutyakarom Komoly sérülések, betegségek forrása lehet a túl hosszú kutyakarom
Ha kutyánk nem koptatja megfelelően karmait, túlságosan hosszúra nőhetnek, ez pedig fájdalmas sérülésekhez, és idővel ízületi problémákhoz vezethet. Fordítsunk kiemelt figyelmet a megelőzésre!

A csodálatos magyar kutyák - ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát! A csodálatos magyar kutyák - ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát!
Igazi kincseink ők: sokoldalúak, hűségesek és hatalmas a szívük! Ismerd meg a kilenc őshonos magyar kutyafajtát!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com AEGON Magyarország Zrt. JULIUS-K9 Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Egy magyar iskola, ahol kutyák társaságában tanulhatnak a diákok Hírek - Címlapon
Egy magyar iskola, ahol kutyák társaságában tanulhatnak a diákok
Tabutéma: szex a kutya mellett? Hírek - Címlapon
Tabutéma: szex a kutya mellett?