A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Több száz kutyabarát kísérte el utolsó sétájára a haldokló agarat

2016. november 16., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Walnut, az agár sétára indult gazdijával egy borongós novemberi napon a tengerparton. Ez a séta azonban más volt, mint a többi. Walnutot ez alkalommal több száz kutya és kutyabarát kísérte el a sétájára. Ez volt Walnut utolsó sétája.Mark Woods, Walnut gazdája szervezte a közös sétát kutyusának. Facebook-oldalán kérte arra ismerőseit, csatlakozzanak hozzá és kedvencéhez, kísérjék el őket utolsó közös sétájukra. Walnut és gazdija között nagyon szoros kapcsolat volt: a whippet a Mark életének legnehezebb pillanataiban is támogatta őt szeretetével, hűségével, amiért Mark kimondhatatlanul hálás neki.

 

Mark és Walnut
Mark és Walnut
Fotó: dailymail.co.uk

 

Walnut már 18 éves is elmúlt, közeledett számára az idő, mikor át kell kelnie a szivárványhídon. “Walnutnak el kell mennie. November 12-én, pénteken délután jön el az ideje. Szeretném, ha csatlakoznátok utolsó sétánkra, hogy megünnepeljük ezt a csodálatos kutyát. Hihetetlen élete volt, és most, 18 évesen eljött az ideje az utolsó elalvásának.” - írta a gazdi a meghívójában.

 

Kutyás tömeg búcsúztatta Walnutot
Kutyás tömeg búcsúztatta Walnutot
Fotó: dailymail.co.uk

 

A sétára több száz kutyabarát jött el, igazán különlegessé téve Walnut utolsó sétáját. Gazdája Facebookon köszönte meg mindenkinek ezt a fantasztikus élményt, hogy ennyien eljöttek Walnut ünnepére. Megírta azt is, hogy szeretett öreg kis agara 12-én este, a karjaiban aludt el, hogy a szivárványhídon átkelve egy szebb helyre kerüljön.

 

Walnut már 18 éves volt
Walnut már 18 éves volt
Fotó: facebook.com/MarkDWoods

 

Walnut emlékére családja egy dalt is készített, melynek teljes bevételét a londoni Battersea Dogs and Cats állatotthon mentett kutyáinak és macskának támogatására fordítják - írja az ebpercek.hu a Daily Mailre hivatkozva. Ebből egy részletet meg is hallgathatunk az alábbi videóban:

 

 

 

 

Forrás: ebpercek.hu, facebook.com
Indexkép forrás: dailymail.co.uk

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hogyan találnak haza a kutyák? Hogyan találnak haza a kutyák?
Rengeteg megható történetet hallhattunk, olvashattunk elveszett kutyákról, akik dacolva távolsággal, időjárással, megtalálták a hazavezető utat. De hogyan képesek erre? Tényleg olyan jó az irányérzékük, mint nekünk? Vagy egy belső iránytű vezeti őket?

A kutyámmal a futtatón - 6 jel, hogy ideje a távozás mezejére lépni A kutyámmal a futtatón - 6 jel, hogy ideje a távozás mezejére lépni
Megannyi érvet és ellenérvet sorolhatnánk fel a téma kapcsán, mindenesetre érdemes átgondolni. Nemcsak saját kutyánkról, hanem a kutyák viselkedéséről is fontos, hogy birtokában legyünk a megfelelő információknak ahhoz, hogy eldönthessük, futizzunk-e vagy sem?

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort? Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort?
Szép időben jól esik kimozdulni a szabadba. Tavaszi és őszi kirándulás, túrázás során megkönnyítheti a gazdi dolgát, ha kedvence is besegít a cipelésbe. Jó ötlet ráadni a hátizsákot? Vagy inkább kerüljük?

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Egy magyar iskola, ahol kutyák társaságában tanulhatnak a diákok Hírek - Címlapon
Egy magyar iskola, ahol kutyák társaságában tanulhatnak a diákok
Tabutéma: szex a kutya mellett? Hírek - Címlapon
Tabutéma: szex a kutya mellett?