A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Tabutéma: szex a kutya mellett?

2016. november 14., 13:00


Szerző: sklara


Kategória: Könnyű




Általában a magányos hölgyek és a fiatal párok vállalnak kutyát. A nők pedig hajlamosak egészen "hozzánőni" a kis kedvenchez, így az élet minden helyzetében jelen lehet. De vannak pillanatok, amikor nem biztos hogy jól jön 4 lábú barátunk közelsége...



...de hát néz! 

 

Általában minden párkapcsolat részét képezi a közös, intim együttlét. Ilyenkor megteremtjük a nyugodt hangulatot, csak a másikkal foglalkozunk, igen ám, de mi történik ilyenkor a kutyával?

 

Célszerű kizárni a szobából, több okból is! Tegyük fel például, hogy szingliként vállaltuk a kutyát, és újdonsült pár jelöltünk ugyan szereti, de még sem annyira közelről, mint mi? Nem lenne túl kellemes első randi élményként Fifi tekintetével elszámolni, aki cseppet sem érti mit csinálnak az Ő egyetlen gazdijával... arról nem is beszélve, hogy a kiszűrődő zajok, hangok nem minden kutyát hagynak hidegen és nem tudhatni ilyenkor milyen reakcióra számíthatunk.

 

A másik eset, hogy párunkkal, mintegy a kapcsolatunkat magasabb szintre emelve vállalunk kedvencet. Ilyenkor megint csak a nők hajlamosak túlzásba esni, "jajj ne hagyjuk egyedül, szegény, sír, biztos fázik, fél a sötétben" és ennek bizony gyakori elhidegülés lesz a következménye... 
 

...és néz...!
(kép: www.kutyafuttaban.hu)


Meg kell tanulnunk határt szabni a saját életünk, intimitásunk és a kutya élettere között, mert lehet, hogy nekünk nem zavaró, párunknak viszont okozhat kellemetlenséget, amit gyakran szeretetből fakadóan nem is mondanak el. Ahhoz, hogy tényleg zavartalan pillanatokat éljünk meg a hálószobában érdemes néhány dologra odafigyelni:

  • Fárasszuk le a kutyát, hogy ebben az időben Ő semmi másra ne vágyjon, csak egy nyugodt alvásra!
  • Tanítsuk meg neki, hogy az egyedül lét nem rossz és örökké tartó dolog: a nap bármely szakában zárjuk ki pár percre a szobából, majd engedjük be, az időket kiszámíthatatlanul variáljuk!
  • Hagyjunk kint neki szórakoztató játékot, akár a KONG, mely leköti a figyelmét erre az időre! 
  • Hagyjuk bekapcsolva a tv-t, hogy máshonnan is halljon hangokat (kivétel, ha a tv hangjaira gyakran kezd el ugatni, ez megint csak zavaró lehet, ilyenkor inkább ne hagyjuk tv-t nézni)!

 

 

Forrás: www.kutyaguru.blog.hu
Cikk első megjelenése: 2014. október 03.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen Hogyan szoktassam le a kutyámat az ásásról? 7 tipp, hogy kedvencünk és kertünk is biztonságban legyen
Gödrök, lyukak, kiégett fű, esős időben pedig sár mindenhol? Ki ne szeretné épségben tudni otthona pázsitját az ásó tappancsoktól? Szerencsére több trükköt is bevethetünk ennek érdekében úgy, hogy közben kutyánk is pozitív élményként élje meg a változást.

Miért szeret a kutyám a ruháimon aludni? Miért szeret a kutyám a ruháimon aludni?
Hihetetlenül aranyosak tudnak lenni, ahogy kényelmes fekhelyet keresgélve egyszer csak felfedezik pólónkat, pulóverünket vagy nadrágunkat az ágyon, és már indulnak is, hogy odakucorodjanak. De miért is szeretnek a ruháinkon pihenni?

Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit
Legszívesebben a nap minden percét együtt töltenénk imádott kedvencünkkel, ám sokunk számára ez sajnos nem lehetséges. Mivel varázsolhatjuk komfortosabbá az egyedüllét idejét?

Miért kaparják a földet a kutyák kis- és nagydolguk után? Miért kaparják a földet a kutyák kis- és nagydolguk után?
Mintha balettmozdulatokat gyakorolna... Mókás látvány, ahogy kedvencünk mindent beleadva próbálja elfedni végtermékét. Tényleg erről van szó? Normális viselkedés, vagy aggódnunk kellene miatta? És egyáltalán: miért csinálja?

Miért szeretne mindig hozzám érni a kutyám? Miért szeretne mindig hozzám érni a kutyám?
A Te kedvenced is igényli az érintést? Bökdös az orrával vagy rád teszi a mancsát? Miért csinálja?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak EB OVO Közhasznú Egyesület Beagle Club Online Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Több száz kutyabarát kísérte el utolsó sétájára a haldokló agarat Hírek - Címlapon
Több száz kutyabarát kísérte el utolsó sétájára a haldokló agarat
Így örülnek a kutyák, mikor végre lekerül róluk a lánc Hírek - Címlapon
Így örülnek a kutyák, mikor végre lekerül róluk a lánc