A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Autójával halálra gázolta kutyájának gyilkosát egy férfi Kínában

2018. január 22., 17:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Az elgázolt férfi sorozatosan gyilkolt kutyákat - ám ezúttal rosszul választotta meg áldozatát. A dühös gazdi azonnal a nyomába eredt, üldözni kezdte kedvence gyilkosát.



A kínai Yangzhou városában történt az incidens. A biztonsági kamera felvételei alapján a robogóval érkező férfi a mérgezett nyíllal töltött fegyverével egyszerűen lelőtte a kutyát, majd elhajtott. Balszerencséjére a kutya gazdája otthon volt, és meghallotta kedvence fájdalmas sírását, mire azonnal kiszaladt. Sajnos a kutyán már nem lehetett segíteni.  

 

A dühös gazdi  nem tétovázott, azonnal autóba ugrott, és a kutyagyilkos nyomába eredt. Utol is érte: autójával először egy oszlopnak, majd egy üzlet téglafalának csapta a menekülőt. A fal be is omlott az ütközéstől, az elgázolt férfi az életét vesztette.

 

A gázolás helyszíne és a mérgezett nyíl, amivel megölte az elkövető a kutyát
A gázolás helyszíne és a mérgezett nyíl, amivel megölte az elkövető a kutyát

 

A gazdit a rendőrség elfogta, emberölés vádjával indul eljárás ellene. A családja szerint egyébként az történt, hogy a felfokozott állapotában egyszerűen összekeverte a pedálokat, és a fék helyett a gázra taposott.

 

Az elgázolt férfi egyébként feltehetően nem kevesebb, mint 6 kutyával végzett ezidáig. Decemberben egyébként nyolc bandatagot már letartóztattak, akik ilyen mérgezett nyilakat adtak el - náluk 200 000 ilyen lőszert találtak. Kínában sajnos gyakori, hogy az utcákon fognak be kutyákat, hogy azokat éttermeknek adják el, ahol kínálnak kutyahús ételeket - akár gazdis kutyákat is ellopnak e célból! A vizsgálatok megállapították, hogy a nyilak olyan dózisú mérget tartalmaztak, mely azonnal végez a kutyákkal, ráadásul károsíthatják azon emberek szervezetét is, akik fogyasztanak az ily módon megölt kutya húsából készült ételekből. Egy ellenőrzés során a rendőrség talált egy hűtőraktárat, melyben körülbelül egy tonnányi kutyatetemet találtak - mindegyik állattal ilyen mérgezett nyíllal végeztek.



 

Forrás: metro.co.uk, telegraph.co.uk

Témába vág

Vigyázat, mérgező! Avagy miért nem ehet a kutya csokoládét? Vigyázat, mérgező! Avagy miért nem ehet a kutya csokoládét?
Kedvelt nassolnivalónk, a csokoládé sajnos már kis mennyiségben is komoly gondot okozhat kedvencünk egészségére nézve. Mitől minősül mérgezőnek, és mit tehetünk, ha kutyánk csokoládét fogyasztott?

10 étel, amiből jobb, ha kutyád nem eszik 10 étel, amiből jobb, ha kutyád nem eszik
"Csak egy falatkát!" Kérlelő tekintetének nem könnyű ellenállni, de ha olyan étel vagy ital van kezünk ügyében, mely számára veszélyes, igenis muszáj. Nem lehet elégszer elmondani, hogy bizony akadnak olyan finomságok, melyekből kedvencünk nem kaphat. Lássuk a legfontosabbakat!

Kutyákra veszélyes betegséget hordozhatnak a meztelencsigák Kutyákra veszélyes betegséget hordozhatnak a meztelencsigák
Nemcsak esős időben találkozhatunk velük, de vizes, nyirkos helyeken is felbukkanhatnak. Miért baj, ha kedvencünk megeszi a meztelencsigát?

Kutyák és a kávé - A koffein mérgező lehet kedvencünk számára Kutyák és a kávé - A koffein mérgező lehet kedvencünk számára
Mindennapjaink kihagyhatatlan frissítő itala, de tudjuk-e, hogy a benne lévő koffein milyen hatással lehet kutyáinkra?

Rossz lehelet – Miért büdös a kutya szája? Rossz lehelet – Miért büdös a kutya szája?
Kedvenceink szájszaga amellett, hogy kellemetlen, komoly gondot is jelezhet. Mi minden állhat a hátterében, és hogyan segíthetünk kutyánknak?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. MTI AEGON Magyarország Zrt. Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Erdőlátogatási tilalom van kedden Sopronban Hírek - Címlapon
Erdőlátogatási tilalom van kedden Sopronban
Jutalomfalat DIY - 5 kutyajó recept kedvencednek Hírek - Címlapon
Jutalomfalat DIY - 5 kutyajó recept kedvencednek