A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egész napos kutyás piknik várja a kutyásokat és kutyátlanokat a hétvégén

2017. szeptember 13., 15:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Kutyás bemutatók, szépségverseny, ügyességi játékok, koncertek, finomságok, nyeremények és vásár egy helyen, mi az? Hát a Fekete István Állatvédő Egyesület első ízben megrendezett Kutyás Családi Piknike!



"A legfontosabb, hogy mindenki, mind kutyás, mind nem kutyás jól érezze magát" - mondta legutóbbi beszélgetésünk alkalmával Csollányné Horváth Krisztina, a Fekete István Állatvédő Egyesület elnöke. A legutóbbi, Krisztinával készül interjúnkban választ kaptunk arra, mi is ihlette ennek a napnak a megszervezését, hiszen ez az első ilyen jellegű rendezvénye az egyesületnek. Fény derült arra is, milyen is lesz ez a családi kutyázós nap, ahol a remek programok mellet az árva kutyusok segítésére is lehetőség lesz. Végre megérkezett az I. Kutyás Családi Piknik részletes programja is - az egyesület mindenkire gondolt az összeállításakor: kicsikre, nagyokra, kutyásokra és kutyátlanokra is! “Mindenkit nagy örömmel fogadunk, ez alatt értjük a nem kutyásokat is. A rendezvényünk mottója is lehetne: „Kutyás piknik nem csak kutyásoknak! Ha nincs kutyád, mi szívesen adunk kölcsön! :)"

 

Az ünnepélyes megnyitó után egyből izgalmas program következik: Süli Attila terelőkutyás bemutatóját láthatjuk, amit két koncert követ: a gyerekek kedvére Frédi Bácsi Bábszínháza tesz, Horváth Meggie pedig a nagyobbak szívét ejti rabul. A helyszínen reggeltől nevezhetünk az ebéd után sorra kerülő Univerzum Kupa kutyás ügyességi akadályversenyére.

 

Leila, az Egyesület gazdikereső vizslája is ott lesz a Pikniken - talán pont Rád vár?
Leila, az Egyesület gazdikereső vizslája is ott lesz a Pikniken - talán pont Rád vár?

 

Az Univerzum Kupa után látványos tűzoltó bemutató lesz, kettőkor pedig megkezdődik az Univerzum Szépe kutyaszépségverseny, három kategóriában (mini, standard és maxi). A legszebb kutyusok kiválasztása után Dog Dancing bemutatót láthatunk Szeifer Diána jóvoltából, majd egy újabb páros mutatkozik be trükkjeivel: Bohoda Alexandra és Jázmin kutyusa. A Piknik végéhez közeledve jön a Tombolasorsolás rengeteg meglepetéssel. A napot Bujtás Ervin piknik-koncertje zárja.

 

A fenti programok mellett rengeteg egész napos kísérőprogram is lesz: állatorvosi és kutyakozmetikusi tanácsadás, kutya-fizioterápiás bemutató és tanácsadás, beszélgetés a VakVagány blog írójával, Horváth Nikivel;  valamint Kunhegyesi Tibor Babérkoszorús Kutyakiképző Mesterrel. Bogáti Andrással és Horváth Péterrel a kutyás természetjárásról, természetvédelemről beszélgethetünk.

 

A részletes program az alábbi plakáton tekinthető meg, további részletes információk pedig az esemény Facebook oldalán találhatók, ide kattintva.

 

I. Kutyás Családi Piknik

 

 

 

Témába vág

Kutyaséta sötétedés után – Mire figyeljünk? Kutyaséta sötétedés után – Mire figyeljünk?
Az őszi és téli időszakban gyakrabban fordul elő, hogy sötétedés után kerül sor a sétára. Tippjeink segítségével könnyebben felkészülhetsz erre.

Ehet a kutya diót? Ehet a kutya diót?
Miért is ne? Hiszen egyik legegészségesebb ropogtatnivalónk, egyenesen a természet patikájából. De vigyázni kell vele, mert komoly baj is származhat belőle!

Ehet a kutya almát? Ehet a kutya almát?
Őszi almafajták különösen ízletesek, amit kutyánk orra is megérez, ahol beleharapunk a roppanós gyümölcsbe. Adhatunk neki belőle?

Szőlő és mazsola: mérgezést okozhatnak kutyáknál Szőlő és mazsola: mérgezést okozhatnak kutyáknál
Ízletes gyümölcsünk amennyire finom és egészséges számunkra, olyan komoly gondot okozhat kedvencünk esetében, ha jóízűen fogyaszt belőle. Mire figyeljünk és mit tegyünk, ha észleljük a tüneteket?

Kezdődik a suli – Így készítsd fel kutyádat a változásra Kezdődik a suli – Így készítsd fel kutyádat a változásra
Közeledik a szünidő vége, de mi lesz a kutyusunkkal?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Brimo partysátor JULIUS-K9 EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kutyák bosszúja Hírek - Címlapon
A kutyák bosszúja
Tavaszi szőrcsere Hírek - Címlapon
Tavaszi szőrcsere