A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy csepp vidámság puha bundában - Íme a kutya, akinek mosolya mindenkit felvidít

2022. december 27., 15:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Hajlamosak lehetünk alulértékelni az élet apró örömeit, pedig olykor egy szívderítő mosoly is elegendő a boldogsághoz. Chevy például nem gondolja túl a dolgokat: csak mosolyog és mosolyog. 

Ha megkérdeznénk, miben rejlik szuperereje, minden bizonnyal mosolyogva válaszolna. Bár igazándiból nem is lenne szükség szavakra ott, ahol egy kedves mosoly is elég. A 9 éves pomerániai törpespicc fotói láttán mi is felderülünk, egy kis vidámság pedig mindig jól jön, igaz?

 

„Olyan ez, mintha sosem lenne rossz napja, mintha mindennek örülne. Amikor sétálni megyünk, Chevy pofijára kiül a mosoly, ha pedig valamilyen finomságot kap, az is felér egy örömünneppel” – mesélte gazdija.

 

 

Chevy, a mosolygós kutya
Chevy, a mosolygós kutya
Fotó: Instagram/@chevysmiles

 

 

A bundás vidámságcsomag imád családjával kirándulni, és kempingezni is sűrűn járnak. Ilyenkor rendszerint felölti mini baseball-sapiját a kocsikázáshoz, sajátos cabrio-jában így a nap sugarai ellen is védve van:

 

„Természetesen a golfkocsi első ülésén foglal helyet, biztonsági hámjában becsatolva, és szemmel tartja az egész környéket. Mindenki ismeri, igazi látványossággá vált.

 

 

 

 

 

 

Ritkán ugyan, de azért előfordul, hogy valami nemtetszést vált ki belőle: ha fázik vagy kényelmetlenül érzi magát, Chevy arckifejezése megváltozik, egyenesen lerí róla, hogy valami nincs rendben. Gazdái már ugranak is, hogy segítségére legyenek, amiért négylábú barátjuk igazán hálás.

 

Szerencsére kevés is elég ahhoz, hogy visszatérjen elragadó mosolya: egy jó meleg pulcsi, egy puha pokróc, pár finom falat, egy kis játék, szeretgetés, és a kis pom tekintete újra felcsillan. Bár már benne van a korban, megjelenése alapján szinte mindig kölyöknek nézik, amihez vidám természete és játékos, aktív lénye is hozzájárul.

 

 

 

 

 

 

Szívderítő mosolyának senki sem tud ellenállni, amivel talán ő maga is tisztában van. Bár sok mindent leolvashatunk pofijukról, viselkedésükből, valójában örök rejtély marad, mi jár kedvenceink fejében.

 

Chevy azonban nem gondolja túl a dolgokat: csak mosolyog továbbra is, örömmel töltve el mindazokat, akikkel találkozik. És milyen jól teszi, igaz?

 

 

Kutyamosoly - Egy jó meleg pulóver is okot adhat az örömre
Kutyamosoly - Egy jó meleg pulóver is okot adhat az örömre
Fotó: Instagram/@chevysmiles

 

 

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Instagram/@chevysmiles
Cikk első megjelenése: 2021. december 30.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

10 dolog, amivel boldogabbá és teljesebbé teheted kutyád életét 10 dolog, amivel boldogabbá és teljesebbé teheted kutyád életét
Kutyáink ügyesen alkalmazkodnak az emberi környezethez, ám néhány aprósággal mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy elmondhassák magukról: óriási szerencsém van a gazdimmal!

Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat
Mintha érezte volna, hogy most valami nagyon fontos dolog van történőben.

Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort
Messi, a nyolcéves kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta, micsoda ajándékot kapott!

Mit jelent, ha a kutya körkörösen csóvál a farkával? Mit jelent, ha a kutya körkörösen csóvál a farkával?
Helikopterezik, propellerezik? Ismerős kifejezések, amik biztosan jelzik: kedvenced boldognak érzi magát!

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Egyedi kutyás ajándéktárgyak Brimo partysátor Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Gördeszkázik, kosarazik, fest és még legalább 60 mókás trükköt tud a zseni corgi Hírek - Címlapon
Gördeszkázik, kosarazik, fest és még legalább 60 mókás trükköt tud a zseni corgi
Szomorúan nézte a kutya a kerítésen kipottyant játékát - egy autós mentette meg malackáját Hírek - Címlapon
Szomorúan nézte a kutya a kerítésen kipottyant játékát - egy autós mentette meg malackáját