A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu
Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy csepp vidámság puha bundában - Íme a kutya, akinek mosolya mindenkit felvidít

2021. december 30., 08:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Hajlamosak lehetünk alulértékelni az élet apró örömeit, pedig olykor egy szívderítő mosoly is elegendő a boldogsághoz. Chevy például nem gondolja túl a dolgokat: csak mosolyog és mosolyog.Ha megkérdeznénk, miben rejlik szuperereje, minden bizonnyal mosolyogva válaszolna. Bár igazándiból nem is lenne szükség szavakra ott, ahol egy kedves mosoly is elég. A 9 éves pomerániai törpespicc fotói láttán mi is felderülünk, egy kis vidámság pedig mindig jól jön, igaz?

 

„Olyan ez, mintha sosem lenne rossz napja, mintha mindennek örülne. Amikor sétálni megyünk, Chevy pofijára kiül a mosoly, ha pedig valamilyen finomságot kap, az is felér egy örömünneppel” – mesélte gazdija.

 

Chevy, a mosolygós kutya
Chevy, a mosolygós kutya
Fotó: Instagram/@chevysmiles

 

A bundás vidámságcsomag imád családjával kirándulni, és kempingezni is sűrűn járnak. Ilyenkor rendszerint felölti mini baseball-sapiját a kocsikázáshoz, sajátos cabrio-jában így a nap sugarai ellen is védve van:

 

„Természetesen a golfkocsi első ülésén foglal helyet, biztonsági hámjában becsatolva, és szemmel tartja az egész környéket. Mindenki ismeri, igazi látványossággá vált.

 

 

Ritkán ugyan, de azért előfordul, hogy valami nemtetszést vált ki belőle: ha fázik vagy kényelmetlenül érzi magát, Chevy arckifejezése megváltozik, egyenesen lerí róla, hogy valami nincs rendben. Gazdái már ugranak is, hogy segítségére legyenek, amiért négylábú barátjuk igazán hálás.

 

Szerencsére kevés is elég ahhoz, hogy visszatérjen elragadó mosolya: egy jó meleg pulcsi, egy puha pokróc, pár finom falat, egy kis játék, szeretgetés, és a kis pom tekintete újra felcsillan. Bár már benne van a korban, megjelenése alapján szinte mindig kölyöknek nézik, amihez vidám természete és játékos, aktív lénye is hozzájárul.

 

 

Szívderítő mosolyának senki sem tud ellenállni, amivel talán ő maga is tisztában van. Bár sok mindent leolvashatunk pofijukról, viselkedésükből, valójában örök rejtély marad, mi jár kedvenceink fejében.

 

Chevy azonban nem gondolja túl a dolgokat: csak mosolyog továbbra is, örömmel töltve el mindazokat, akikkel találkozik. És milyen jól teszi, igaz?

 

Kutyamosoly - Egy jó meleg pulóver is okot adhat az örömre
Kutyamosoly - Egy jó meleg pulóver is okot adhat az örömre
Fotó: Instagram/@chevysmiles

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Instagram/@chevysmiles

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ilyen aranyosan reagált a kutya, amikor megkérték anyukája kezét Ilyen aranyosan reagált a kutya, amikor megkérték anyukája kezét
A váratlan lánykérés a golden retrievert is meglepte. Nézzétek, hogy fogadta a hírt!

Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül! Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül!
Te is elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha kedvenced elmesélhetné, mit érez? Az alábbi jelek segítségével megtudhatod a választ az egyik legfontosabb kérdésre is: boldog-e a kutyád?

10 dolog, amivel boldogabbá és teljesebbé teheted kutyád életét 10 dolog, amivel boldogabbá és teljesebbé teheted kutyád életét
Kutyáink ügyesen alkalmazkodnak az emberi környezethez, ám néhány aprósággal mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy elmondhassák magukról: óriási szerencsém van a gazdimmal!

7 dolog, ami miatt kutyád boldogabb Nálad 7 dolog, ami miatt kutyád boldogabb Nálad
Majd’ kicsattan az örömtől, a boldogságtól! Folyton örül, nagyon ritka, hogy ne lenne jó kedve. De mi lehet kutyáink titka? Lessük el tőlük, tanuljunk négylábú tanítómestereinktől!

Hangos tapssal búcsúztatták a menhely legrégebbi lakóját, amikor hazasétált új gazdájával Hangos tapssal búcsúztatták a menhely legrégebbi lakóját, amikor hazasétált új gazdájával
„Fikarcnyit sem érdekelték a játékok, a finom falatok. Egyszerűen csak haza akart menni.” Megható videóban búcsúztatták el védencüket az állatmentők.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Rehabportál Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Másfél milliárd forinttal támogatja a kormány az állatvédelmet Hírek - Címlapon
Másfél milliárd forinttal támogatja a kormány az állatvédelmet
Odaült egy vadidegen lábához a reptéren a corgi - kiderült, előző éjjel elvesztett kedvencét gyászolja a férfi Hírek - Címlapon
Odaült egy vadidegen lábához a reptéren a corgi - kiderült, előző éjjel elvesztett kedvencét gyászolja a férfi