A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egyetlen fotóddal is segítheted a menhelyi árva állatokat!

2020. July 24., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




… és még ajándékot is nyerhetsz! A feltöltött fotók után a jótékonysági játék szervezője nagy értékben ajánl fel állateledelt a menhelyi állatoknak.



 

A kedvencedről készült egyetlen mókás fotóval is hozzájárulhatsz a menhelyi állatok segítéséhez a Lidl által indított Állati fesztivál keretein belül. A kampány célja, hogy a vállalat - állatszerető vásárlóival összefogva - megtöltse a Rex Kutyaotthon gazdára váró cicáinak, kutyáinak a tálkáját, valamint felhívja a figyelmet a felelős állattartás fontosságára. 

 

A játékban és a jótékonysági akcióban való részvételhez nem kell mást tenni, mint feltölteni egy fotót kedvencedről, amin épp valami vicces dolgot csinál, vagy mókásan fekszik, esetleg játék közben bolondozik. A 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő fotó feltöltőit értékes ajándékutalvánnyal jutalmazza a Lidl, de az összes képfeltöltő között is kisorsolnak majd ajándékkártyákat. 

 

De ami talán a legfontosabb: ha összejön 5000 feltöltött kép augusztus 9-ig, a Lidl Magyarország 2.000.000 forintot ajánl fel a Rex Kutyaotthon árva lakóinak. Így az adománygyűjtésben való részvételhez most elegendő mindössze egy fotó feltöltése!

 

 

A játékról és a jótékonysági akcióról ide kattintva található bővebb információ.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit
Legszívesebben a nap minden percét együtt töltenénk imádott kedvencünkkel, ám sokunk számára ez sajnos nem lehetséges. Mivel varázsolhatjuk komfortosabbá az egyedüllét idejét?

Kutyapancsoló: biztonságos, ha a gyerekmedencében játszik a kutyám? Kutyapancsoló: biztonságos, ha a gyerekmedencében játszik a kutyám?
Könnyen rávágjuk, hogy „naná”, de talán kevesen vannak tisztában a lehetséges veszélyekkel. Lássuk, melyek ezek!

Több mint kilenc tonna állateledellel támogatja a Lidl a menhelyi kisállatok ellátását Több mint kilenc tonna állateledellel támogatja a Lidl a menhelyi kisállatok ellátását
Több mint kilenc tonna, mintegy ötmillió forint értékű állateledellel támogatja a menhelyi kisállatok ellátását a Lidl Magyarország Telitálka kampányával. A kampány célja a felelős állattartásra való figyelemfelhívás és a nehéz sorsú állatok élelmezéséhez való hozzájárulás.

5 dolog, amit a kutyád szívesen elmondana Neked, ha tehetné 5 dolog, amit a kutyád szívesen elmondana Neked, ha tehetné
Bárcsak beszélni tudna – kívánjuk nap, mint nap kedvencünkre nézve. Vajon, mi járhat az okos kis buksijában? Mit üzenne nekünk, ha lehetősége adódna rá?

Kisállat-olimpiát rendez egy menhely a lelkes gazdikeresők részvételével Kisállat-olimpiát rendez egy menhely a lelkes gazdikeresők részvételével
Videóközvetítések segítségével mi is drukkolhatunk a szőrös, borzas, tollas és pikkelyes versenyzőknek. Csak imádni lehet mindnyájukat!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Rehabportál AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyánkra is veszélyes a mérgező kaukázusi medvetalp Hírek - Címlapon
Kutyánkra is veszélyes a mérgező kaukázusi medvetalp
Súlyosan sérült kutya bukkant fel a semmi közepén álló háznál - segítséget kért, végül családra talált Hírek - Címlapon
Súlyosan sérült kutya bukkant fel a semmi közepén álló háznál - segítséget kért, végül családra talált