A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Farokkal a homlokán született a kiskutya - ő az internet új kedvence

2019. november 15., 12:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Különleges megjelenéssel született az "unikornis" kiskutya - az internetezők legalábbis így hívják a kölyköt, aki egy kis kutyafarokkal a homlokán született. A kölyöknek nem indult könnyen az élete: a fagyhalál széléről mentették az állatvédők.



A Mac's Mission nevű állatvédő szervezet mentette meg a fagyhalál széléről Narwhal-t, az apró kölyökkutyát. A 10 hetes apróság teljesen áthűlt a fagyos hidegben Missouriban, az egyik mancsán már fagyási sérülések is voltak.

 

Szerencsére még épp időben sikerült megmenteni, így hamar felépülhet az egyébként teljesen egészséges unikorniskutya. Ezt a becenevet adták a szervezet önkéntesei a kutyának, nem véletlenül: Narwhal homlokán ugyanis egy kis farkinca nőtt.

 

 

 

 

 

Az állatorvosi vizsgálatok során megröntgenezték a kölyköt, ami szerint a rossz helyre nőtt farok nem kapcsolódik semmihez. Haszna nincs, de fájdalmat, vagy hátrányt sem okoz a négylábúnak, nem is zavarja semmiben, így nem kell azt eltávolítani.

 

Mindenesetre még egy ideig megfigyelés alatt tartják a kis egyszarvút, addig pedig nem örökbefogadható. Különlegessége miatt már most rengeteg rajongót szerzett Narwhal az interneten, így attól nem fél a szervezet, hogy ne akadna gazdája.

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hónapokig látogatta a férfi a félős, beteg kutyát, mire sikerült elnyernie bizalmát Hónapokig látogatta a férfi a félős, beteg kutyát, mire sikerült elnyernie bizalmát
„Ránéztem, és azt mondtam neki: Mindenki lemondott már rólad, de én nem fogok. Egy nap haza foglak vinni.”

Eljárás indult egy fiatal férfi ellen, aki négy újszülött kiskutyát tett ki egy szemetes mellé Eljárás indult egy fiatal férfi ellen, aki négy újszülött kiskutyát tett ki egy szemetes mellé
Megdöbbentő embertelenség: egy veszprémi társasház szemetese mellé tett ki egy fiatal férfi négy újszülött kiskutyát. Az elkövető ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást indított.

Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya
… de nem volt egyedül. Négy aprócska kölykét szerette volna biztonságban tudni, mielőtt feladná a reményt.

Miért félnek egyes kutyák a hangos zajoktól és a tűzijátéktól, míg mások nem? Miért félnek egyes kutyák a hangos zajoktól és a tűzijátéktól, míg mások nem?
Tomboló vihar nyáron, tűzijáték ünnepségekkor és újévkor… Rengeteg kutyát tölt el rettegéssel a velük járó hangzavar, de akadnak olyanok is, akiknek szinte fel sem tűnik, hogy mi zajlik körülöttük. Érdekes eredményeket mutatnak a kutatások is!

Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi? Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi?
Kíváncsiságuk és gyakran étvágyuk is határtalan. A legtöbb kutya előszeretettel rágcsál ágakat, kisebb gallyakat, néhányuk azonban jóízűen el is fogyasztja azokat… Mitől olyan finom a bot?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker Ebugatta Mondial Assistance GesmbH AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Ő az első hallássegítő kutya Magyarországon! Hírek - Címlapon
Ő az első hallássegítő kutya Magyarországon!
Charlie, a 15 éves haldokló labrador, aki még utolsó erejével elkísérte az oltárhoz szeretett gazdáját Hírek - Címlapon
Charlie, a 15 éves haldokló labrador, aki még utolsó erejével elkísérte az oltárhoz szeretett gazdáját