A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gazdára lelt a kutya, akit cukisága miatt vittek vissza a menhelyre

2018. március 19., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Történetének furcsa csavara után úgy tűnik, végre rátalált a szerető gazdára és a happy endre a bújós kutya.Helena története egy pillanat alatt meghódította a világot. A négy éves keverék kutya számára egyszer már felcsillant a remény, hogy boldog gazdis életet kezdhet, ám csalódnia kellett: a gazdijelölt rövid úton visszavitte őt a menhelyre mondván, túlságosan kedves. Ő ugyanis olyan kutyust szeretett volna, aki magabiztosan őrzi a házat, elrettentve a betolakodókat. Helena személyisége azonban ennek szöges ellentéte.

 

Helenát a menhelyi gondozók úgy jellemezték, hogy ő egy igazi “tépőzáras”- kutya, aki mindent megtesz, hogy minél közelebb legyen szeretett gazdájához, és ezt a közelséget a nap minden percében igényli. Ez a ragaszkodó természet és az emberekkel való túlzott kedvesség volt sok a gazdinak.

 

A kutya nem vágyik másra, csak egy gazdi rengeteg szeretetére
A kutya nem vágyik másra, csak egy gazdi rengeteg szeretetére

 

Helena szerencséjére a férfi inkább visszavitte a menhelyre őt, így a kutya bár újra menhelylakó lett, újabb esélyt kaphatott az igazi nagybetűs Gazdi megtalálására. Sokáig nem is kellett várnia: talán a nagy hírverésnek, talán csak egy véletlen találkozásnak köszönhetően rövidesen jelentkezett érte egy pár, akik azóta magukhoz is vették őt - és egyenesen imádják, hogy egy “tépőzáras”- kutyával oszthatják meg otthonukat.

 

Örökbefogadták a kutyát, így végre boldog gazdis élete lehet
Örökbefogadták a kutyát, így végre boldog gazdis élete lehet

 

 

 

Témába vág

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat
Mintha érezte volna, hogy most valami nagyon fontos dolog van történőben.

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH MTI Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Csernobil: egy épület tetejéről mentettek kutyát a munkások Hírek - Címlapon
Csernobil: egy épület tetejéről mentettek kutyát a munkások
Hallottál már Gyomkereső kutyáról? Hírek - Címlapon
Hallottál már Gyomkereső kutyáról?