A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gazdára lelt a kutya, akit cukisága miatt vittek vissza a menhelyre

2018. március 19., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Történetének furcsa csavara után úgy tűnik, végre rátalált a szerető gazdára és a happy endre a bújós kutya.Helena története egy pillanat alatt meghódította a világot. A négy éves keverék kutya számára egyszer már felcsillant a remény, hogy boldog gazdis életet kezdhet, ám csalódnia kellett: a gazdijelölt rövid úton visszavitte őt a menhelyre mondván, túlságosan kedves. Ő ugyanis olyan kutyust szeretett volna, aki magabiztosan őrzi a házat, elrettentve a betolakodókat. Helena személyisége azonban ennek szöges ellentéte.

 

Helenát a menhelyi gondozók úgy jellemezték, hogy ő egy igazi “tépőzáras”- kutya, aki mindent megtesz, hogy minél közelebb legyen szeretett gazdájához, és ezt a közelséget a nap minden percében igényli. Ez a ragaszkodó természet és az emberekkel való túlzott kedvesség volt sok a gazdinak.

 

A kutya nem vágyik másra, csak egy gazdi rengeteg szeretetére
A kutya nem vágyik másra, csak egy gazdi rengeteg szeretetére

 

Helena szerencséjére a férfi inkább visszavitte a menhelyre őt, így a kutya bár újra menhelylakó lett, újabb esélyt kaphatott az igazi nagybetűs Gazdi megtalálására. Sokáig nem is kellett várnia: talán a nagy hírverésnek, talán csak egy véletlen találkozásnak köszönhetően rövidesen jelentkezett érte egy pár, akik azóta magukhoz is vették őt - és egyenesen imádják, hogy egy “tépőzáras”- kutyával oszthatják meg otthonukat.

 

Örökbefogadták a kutyát, így végre boldog gazdis élete lehet
Örökbefogadták a kutyát, így végre boldog gazdis élete lehet

 

 

 

Témába vág

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Idén is indul a Négylábú szeretetfutár Idén is indul a Négylábú szeretetfutár
A Rex Kutyaotthon Alapítvány a karácsony közeledtével idén is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kezdeményezését. A program célja, hogy menhelyi állatok melegséget vigyenek a magányosan élő, az ünnepeket egyedül töltő emberek életébe, akik szívesen befogadnának egy négylábú házi kedvencet. Ebben az időszakban az Alapítvány kiemelt figyelmet fordít a magányosan élőkre és igényeik szerint árva kutyákat és macskákat juttatnak el hozzájuk.

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Praktiker Egyedi kutyás ajándéktárgyak Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Csernobil: egy épület tetejéről mentettek kutyát a munkások Hírek - Címlapon
Csernobil: egy épület tetejéről mentettek kutyát a munkások
Hallottál már Gyomkereső kutyáról? Hírek - Címlapon
Hallottál már Gyomkereső kutyáról?