A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu
Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Így trollkodta szét a kutya gazdái esküvőjét

2020. október 20., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Szem nem maradt szárazon a ceremónián - ám nem a meghatottságtól folyt a násznép és az ifjú pár könnye, hanem a nevetéstől. 

Kutyánk családtag, természetes hát, ha azt szeretnénk, ő is velünk legyen a nagy napon. Ám kutyáinknak más fogalma van a helyes és illendő viselkedésről, mint a kétlábú vendégeknek, így adódhatnak meghökkentő, vagy épp vicces szituációk. Ezekre meg lehet próbálni felkészülni - ám nem biztos, hogy mindenre gondolunk.

 

A szelíd óriás, Freya teljes értékű családtagnak számít, gazdái ezért el se tudták volna képzelni esküvőjüket nélküle. A mentett kutya tiszteletbeli koszorúslány szerepet kapott a nagy napon, gyönyörű virágokkal díszítették nyakörvét.

 

 

Freya is családtag, természetes volt hát, hogy a gazdái esküvőjén is jelen lesz
Freya is családtag, természetes volt hát, hogy a gazdái esküvőjén is jelen lesz
Fotó: thedodo.com

 

 

A kutya nagyon élvezte a figyelmet, a vendégeknél körbejárt simogatásért
A kutya nagyon élvezte a figyelmet, a vendégeknél körbejárt simogatásért
Fotó: thedodo.com

 

 

“Freya egy igazi angyal volt - mesélte a menyasszony, Kat Kenny a The Dodonak. - Velem volt, míg készülődtünk. Mikor kijöttünk, végigment a folyosón, boldogan köszöntötte az immár férjemet és a vendégeket. Akár egy sztár!”

 

A kutya élvezte a reflektorfényt, örült a felhajtásnak. Szabadtéri esküvő révén hagyták, hadd bóklásszon kedvére, és Freya ezt ki is használta. Miután begyűjtötte a simogatásokat, körbeszaglászott, gondolt egyet… hívta a természet!

 

És ha menni kell, hát menni kell... Hirtelen akadt dolgához megkereste a legmegfelelőbb helyet - a ceremónia pavilonja mögött találta meg, ahonnan pazar kilátása nyílt az esküvőre.

 

 

Ha menni kell, hát menni kell... Freya olyan helyet talált magának, ahonnan rálátott a ceremóniára
Ha menni kell, hát menni kell... Freya olyan helyet talált magának, ahonnan rálátott a ceremóniára
Fotó: thedodo.com

 

 

A násznép hatalmas nevetésben tört ki
A násznép hatalmas nevetésben tört ki
Fotó: thedodo.com

 

 

A vendégek persze premier plánban látták az eseményeket, és próbáltak illedelmesen félrenézni, mígnem a menyasszony édesanyja felkiáltott: “Ó, Ne! Freya...!” Ekkor már senki nem bírta tovább, és kitört a nevetés. Amint Freya végzett, mintegy vezényszóra tapsban tört ki a násznép, amit Freya igencsak büszkén fogadott.

 

Az ifjú pár, a gazdik persze egyáltalán nem bánták Freya akcióját, sőt, mondhatni hálásak neki, hogy egy ilyen vicces szituációval emlékezetessé tette a napot, és alaposan megnevettette a násznépet.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Segítség! Kakit eszik a kutyám! Segítség! Kakit eszik a kutyám!
Undort vagy meglepetést válhat ki a gazdiból, amikor észreveszi, hogy kedvence ürüléket fogyaszt. Lássuk a lehetséges okokat és megoldási tippeket!

Így lopta el a showt egy kutya a gazdái esküvőjén Így lopta el a showt egy kutya a gazdái esküvőjén
Egy esküvőt megszervezni nagy feladat, és még a részletes tervezés ellenére is akadnak nem várt szituációk, meglepetések. Hát még akkor, ha kutyás az esküvő! Bizony vidám pillanatokat okozhatnak a négylábúak a nagy napon…

Kutyaőrültek eljegyzési fotói - a 101 kiskutya után szabadon Kutyaőrültek eljegyzési fotói - a 101 kiskutya után szabadon
Minden kutyabolond ilyen fotókra vágyik: a jegyespárról készült képeken megelevenedik Walt Disney klasszikusának kedves jelenete. Természetesen a kutyák sem maradhattak le a képekről!

A kutyajólét egyik titka: az egészséges emésztőrendszer A kutyajólét egyik titka: az egészséges emésztőrendszer
Hajlamosak lehetünk úgy tekinteni az emésztőrendszerre, mintha egyetlen lényeges funkciója maga az emésztés lenne. Szerepe azonban szorosan összefonódik a kutya egészségével és szervezetének egyensúlyával.

Meghökkentően rendhagyó naptár a legőrültebb kutyásoknak Meghökkentően rendhagyó naptár a legőrültebb kutyásoknak
Nem mindennapi pózokban kapták lencsevégre a kutyákat a megjelenő naptárhoz - a mondhatni tolakodó fotókkal kiadott naptár nemes célt szolgál: a bevétel egy része egy állatvédő szervezethez kerül!

Virágcsokor helyett menhelyi kutyák pórázát adta koszorúslányai kezébe a menyasszony Virágcsokor helyett menhelyi kutyák pórázát adta koszorúslányai kezébe a menyasszony
Nem csak kutyabarát lehet egy esküvő, de egy-két ügyes trükkel, kreatív ötlettel a gazdátlan állatokon is segíthet az ifjú pár a nagy napon. Egy Missouri állambeli menyasszony esküvőjén menhelyen élő kutyákkal osztotta meg a rá irányuló figyelmet, hogy segítsen nekik a gazdisodásban.

Különleges ajándék a menhelynek: esküvőn adakozott a násznép Különleges ajándék a menhelynek: esküvőn adakozott a násznép
Minden napra jut egy, vagy több szörnyű, elszomorító hír állatbántalmazásokról, elhagyott, kidobott kutyákról, az állatvédelem nehézségeiről. A fekete fellegek között azonban néha kikukucskál a napsugár, hogy felmelegítse szívünket. Így érkezett a hír a nem mindennapi nászajándékról is...

Egy magányos kutya zavarta meg az esküvőjüket - így váltak egy családdá Egy magányos kutya zavarta meg az esküvőjüket - így váltak egy családdá
A heves eső elől menekült be a násznép sátrába a kóbor kutya, majd a menyasszony fátylán szundikálta végig a ceremóniát. Egy nem mindennapi egymásra találás története.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Brimo partysátor JULIUS-K9 EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Megválasztották az év kilátóját: a balatonboglári Xantus János Gömbkilátó megér egy kirándulást! Hírek - Címlapon
Megválasztották az év kilátóját: a balatonboglári Xantus János Gömbkilátó megér egy kirándulást!
300 kutyát fogadott be egy férfi az otthonába, hogy megmentse őket a Delta hurrikán elől Hírek - Címlapon
300 kutyát fogadott be egy férfi az otthonába, hogy megmentse őket a Delta hurrikán elől
fb-text