A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Így várja az öregecske husky a parkban, hogy megsimogassák az emberek

2022. június 24., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Séta közben meg-meg pihen, olykor még el is bóbiskol. De addig is örömmel fogadja a kedveskedést, és mosolyt csal a járókelők arcára.A 13 éves szibériai husky egyik kedvenc elfoglaltsága nem más, mint a kétlábúakkal való találkozás. Hime számára már kicsit nehezebben mennek a séták, lassabban lépked, és több pihenőt iktat be. Ez pedig remek lehetőséget nyújt arra, hogy begyűjtsön egy-egy kedves szót és simogatást mindenkitől, aki elhalad mellette.

 

„Szívesen elüldögél a kedvenc helyén, ahonnan figyelemmel követheti, mi minden történik körülötte. Bármerre is járunk, örömmel fogadja az emberek kedveskedését” - mesélte gazdája, David Naghadana.

 

 

A 13 éves husky nagyon örül az embereknek
A 13 éves husky nagyon örül az embereknek
Fotó: David Naghadana

 

 

Kölyökkorában fogadtak örökbe a férfi, s az elmúlt években barátságuk egyre szorosabbá vált. Idős kora miatt Hime mindennapjaira árnyékot vet az ízületi gyulladás, de gazdája minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy enyhítse fájdalmait, és egy kis örömet csempésszen életébe. A mosolygós bundás gyakran látható, ahogy a bicikli utánfutójában teszi meg a parkba vezető utat.

 

Leginkább az angliai Richmondban található otthonukhoz közeli folyóparton szeretnek kikapcsolódni, hiszen itt sokaktól lehet begyűjteni a kutyasimiket. De azért új élményekre is szükség van időnként, ezért szebbnél-szebb helyeket fedeznek fel együtt.

 

„Nagyon szeret érdekes és izgalmas helyekre ellátogatni, a fő, hogy ott is legyen egy békés pont, ahova leheveredhet szusszanni. Ha kényelemben és biztonságban érzi magát, néha még el is bóbiskol.”

 

 

 

 

Gazdi és kutyája mindent együtt csinálnak, és reményeik szerint még sokáig élvezhetik egymás társaságát:

 

„Mellettem volt, amikor a koronavírus járvány miatt otthon kellett maradnunk. Én is mellette leszek, míg átkel a szivárványhídon. Az élet egy kutyával valóban olyan, mint egy szivárvány: kölyökkorban rengeteg örömmel ajándékoznak meg, és amikor megöregszenek, neked adják lényük legszebb kincseit” - fejezte ki kedvence iránti szeretetét a férfi, aki minden nap hálát ad azért, hogy ilyen csodálatos négylábú társat kapott az élettől.

 

 

 

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: David Naghadana

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

„Ő az életem fénypontja” - 16 évesen is remek formában van Venus Williams kedvence „Ő az életem fénypontja” - 16 évesen is remek formában van Venus Williams kedvence
Különleges kapcsolatot ápol kutyusával a világhírű teniszezőnő. Minden győzelme eltörpül amellett, mennyire szeretik egymást Harryvel, a kisöreggel.

A kutyák is átélhetik a runner's high érzését futás után A kutyák is átélhetik a runner's high érzését futás után
Ha szeretsz futni, és megtapasztaltad már azt az euforikus boldogságot, ami egy-egy kiadósabb edzés után elöntheti az embert, talán nem ér váratlanul, ha azt állítjuk, hogy négylábú barátainknál sem ritka a jelenség. Mi okozza és mire kell figyelni, ha kedvencünkkel együtt futnánk?

5 dolog, amit a kutyád szívesen elmondana Neked, ha tehetné 5 dolog, amit a kutyád szívesen elmondana Neked, ha tehetné
Bárcsak beszélni tudna – kívánjuk nap, mint nap kedvencünkre nézve. Vajon, mi járhat az okos kis buksijában? Mit üzenne nekünk, ha lehetősége adódna rá?

23 napot élt túl a romok alatt egy husky Törökországban 23 napot élt túl a romok alatt egy husky Törökországban
Élelem és víz nélkül élt túl három hetet a romok alatt Alex, a husky. Rettentően legyengült, de hálásan nyalogatta meg megmentőit.

Ilyen csodásan néz ma ki Abby, a szemét között talált csúnyácska öreg kutyus Ilyen csodásan néz ma ki Abby, a szemét között talált csúnyácska öreg kutyus
Csak egy kis szeretetre és gondoskodásra volt szüksége a kisöregnek, hogy újra ragyoghasson.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál MOL Nyrt. Mondial Assistance GesmbH Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyagyártó nagyhatalom vagyunk – A szaporítókról készült dokumentumfilm Hírek - Címlapon
Kutyagyártó nagyhatalom vagyunk – A szaporítókról készült dokumentumfilm
Embertelen körülmények között tartott kutyákat foglaltak le a kaposvári rendőrök Hírek - Címlapon
Embertelen körülmények között tartott kutyákat foglaltak le a kaposvári rendőrök