A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ilyen aranyosan reagált a kutya, amikor megkérték anyukája kezét

2021. december 14., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
A váratlan lánykérés a golden retrievert is meglepte. Nézzétek, hogy fogadta a hírt!Vannak pillanatok az életben, amiket sohasem felejtünk el. Szívünkben őrizzük az emléket, s amikor csak visszagondolunk rá, kellemes melegség járja át lelkünket is. Kedvenceink egy-egy vicces mozzanata pedig még különlegesebbé varázsolhatja e pillanatokat.

 

Így történt ez Sonny kutyus esetében is, amikor egy szép napon gazdái, Madison és Jack a tengerpart felé vették az irányt. Sem ő, sem anyukája nem sejtette, hogy a szokásos séta helyett életre szóló meglepetésben lesz részük.

 

Egy boldog család - Sonny, a golden retriever és gazdái, Jack és Madison
Egy boldog család - Sonny, a golden retriever és gazdái, Jack és Madison
Fotó: Madison Hawes

 

Jack ugyanis éppen erre az alkalomra időzítette a lánykérést! Ami egy közös fotónak indult egy szeles napon, végül szívmelengető fordulatot hozott:

 

„Hihetetlenül elérzékenyültem, amikor Jack letérdelt előttem. Már nagyon régóta szerettem volna a felesége lenni” – emlékezett vissza az ifjú menyasszony.

 

Ám nem ő volt az egyetlen, akiből előtörtek az érzelmek. Sonny, a golden retriever tekintete felcsillant, és örömében fel-alá kezdett rohangálni. Mintha tudta volna, hogy most valami nagyon-nagyon fontos dolog történik, aminek ő is a részese. Egyszerűen elragadták az érzelmek:

 

@bodybymadison

Yes #proposal #engaged #engagement

♬ Beige - Audiotree Live Version - Yoke Lore

 

Madison természetesen igent mondott, és úgy tűnik, hogy Sonny is. Ennél örömtelibb lánykérést aligha kívánhatott volna magának a család:

 

„Elsírtam magam, aztán Sonnyra rájött az ötperc. Nem bírtuk ki, hogy ne nevessünk rajta, annyira gyorsan száguldozott körbe-karikába. Azt hiszem, abban a pillanatban jöttem rá, hogy minden, amit az életben szerettem volna, az ölembe hullott.”

 

Egy álom vált valóra, és e tengernyi szeretet közepette az ifjú jegyesek négylábú barátja pofiján még bájosabb mosoly virított. Sok boldogságot kívánunk!

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Tiktok/@bodybymadison

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Így örült a menhelyi kutya, amikor megértette, hogy őt most örökbefogadják Így örült a menhelyi kutya, amikor megértette, hogy őt most örökbefogadják
Pofiján hatalmas vigyorral köszönte meg, hogy az állatmentők gondját viselték, még mancsot is nyújtott és puszikat is adott nekik. Szívmelengető videó!

A hűség és odaadás jelképe: 14 évig őrizte gazdája sírját Bobby, a terrier A hűség és odaadás jelképe: 14 évig őrizte gazdája sírját Bobby, a terrier
Skócia, 1858. A bozontos kiskutya gazdáját súlyos betegség ragadta el. Bobby elkísérte utolsó útjára, majd leheveredett a sírhantra, és elhatározta, hogy vigyáz rá, amíg csak él.

Miért zizzennek meg a kutyák fürdetés és úszás után? Miért zizzennek meg a kutyák fürdetés és úszás után?
Megrázza magát, majd heves dörgölőzésbe kezd, vagy körbe-körbe rohangál eszméletlen sebességgel… Mintha kivetkőzne magából azok után, hogy megfürdettük, vagy pancsolt egy hatalmasat a vízben. Vajon miért csinálja?

Egy vadidegen kutya pislogott a párra az ágyban, mikor felébredtek az éjszaka közepén Egy vadidegen kutya pislogott a párra az ágyban, mikor felébredtek az éjszaka közepén
Úgy aludt a puha párnák között, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Imádnivaló videón a labrador, ahogy a szökőkútban önfeledten pancsol Imádnivaló videón a labrador, ahogy a szökőkútban önfeledten pancsol
„Nem lehet betelni vele.”

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta Praktiker AEGON Magyarország Zrt. Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Bíróság előtt a tiltott állatviadal szervezői – börtönbüntetést is kaphatnak Hírek - Címlapon
Bíróság előtt a tiltott állatviadal szervezői – börtönbüntetést is kaphatnak
Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat? Hírek - Címlapon
Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat?