A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ilyen aranyosan reagált a kutya, amikor megkérték anyukája kezét

2021. december 14., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
A váratlan lánykérés a golden retrievert is meglepte. Nézzétek, hogy fogadta a hírt!Vannak pillanatok az életben, amiket sohasem felejtünk el. Szívünkben őrizzük az emléket, s amikor csak visszagondolunk rá, kellemes melegség járja át lelkünket is. Kedvenceink egy-egy vicces mozzanata pedig még különlegesebbé varázsolhatja e pillanatokat.

 

Így történt ez Sonny kutyus esetében is, amikor egy szép napon gazdái, Madison és Jack a tengerpart felé vették az irányt. Sem ő, sem anyukája nem sejtette, hogy a szokásos séta helyett életre szóló meglepetésben lesz részük.

 

Egy boldog család - Sonny, a golden retriever és gazdái, Jack és Madison
Egy boldog család - Sonny, a golden retriever és gazdái, Jack és Madison
Fotó: Madison Hawes

 

Jack ugyanis éppen erre az alkalomra időzítette a lánykérést! Ami egy közös fotónak indult egy szeles napon, végül szívmelengető fordulatot hozott:

 

„Hihetetlenül elérzékenyültem, amikor Jack letérdelt előttem. Már nagyon régóta szerettem volna a felesége lenni” – emlékezett vissza az ifjú menyasszony.

 

Ám nem ő volt az egyetlen, akiből előtörtek az érzelmek. Sonny, a golden retriever tekintete felcsillant, és örömében fel-alá kezdett rohangálni. Mintha tudta volna, hogy most valami nagyon-nagyon fontos dolog történik, aminek ő is a részese. Egyszerűen elragadták az érzelmek:

 

@bodybymadison

Yes #proposal #engaged #engagement

♬ Beige - Audiotree Live Version - Yoke Lore

 

Madison természetesen igent mondott, és úgy tűnik, hogy Sonny is. Ennél örömtelibb lánykérést aligha kívánhatott volna magának a család:

 

„Elsírtam magam, aztán Sonnyra rájött az ötperc. Nem bírtuk ki, hogy ne nevessünk rajta, annyira gyorsan száguldozott körbe-karikába. Azt hiszem, abban a pillanatban jöttem rá, hogy minden, amit az életben szerettem volna, az ölembe hullott.”

 

Egy álom vált valóra, és e tengernyi szeretet közepette az ifjú jegyesek négylábú barátja pofiján még bájosabb mosoly virított. Sok boldogságot kívánunk!

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Tiktok/@bodybymadison

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A tündéri segítőkutyát is kitüntették, amikor elkísérte gazdáját a diplomaosztójára A tündéri segítőkutyát is kitüntették, amikor elkísérte gazdáját a diplomaosztójára
Justin még csak 6 éves, de büszkén vette át diplomáját. Bizony, egy golden retrieverről van szó, aki lelkesen támogatta fogyatékkal elő gazdiját egyetemi tanulmányai során is.

Miért szeretik annyira a kutyák a pocaksimit? Miért szeretik annyira a kutyák a pocaksimit?
Simogatás közben kedvenced a hátára hemperedik és ragyogó tekintettel néz? Mintha azt kérné, vakargasd meg a pocakját is. Mitől olyan jó, és mit árul el kettőtök kapcsolatáról?

Minden reggel így várja a postást a hatalmas kutya, hogy üdvözölhesse Minden reggel így várja a postást a hatalmas kutya, hogy üdvözölhesse
Egyszerűen imádják egymást!

Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
A kötelék gazdi és kutyája között hihetetlenül erőteljessé válhat, értéke számokban nem mérhető. Egymás iránti szeretet, megbecsülés, de mindenek felett bizalom, amin alapszik. Milyen jelekből tudhatod, hogy kedvenced bízik benned?

Miért bökdös az orrával a kutyám? Miért bökdös az orrával a kutyám?
Figyelemre vágyik, finomságot szeretne, aggódik értünk vagy a segítségünket kéri? Íme 10 fontos üzenet, melyet a kutyaorr közvetíthet felénk!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Egyedi kutyás ajándéktárgyak Beagle Club Online Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Bíróság előtt a tiltott állatviadal szervezői – börtönbüntetést is kaphatnak Hírek - Címlapon
Bíróság előtt a tiltott állatviadal szervezői – börtönbüntetést is kaphatnak
Levél a leendő kedvencedtől - Így készítsd fel szerettedet, ha meglepnéd egy kutyával Hírek - Címlapon
Levél a leendő kedvencedtől - Így készítsd fel szerettedet, ha meglepnéd egy kutyával