A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Itt bizony a kutyák viszik a prímet (meg a falatkát)!

2015. március 20., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló




Kutyabarát helyeket gyűjtő szerkesztőségünk a minap egy meglehetősen egyedülálló weboldalra talált, amely a kellemeset vagy ha úgy tetszik, a cukiságot ötvözi
a hasznossal. A “Gazdik Receptje” első ránézésre egy egyszerű receptoldal, ám néhány perces böngészés után rájöttünk, hogy sokkal több annál.



Hogy jön ez a kutyabarát témakörhöz?! Képzeljük el, amint főzés közben négylábú házi kedvencünk megérkezik a lakás mágneses mezejébe; a konyhába! Éhenkórászsága morzsákat keresve jár-kel a lábunk alatt, mielőtt szaktudását megcsillogtatná, majd hirtelen, észrevétlenül leül a konyha sarkában, (vagy a lábunk alatt) és megkezdi professzionális hipnotizőri munkáját.

 

Nos, ezen munkafolyamatokból láthatunk ízelítőt különböző háztartásokból, miközben más és más kutyus végzi ugyanezt más- és más étel készítése közben. Legyen az egy jó kis marhapörkölt, vagy egy habostorta, a négylábú hipnotizőr rendre megjelenik és teszi a dolgát: kitartóan ücsörög, téblábol a konyhaasztal körül, míg végül eléri a célját: kinézi a szánkbólvagy épp a fazékból a készülő ebédet.

 

 

De mindeközben a gazdi sem tétlenkedik: ilyenkor a fakanál fényképezőgépre cserélődik, és a főzés művészetbe torkollik. A gazdik így a fakanál és a fényképezőgép segítségével “alkotnak”, és kutyájuk varázslatos "bociszemeivel" teszik izgalmasabbá a recepteket, amik a gyűjteménybe kerülnek.

 

Abba a gyűjteménybe, amiben a cuki kunyeráló kutyák képei játsszák a központi szerepet az egyébként abszolút ételekről szóló, ám de kutyabarát, szórakoztató weboldalon.

 

Az oldal további érdekessége, hogy míg a cukiságok között böngészünk, és dolgunk csupán megmosolyogni azokat, ezzel párhuzamosan hasznos, főleg kutyákra vonatkozó táplálkozási tanácsokat olvashatunk egy-egy alapanyagról, vagy ételről, amellett, hogy természetesen maguk az ételek receptjei sem elhanyagolhatók.

 

 

Bár az ételek általánosan a gazdik étrendjébe tartoznak, azért minden recept megemlíti kedvencünket, ill. a választékban kutyáknak való ételeket is találunk! ...és mi garantálhatná jobban a receptekben olvasható ételek jó illatát és finomságát, mint maguk a képeken kukkoló, esetleg épp lakmározó kutyusok?!

 

A gazdikreceptje.hu továbbra is várja a kutyás étel recepteket, úgyhogy kedves gazdik! Főzésre fel!

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ehetnek a kutyák sonkát? Ehetnek a kutyák sonkát?
Bár az ünnepek már elmúltak, a húsvéti sonkából maradt falatokra még mindig áhítozhat kedvencünk. De kaphat belőle?

Miért eszik füvet a kutyám? Miért eszik füvet a kutyám?
Éhes? Fáj a pocakja? Szorongását próbálja enyhíteni? Vagy csupán megszokásból legelészik? Mit kell tudnunk a fűevésről és hogyan segíthetünk kedvencünknek, ha túlzásba viszi?

Egészséges tápanyagforrás kutyáknak is: a tojás Egészséges tápanyagforrás kutyáknak is: a tojás
Ha kedvencünk valaha is kóstolta már a főtt tojást, elképzelhető, hogy pillanatokon belül a konyhában terem, amint elkezdjük feltörni a héját. Tűkön ülve várja, mikor kaphat belőle – mintha tudná, hogy neki is jót tesz. Mi teszi olyan értékes finomsággá a tojást?

Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért
Csillogó tekintet, pajkos fülek, imádnivaló mosoly a pofiján - ugye milyen jó lenne megörökíteni egy csodás fényképen? Néha nem is olyan egyszerű, de egy kis kreativitással már készülhetnek is a szuper fotók kedvencedről!

Rossz lehelet – Miért büdös a kutya szája? Rossz lehelet – Miért büdös a kutya szája?
Kedvenceink szájszaga amellett, hogy kellemetlen, komoly gondot is jelezhet. Mi minden állhat a hátterében, és hogyan segíthetünk kutyánknak?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Egyedi kutyás ajándéktárgyak Rehabportál MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Virágot, csak az illatáról! Hírek - Címlapon
Virágot, csak az illatáról!
“Ajkai Panka Rád vár!” Hírek - Címlapon
“Ajkai Panka Rád vár!”