A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kalifornia állam betiltotta a szőrmekereskedelmet

2019. október 14., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Egy lépéssel közelebb egy együttérző jövő felé - Kalifornia államban elfogadták a törvényjavaslatot, mely a szőrmekereskedelem betiltását javasolta.



Történelmet írt az amerikai Kalifornia állam azzal, hogy elfogadta azt a törvényjavaslatot, mely betiltaná a szőrmekereskedelmet. A remek hírről az amerikai The Animal Hope & Wellness foundation számolt be Facebook oldalán. 

 

A törvényjavaslat elfogadását komoly munka előzte meg: több állatvédő szervezet és aktivisták összefogásával sikerült keresztülvinni.  Az új törvény összhangban lesz a vállalatok és az önkormányzatok által az utóbbi években kidolgozott szőrmementes politikákkal.

 

A törvénynek hála több száz, akár több ezer állat menekülhet meg a felesleges, értelmetlen szenvedéstől. A törvény, bár csak egyetlen államra vonatkozik, nagy lépés,  és remélhetőleg jó példával jár majd elöl más államok és országok számára is.

 

 

 


 


Indexkép forrás: aliceanimalwelfare.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Komoly sérülések, betegségek forrása lehet a túl hosszú kutyakarom Komoly sérülések, betegségek forrása lehet a túl hosszú kutyakarom
Ha kutyánk nem koptatja megfelelően karmait, túlságosan hosszúra nőhetnek, ez pedig fájdalmas sérülésekhez, és idővel ízületi problémákhoz vezethet. Fordítsunk kiemelt figyelmet a megelőzésre!

6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez 6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez
A kutyamancs, e bámulatos szerkezet akkor működik a legjobban, ha erős és egészséges. Ám elég egy apró sérülés és hetekig is eltarthat a gyógyulás. A következő tippek nemcsak a probléma felismerésében, hanem annak megelőzésében is segíthetnek.

Miért pöttyös a kutyám nyelve? Miért pöttyös a kutyám nyelve?
A kutyák számos érdekességet tartogatnak számunkra. Néhányuknak nemcsak a bundáját, hanem még a nyelvét is pöttyök színesítik. Mi okozza és mikor kell betegségre gyanakodnunk?

A kutya bundája is korpásodhat - Mi okozhatja? A kutya bundája is korpásodhat - Mi okozhatja?
Apró fehér szöszmöszök a kutya bundáján? Csak nem korpásodik? Lehetséges egyáltalán?

Nébih: soron kívül vakcinázzák a rókákat Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében Nébih: soron kívül vakcinázzák a rókákat Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében
Soron kívül vakcinázzák a rókákat Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye egész területén 2024. február 24-25. között a veszettség magas kockázata miatt, az érintett térségben ebzárlat és legeltetési tilalom lép majd életbe - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatala (Nébih) szerdán az MTI-vel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MTI AEGON Magyarország Zrt. Irodakutya.com AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Börtönbe mehet a balotaszállási állatkínzó - megtörtént a vádemelés Hírek - Címlapon
Börtönbe mehet a balotaszállási állatkínzó - megtörtént a vádemelés
Parvo-vírus terjed Ausztriában Hírek - Címlapon
Parvo-vírus terjed Ausztriában