A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Két mentett kutya lesz a Buckingham palota új lakója: Beth és Bluebell költözik III. Károllyal és Kamillával

2022. szeptember 27., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Nem marad négylábúak nélkül a palota a királynő halála után: III. Károllyal és feleségével két kistestű kutya is érkezik. 

Hosszú évtizedekig corgik éltek a Buckingham palotában szeretett gazdájukkal: II. Erzsébet mellett szinte mindig volt legalább egy kutya. A királynő halála után kutyái András herceghez és egykori feleségéhez, Sarah Fergusonhoz kerülnek, a palota azonban nem marad négylábúak nélkül.

 

III. Károllyal és Kamillával két kistestű kutya érkezik a palotába: a jack russell jellegű keverékeket 2017-ben fogadták örökbe a  Battersea Dogs and Cats Home szervezettől. A 11 éves Beth és 10 éves Bluebell lesznek az első olyan kutyák a Buckingham palotában, akik mentettek és örökbefogadás útján kerültek gazdáikhoz.

 

 

III. Károllyal és Kamillával két kistestű kutya érkezik a palotába: Beth és Bluebell
III. Károllyal és Kamillával két kutya érkezik a palotába: Beth és Bluebell
Fotó: hellomagazine.com

 

 

Új otthonuk, a királyi birtok nem is állhatna távolabb attól az élettől, amit örökbefogadásuk előtt éltek: Kamilla egy rádiós beszélgetésen még 2020-ban elárulta, hogy a kutyákat borzalmas állapotban találták meg: Bethet egyszerűen kidobták, Bluebellt pedig egy erdőben találták meg. Kis teste csupa seb volt, alig volt szőre. A gondos kezeknek hála teljesen felépült. „Nagyon édes kiskutya, de egy kicsit neurotikus” – mondta a beszélgetésen Kamilla.

 

 

Beth és Bluebell a Country Life címlapján
Beth és Bluebell a Country Life címlapján
Fotó: countrylife.co.uk

 

 

A két kutya az év elején a Country Life címlapját is meghódította, méghozzá Cornwall akkori hercegnőjének gyöngyeibe „öltözve”.

 

Kamilla egyébként az örökbefogadásra buzdítja a briteket, felhívva a figyelmet a rengeteg állatra, akik menhelyen várják, hogy rájuk találjon egy szerető gazdi.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A 10 legjátékosabb kutyafajta A 10 legjátékosabb kutyafajta
Kedvességük, vidámságuk magával ragadó, vicces pillanataik mosolyt csalnak arcunkra. Mellettük igazán nem lehet unatkozni egy percig sem!

Szeretett állatai is búcsút vettek II. Erzsébettől a királynő temetésén Szeretett állatai is búcsút vettek II. Erzsébettől a királynő temetésén
Végső búcsút vettek II. Erzsébet királynőtől hétfő este egykori rezidenciája az ősi windsori kastély Szent György-kápolnájában.

Kiderült, hova kerülnek II. Erzsébet imádott kutyái Kiderült, hova kerülnek II. Erzsébet imádott kutyái
Eldőlt a királynő szeretett corgijainak sorsa: II. Erzsébet halála után a négylábúak York hercegéhez költöznek. Arról viszont még nincs információ, hogy a másik két kutyája kihez kerül majd.

Négyszer gyakrabban fordul elő kanoknál a kutyák fertőző daganatának egyik típusa, mint a szukáknál Négyszer gyakrabban fordul elő kanoknál a kutyák fertőző daganatának egyik típusa, mint a szukáknál
A legrégebbi kutyabetegség ma is szedi áldozatait, főként a világnak azon részein, ahol magas a kóbor kutyák száma. Bizonyos esetekben ez tehető felelőssé az orr- és szájüregi daganatokért, egy kutatás szerint főleg a kanoknál.

15 elárvult kiskacsát fogadott örökbe Fred, a 15 éves labrador 15 elárvult kiskacsát fogadott örökbe Fred, a 15 éves labrador
Szokatlan pótpapára leltek a pelyhesek, miután magukra maradtak egy középkori várkastély udvarán. Szívmelengető fotók!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Hírstart Beagle Club Online JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kennelköhögés kutyáknál - Mit kell tudnunk a betegségről? Hírek - Címlapon
Kennelköhögés kutyáknál - Mit kell tudnunk a betegségről?
Felébresszük kutyánkat, ha úgy érezzük, rosszat álmodik? Hírek - Címlapon
Felébresszük kutyánkat, ha úgy érezzük, rosszat álmodik?