A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kisállat-biztosítás az Aegon Biztosítótól

TB rendszer a kisállatok részére? Igen, ma már ez is elérhető!


2015. július 25., 06:00


Szerző: MateKrisz


Kategória: Közérdekű
A kisállat-biztosítás célja, egy hirtelen adódó baleset vagy betegség esetén az állatorvosi kezelési költségek térítése, így segít, hogy váratlan helyzetben ne kelljen fájdalmas döntést hoznod, ne az anyagi körülményeiden múljon kedvenced felépülése!Tudod, mi az a plusz védelem, melyre minden felelős gazdinak szüksége lehet?

 

Bizonyára Te is tudod, hogy a kisállatoknak az emberekkel ellentétben, nincs társadalombiztosításuk, így, ha megbetegszenek vagy baleset éri őket és állatorvosi kezelést kell igénybe venni, az a gazdi pénztárcáját terheli. Az orvosi ellátás pedig igen költséges, tízezrekbe, de akár százezrekbe is kerülhet.

Baleset bárhol, bármikor, bármilyen kisállattal történhet! Egy egyszerű izomrándulástól kezdve, a csonttöréseken keresztül, egészen a súlyos szemsérülésekig bezárólag hosszú a lista, és hosszú lehet a kezelés ideje is. Ez idő alatt Te fizeted meg a röntgenezést, az altatást, a kezelések, az utókezelések és felhasznált eszközök költségeit.

Vagy éppen, ahogy mi emberek, úgy házi kedvenceink is számos betegségtől szenvedhetnek. Ilyenkor szükségessé válhat számos laborvizsgálat: vérvétel, CT, EKG, ultrahang – ezek mind-mind súlyos ezer forintokba kerülnek. És akkor még nem beszéltünk a kezelés, illetve az utókezelés költségeiről.

 

Azzal, hogy kisállatot tartunk, vállaljuk annak minden felelősségét. Sajnos, egy kisállat számos kárt okozhat másoknak is, legyen az a közvetlen szomszédunk vagy egy ismeretlen személy. Az állatok kárt tehetnek autókban, kertekben, de akár másokat, embereket vagy más állatokat megtámadva, komoly anyagi károkat is okozhatnak – amit ugyancsak a gazdiknak kell megtéríteniük.

A kisállat-biztosítás most abban segít a felelős gazdiknak, hogy a fenti helyzetekben legalább az anyagiak miatt ne kelljen aggódni.

 

Kisállatbiztosítás 2

 

 

Hazánkban kizárólag az Aegon Biztosítónál érhető el önálló biztosítási formában a kisállat-biztosítás, amit olyan gazdiknak ajánlunk, akiknek fontos a kedvencükről való gondoskodás, és egy nem várt betegség vagy baleset esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.

A választott biztosítási csomagtól függően a biztosítás téríti a balesetből, betegségből adódó állatorvosi kezelések költségeit, de van olyan csomag, amiben megtérül a kisállat által harmadik félnek okozott úgynevezett felelősségi kár is.

 

 

Vajon neked való a kisállat-biztosítás?

 

Kisállat-biztosítást kizárólag kutyára és/vagy macskára köthetsz, mely betöltötte a 6 hónapos életkort, de 7 évesnél fiatalabb. (A már biztosított állat esetében a biztosítás védelme nem ér véget a korhatár elérésével.)

További feltételként a biztosító kötelezően előírja a mikrochip meglétét, és vannak olyan előírt oltások, melyekkel rendelkeznie kell a kisállatnak a biztosítás megkötésekor, valamint a biztosítás folyamatos életben tartásához is.

Továbbra is eddigi állatorvosodnál kezeltetheted kedvencedet, a Biztosítónak nincsenek szerződött partnerei, így bármely állatorvoshoz fordulhatsz, ha annak van államilag elismert állatorvosi végzettsége és működési engedélye.

 

 

Kíváncsi vagy, mennyibe kerül, és hogyan lehet neked is ilyen biztosításod?

 

Három biztosítási csomag került kialakításra, melyek árban és szolgáltatásukban egymástól eltérnek. A legolcsóbb csomag már megköthető napi 18 forinttól, de a legdrágább csomag sem kerül többe, mint napi 57 Ft. A kisállat- biztosítást online tudod megkötni, és az éves díjat egy összegben, online bankkártyás díjfizetéssel tudod rendezni.

 

Biztosítási csomagok

 

 

További információk és díjszámítási lehetőség weboldalunkon, illetve az Aegon Biztosító weboldalán érhető el.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: https://www.aegon.hu/

Témába vág

Lipoma, a jóindulatú zsírdaganat kutyáknál Lipoma, a jóindulatú zsírdaganat kutyáknál
Zsírcsomó, zsírdaganat, lipoma… Első olvasatra ijesztően hangozhatnak e kifejezések, ám legtöbb esetben jóindulatú daganatokról van szó. Mit kell tudni róluk és mi a teendőnk?

A kutyák is lehetnek csiklandósak? A kutyák is lehetnek csiklandósak?
Elgondolkodtál már valaha azon, mit csinál a kutyád, amikor lábaival kalimpál, miközben a pocakját vagy hátát vakargatod? Lehet, hogy csiklandozza az érintésed?

Hasnyálmirigy-gyulladás kutyáknál – Tünetek és teendők betegség esetén Hasnyálmirigy-gyulladás kutyáknál – Tünetek és teendők betegség esetén
Változatos tünetei miatt nem mindig könnyű felismerni a betegséget, ám az állapot hamar súlyosbodhat, ezért mielőbbi állatorvosi ellátást igényel. Hogyan segíthetünk kedvencünknek?

Így kerüld el a fagyálló mérgezést! Így kerüld el a fagyálló mérgezést!
A fagyálló egy erősen mérgező, az állatok számára édeskés illatú, és finom ízű folyadék. Azonban akár néhány nyalás is halálos lehet, visszafordíthatatlan vesekárosodást okozva a kutyának. Emiatt nagyon fontos, hogy mindent megtegyünk a fagyálló elkerülése érdekében!

Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi? Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi?
Kíváncsiságuk és gyakran étvágyuk is határtalan. A legtöbb kutya előszeretettel rágcsál ágakat, kisebb gallyakat, néhányuk azonban jóízűen el is fogyasztja azokat… Mitől olyan finom a bot?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak MTI Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Őzike és kölyök kutyus – Egy végtelen barátság kezdete Hírek - Címlapon
Őzike és kölyök kutyus – Egy végtelen barátság kezdete
Kutya a vízben - mire figyeljünk? Hírek - Címlapon
Kutya a vízben - mire figyeljünk?