A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kisállat-biztosítás az Aegon Biztosítótól

TB rendszer a kisállatok részére? Igen, ma már ez is elérhető!


2015. július 25., 06:00


Szerző: MateKrisz


Kategória: Közérdekű




A kisállat-biztosítás célja, egy hirtelen adódó baleset vagy betegség esetén az állatorvosi kezelési költségek térítése, így segít, hogy váratlan helyzetben ne kelljen fájdalmas döntést hoznod, ne az anyagi körülményeiden múljon kedvenced felépülése!



Tudod, mi az a plusz védelem, melyre minden felelős gazdinak szüksége lehet?

 

Bizonyára Te is tudod, hogy a kisállatoknak az emberekkel ellentétben, nincs társadalombiztosításuk, így, ha megbetegszenek vagy baleset éri őket és állatorvosi kezelést kell igénybe venni, az a gazdi pénztárcáját terheli. Az orvosi ellátás pedig igen költséges, tízezrekbe, de akár százezrekbe is kerülhet.

Baleset bárhol, bármikor, bármilyen kisállattal történhet! Egy egyszerű izomrándulástól kezdve, a csonttöréseken keresztül, egészen a súlyos szemsérülésekig bezárólag hosszú a lista, és hosszú lehet a kezelés ideje is. Ez idő alatt Te fizeted meg a röntgenezést, az altatást, a kezelések, az utókezelések és felhasznált eszközök költségeit.

Vagy éppen, ahogy mi emberek, úgy házi kedvenceink is számos betegségtől szenvedhetnek. Ilyenkor szükségessé válhat számos laborvizsgálat: vérvétel, CT, EKG, ultrahang – ezek mind-mind súlyos ezer forintokba kerülnek. És akkor még nem beszéltünk a kezelés, illetve az utókezelés költségeiről.

 

Azzal, hogy kisállatot tartunk, vállaljuk annak minden felelősségét. Sajnos, egy kisállat számos kárt okozhat másoknak is, legyen az a közvetlen szomszédunk vagy egy ismeretlen személy. Az állatok kárt tehetnek autókban, kertekben, de akár másokat, embereket vagy más állatokat megtámadva, komoly anyagi károkat is okozhatnak – amit ugyancsak a gazdiknak kell megtéríteniük.

A kisállat-biztosítás most abban segít a felelős gazdiknak, hogy a fenti helyzetekben legalább az anyagiak miatt ne kelljen aggódni.

 

Kisállatbiztosítás 2

 

 

Hazánkban kizárólag az Aegon Biztosítónál érhető el önálló biztosítási formában a kisállat-biztosítás, amit olyan gazdiknak ajánlunk, akiknek fontos a kedvencükről való gondoskodás, és egy nem várt betegség vagy baleset esetén szeretnék elkerülni a hirtelen felmerülő állatorvosi költségeket, kiadásokat.

A választott biztosítási csomagtól függően a biztosítás téríti a balesetből, betegségből adódó állatorvosi kezelések költségeit, de van olyan csomag, amiben megtérül a kisállat által harmadik félnek okozott úgynevezett felelősségi kár is.

 

 

Vajon neked való a kisállat-biztosítás?

 

Kisállat-biztosítást kizárólag kutyára és/vagy macskára köthetsz, mely betöltötte a 6 hónapos életkort, de 7 évesnél fiatalabb. (A már biztosított állat esetében a biztosítás védelme nem ér véget a korhatár elérésével.)

További feltételként a biztosító kötelezően előírja a mikrochip meglétét, és vannak olyan előírt oltások, melyekkel rendelkeznie kell a kisállatnak a biztosítás megkötésekor, valamint a biztosítás folyamatos életben tartásához is.

Továbbra is eddigi állatorvosodnál kezeltetheted kedvencedet, a Biztosítónak nincsenek szerződött partnerei, így bármely állatorvoshoz fordulhatsz, ha annak van államilag elismert állatorvosi végzettsége és működési engedélye.

 

 

Kíváncsi vagy, mennyibe kerül, és hogyan lehet neked is ilyen biztosításod?

 

Három biztosítási csomag került kialakításra, melyek árban és szolgáltatásukban egymástól eltérnek. A legolcsóbb csomag már megköthető napi 18 forinttól, de a legdrágább csomag sem kerül többe, mint napi 57 Ft. A kisállat- biztosítást online tudod megkötni, és az éves díjat egy összegben, online bankkártyás díjfizetéssel tudod rendezni.

 

Biztosítási csomagok

 

 

További információk és díjszámítási lehetőség weboldalunkon, illetve az Aegon Biztosító weboldalán érhető el.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: https://www.aegon.hu/

Témába vág

6 egyszerű tipp, hogy megőrizd kutyád mentális egészségét 6 egyszerű tipp, hogy megőrizd kutyád mentális egészségét
A kutyák rengeteg örömmel ajándékoznak meg minket, feltétel nélküli szeretetük mellett arra is mindig emlékeztetnek, hogy a boldogság olykor a legapróbb dolgokban rejlik. Mi tehetünk mi annak érdekében, hogy ők is kiegyensúlyozottak, vidámak legyenek?

Segítség! Kakit eszik a kutyám! Segítség! Kakit eszik a kutyám!
Undort vagy meglepetést válhat ki a gazdiból, amikor észreveszi, hogy kedvence ürüléket fogyaszt. Lássuk a lehetséges okokat és megoldási tippeket!

Edzés kutyával - 10 tipp, hogy mindkettőtök számára élvezetes legyen a testmozgás Edzés kutyával - 10 tipp, hogy mindkettőtök számára élvezetes legyen a testmozgás
A rendszeres testmozgás fontos része a kutya életének: hozzájárul fizikai egészségéhez, elősegíti, hogy kiegyensúlyozott és boldog legyen. Ha pedig kutyánkkal együtt végezzük, kapcsolatunk is erősebbé válik. Milyen szempontokra figyeljünk, ha belevágunk a közös edzésbe?

Honnan tudom, hogy lázas a kutyám? Honnan tudom, hogy lázas a kutyám?
És mit tehetek, hogy segítsek neki?

Kullancsveszély: 6 pont a kutya testén, melyet feltétlenül nézz át Kullancsveszély: 6 pont a kutya testén, melyet feltétlenül nézz át
A kullancsok által terjesztett fertőző betegségek komoly veszélyt jelenthetnek kedvenceinkre és ránk nézve is! Sétát, kirándulást követően vizsgáljuk át alaposan kutyánk testét, különös figyelmet fordítva e kiemelt területekre!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH EB OVO Közhasznú Egyesület MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Őzike és kölyök kutyus – Egy végtelen barátság kezdete Hírek - Címlapon
Őzike és kölyök kutyus – Egy végtelen barátság kezdete
Kutya a vízben - mire figyeljünk? Hírek - Címlapon
Kutya a vízben - mire figyeljünk?