A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Őzike és kölyök kutyus – Egy végtelen barátság kezdete

2015. július 25., 16:15


Szerző: B.Zsófi


Kategória: Könnyű
A kutya és más fajok között kötött jó kapcsolatból sosem lehet hiány. Gyakorta megjelenik a világhálón egy-egy aranyos történet, melyet mi is igyekszünk mihamarabb megosztani, nehogy bárki kimaradjon a cukiságból.Emlékeztek Bubbles, az afrikai elefánt és Bella a labrador barátságára? Esetleg Ingora a németjuhászra, és Poldira a bagolyra? Netalántán Bogár kutyára, és Artúr malackára? Mind a különböző fajok közötti barátság létezésének megtestesítői, és kézzel fogható bizonyítékai.

Most egy új, frissen szövődő kapcsolatot mutatunk be Nektek, mely leginkább Kate a dog, és Pipa a szarvas kapcsolatához hasonlítható.

 

Ismerjétek meg tehát a két kölyköt, vagyis Liát a pici ausztrál juhászkutyát, és újdonsült barátját, Hansit, a kis gidát.

 

Egy baráti kutyapuszi :)

 

Hansit egy hetes korában hagyta magára az anyja, és egy környékbeli gazda talált rá. Hazavitte regensburgi farmjára, ahol a család gondoskodásának köszönhetően a kicsi gida megerősödött és lassacskán megbarátkozott az új környezettel. Ám, ami ezután történt, mindenkit meglepett! Lia, a 3 hónapos kölyökkutyus szinte testvérének fogadta Hansit és féltő gonddal terelgeti, bármerre is jár a farmon. Mivel együtt fognak felnőni, akár elválaszthatatlan barátság is kialakulhat közöttük.

 

Bár a történet aranyos, és lehet, hogy Hansi megmentőjére akadt, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a magukra hagyott gidák nem feltétlenül magányosak. Anyjuk elfekteti őket a magas fűben, bozótosban, hogy biztonságban legyenek, amíg ő élelmet gyűjt, esetleg menekül a veszély elől. Ezekhez a látszólag magányos gidákhoz TILOS hozzányúlni, ugyanis az őzmama nem fogadja őket vissza, ha az ember szagát hordozzák magukon. Bármennyire is aranyos, és cuki egy kis Bambi, ne engedjünk a kísértésnek, maradjunk távol tőle! Aki mindenáron tenni akar valamit, az értesítse a helyi erdészeket. Ők figyelni fogják a gidát.

 

Lia és Pippa

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: http://www.catersnews.com/

Témába vág

Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi? Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi?
Kíváncsiságuk és gyakran étvágyuk is határtalan. A legtöbb kutya előszeretettel rágcsál ágakat, kisebb gallyakat, néhányuk azonban jóízűen el is fogyasztja azokat… Mitől olyan finom a bot?

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Mennyire etikus szobakennelbe zárni a kutyát? Mennyire etikus szobakennelbe zárni a kutyát?
Mentális gondokat is okozhat a hosszabb időn át tartó bezártság, nem beszélve arról, milyen problémákat vet fel a kutyák általános jóléte, egészsége szempontjából.

Kutyaséta sötétedés után – Mire figyeljünk? Kutyaséta sötétedés után – Mire figyeljünk?
Az őszi és téli időszakban gyakrabban fordul elő, hogy sötétedés után kerül sor a sétára. Tippjeink segítségével könnyebben felkészülhetsz erre.

Minden reggel így várja a postást a hatalmas kutya, hogy üdvözölhesse Minden reggel így várja a postást a hatalmas kutya, hogy üdvözölhesse
Egyszerűen imádják egymást!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta MTI JULIUS-K9 Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyaszimattal a netes bűncselekmények ellen? Hírek - Címlapon
Kutyaszimattal a netes bűncselekmények ellen?
Kisállat-biztosítás az Aegon Biztosítótól Hírek - Címlapon
Kisállat-biztosítás az Aegon Biztosítótól