A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyájával indult el felfedezni a világot egy 3 éves kisfiú

2016. június 22., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Tatán indult el a nagyvilágba a kisfiú négylábú barátjával - közel hét kilométert sétáltak együtt!A rendőrök bejelentést kaptak az aggódó szülőktől, hogy eltűnt a három éves kisfiuk és a család kutyája is, akik a kertben játszottak. A rendőrök azonnal megkezdték a környéken a keresést, először az Öreg-tó környékét célozva. Mivel volt rá esély, hogy a gyerek és a kutya az erdőben csatangolnak, keresés közben hangszórón is szólongatták a csavargókat.

 

Kutyájával indult világgá a hároméves kisfiú
Kutyájával indult világgá a hároméves kisfiú
Fotó: uppsala.webcam

 

A keresést a család és önkéntesek is segítették, és mivel az Öreg-tó környékén nem találták őket, kiterjesztették azt nagyobb területre. Szerencsére nem telt el sok idő és meglettek: a Tata mellett fekvő horgásztavak egyikénél a Derítő-tónál megtalálták a fáradt “vándorokat”: a parton pihenték ki a fárasztó sétájukat.

 

– Úgy tudjuk, a lakhelyétől közel hét kilométerre van a tó, szóval egészen messzire jutott. Jólszituált környékről csellengett el a fiú, a szülők halálra aggódták magukat érte – mondta a Borsnak egy helybéli.

 

A rendőrök a kisfiút és legjobb kutyabarátját is hazavitték, az ügyet pedig vizsgálják, de eljárás nem indult.

Forrás: borsonline.hu
Indexkép forrás: uppsala.webcam - A kép illusztráció!

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hogyan találnak haza a kutyák? Hogyan találnak haza a kutyák?
Rengeteg megható történetet hallhattunk, olvashattunk elveszett kutyákról, akik dacolva távolsággal, időjárással, megtalálták a hazavezető utat. De hogyan képesek erre? Tényleg olyan jó az irányérzékük, mint nekünk? Vagy egy belső iránytű vezeti őket?

A kutyámmal a futtatón - 6 jel, hogy ideje a távozás mezejére lépni A kutyámmal a futtatón - 6 jel, hogy ideje a távozás mezejére lépni
Megannyi érvet és ellenérvet sorolhatnánk fel a téma kapcsán, mindenesetre érdemes átgondolni. Nemcsak saját kutyánkról, hanem a kutyák viselkedéséről is fontos, hogy birtokában legyünk a megfelelő információknak ahhoz, hogy eldönthessük, futizzunk-e vagy sem?

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort? Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort?
Szép időben jól esik kimozdulni a szabadba. Tavaszi és őszi kirándulás, túrázás során megkönnyítheti a gazdi dolgát, ha kedvence is besegít a cipelésbe. Jó ötlet ráadni a hátizsákot? Vagy inkább kerüljük?

Tényleg tisztább a kutya szája, mint az emberé? Tényleg tisztább a kutya szája, mint az emberé?
Hányszor, de hányszor hallhattuk már e szavakat, de valóban így lenne? Honnan tudhatjuk, hogy a tisztasági skálán hol helyezkedik el kutyánk szájának állapota? És mi a helyzet a kutyanyállal?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Rehabportál JULIUS-K9 MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Így áll a gödöllői kutyastrand Hírek - Címlapon
Így áll a gödöllői kutyastrand
Állati hétvége: ilyen volt az első PetExpo Hírek - Címlapon
Állati hétvége: ilyen volt az első PetExpo