A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyások Piknike a Hajógyári-szigeten

Ugye, Te is ott leszel?


2016. szeptember 14., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Kutyások gyűlnek össze vasárnap egy állati jó bulira: Kutyás Piknik lesz a Hajógyárin kutyás kirakodóvásárral! Megkérdeztük a szervezőket, a WalkingDog csapatát, milyen is lesz a Kutyás Piknik?Arról már meséltünk, honnan és hogyan indult a Walking Dog. (Aki lemaradt volna ide kattintva elolvashatja – ide lesz az előző cikk linkje) Hol tartotok most?

A közösségünk szépen, folyamatosan épül. Egyre többen hallottak már a kezdeményezésről, csatlakoztak közösségi oldalainkhoz és használják a hashtagünket.

 

A csapat menhelyi kutyusokat is sétáltatott már több alkalommal is
A csapat menhelyi kutyusokat is sétáltatott már több alkalommal is
Fotó: WalkingDog

 

Voltak már összejöveteleitek és piknikek. Ezek milyenek voltak, hogy sikerültek? Mennyi érdeklődő volt?

A nyáron három pikniket tartottunk, ezek családias hangulatú rendezvények voltak, közel 100 fő és kutyáik részvételével. Volt, hogy hétvégén találkoztunk és egy közös fagyizással zártuk a találkozót, a legutóbbi pikniken pedig egy munka utáni fröccsözésre vártuk az érdeklődőket a Szabadság téren.

 

Nagy sikere volt a belvárosi kutyás pikniknek is
Nagy sikere volt a belvárosi kutyás pikniknek is
Fotó: WalkingDog

 

Miben lesz más ez a vasárnapi Piknik?

Ez lesz eddigi legnagyobb rendezvényünk. A korábbi piknikek során sok kutyust és gazdit ismertünk meg és a nyár elején még mi sem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar elérkezik a lehetőség egy nagyobb rendezvény megszervezésére. Nagy örömünkre a Golftanya felajánlotta a helyszínt és a támogatást a piknik megtartására, ezért rendhagyó módon menhelyeknek és egy kisebb kutyás vásárnak is helyet tudunk adni a programban.

Külön örültünk annak, hogy a Samsung felajánlott egy 360 fokos képek készítésére alkalmas Gear 360 kamerát, amivel egy szuper minőségű körpanoráma-képet készítünk, amin a lehető legtöbb kutya és gazdi szerepel egyszerre. A rekordkísérlet nem hivatalos, de reméljük, hogy olyan sok kutyust és gazdit láthatunk majd egy felvételen, mint soha korábban! :)

 

A kutyák is nagyon élvezik az összejöveteleket
A kutyák is nagyon élvezik az összejöveteleket
Fotó: WalkingDog

 

Mik a terveitek a jövőre nézve?

Magyarország legnagyobb aktív kutyás közösségét szeretnénk kialakítani, sok kutyás programot, pikniket, menhelyi és városi sétát szervezni a közösségünknek.

Célunk továbbá, hogy a "most még nem kutyásoknak" is lehetőséget adjunk a kutyázásra a programjainkon keresztül.

Hosszútávon gondolkodunk olyan termék bevezetésen is, ami innovációt jelenthet a kutyások számára. De ez még a jövő zenéje. Addig is gyertek velünk sétálni, hiszen a séta összehoz minket!

 

Kutyás Piknik a Golftanyán

 

 

A Piknik további részleteit ide kattintva találod!

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu,WalkingDog

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ezért ne engedd oda más kutyákhoz a kedvencedet, ha pórázon van Ezért ne engedd oda más kutyákhoz a kedvencedet, ha pórázon van
Ha kutyusunk a barátságosabbak közé tartozik, elgondolkozhatunk azon, miért is nem szabad engedni, hogy másokat köszöntsön, amikor pórázon sétál. Mi baj lehet belőle? Elvégre a kutyák szeretnek ismerkedni, nem?

Hogyan találnak haza a kutyák? Hogyan találnak haza a kutyák?
Rengeteg megható történetet hallhattunk, olvashattunk elveszett kutyákról, akik dacolva távolsággal, időjárással, megtalálták a hazavezető utat. De hogyan képesek erre? Tényleg olyan jó az irányérzékük, mint nekünk? Vagy egy belső iránytű vezeti őket?

A kutyámmal a futtatón - 6 jel, hogy ideje a távozás mezejére lépni A kutyámmal a futtatón - 6 jel, hogy ideje a távozás mezejére lépni
Megannyi érvet és ellenérvet sorolhatnánk fel a téma kapcsán, mindenesetre érdemes átgondolni. Nemcsak saját kutyánkról, hanem a kutyák viselkedéséről is fontos, hogy birtokában legyünk a megfelelő információknak ahhoz, hogy eldönthessük, futizzunk-e vagy sem?

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort? Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort?
Szép időben jól esik kimozdulni a szabadba. Tavaszi és őszi kirándulás, túrázás során megkönnyítheti a gazdi dolgát, ha kedvence is besegít a cipelésbe. Jó ötlet ráadni a hátizsákot? Vagy inkább kerüljük?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker Irodakutya.com Brimo partysátor JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyás nap a gyönyörű szánhúzókkal Hírek - Címlapon
Kutyás nap a gyönyörű szánhúzókkal
Magyar kutyásokkal fotózkodott Harrison Ford Hírek - Címlapon
Magyar kutyásokkal fotózkodott Harrison Ford